SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durum İçler Acısı!..

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:13:30
Durum İçler Acısı!..
A- A+ PAYLAŞ

Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri tarafından okul kantinleri denetlendi. Denetimler kapsamında, 74 kamu ve 4 de özel okul olmak üzere toplam 78 okulun kantininde satışa sunulan gıda ürünleri incelendi. Bin 950 ürüne el konulduğu öğrenildi. 

Belediye tarafından yapılan açıklamada; "Öğrencilerin daha hijyen ve sağlıklı gıda tüketimlerini sağlamak amacıyla ilçe genelinde kantini bulunan okullarda denetimlerde bulunarak, bir ilk gerçekleştirildi. Battalgazi ilçesinde ilk kez bütün okulların kantinleri denetlenmiş oldu. Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimleri esnasında görmüş oldukları aksaklıklar ve olumsuzluklar karşısında okul idarecilerini bilgilendirmenin yanı sıra, kantin işletmecilerine de gerekli uyarılarda bulundu. Bu kapsamda tarihi geçmiş ve sağlık açısında sakıncalı görülen Bin 950 adet çeşitli marka ve gramajda ürünlere el konuldu. Okul kantinlerindeki zabıta denetimlerinin birçoğuna Battalgazi Belediyesi Zabıta Müdürü Ali Aydoğan da eşlik etti." ifadelerini yer verildi.  

Battalgazi Belediye Başkanı Selahattin Gürkan, öğrenciler için satışa sunulan gıda ürünlerinin daha sağlıklı ve hijyen ortamında olması için ilçe genelinde bütün okul kantinlerinin denetlendiğini belirterek, bu denetimlerin aralıksız devam edeceğini söyledi. 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız