SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Durum İçler Acısı..'

A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto 3. Lig 1. Grup’ta mücadele eden Malatyaspor’da teknik heyet ve futbolcular antrenmana çıkmadı.

30 Nisan Cumartesi günü deplasmanda 72 Batmanspor ile karşılaşacak olan sarı kırmızılı takımda maddi imkansızlıklar nedeniyle takım antrenmana çıkmadı. Sarı kırmızılı takımın Batman deplasmanına da gitmesinin zor olduğu kaydedildi.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Malatyaspor Genel Menajeri Orhan İncik, “Artık son noktaya geldik. Maddi anlamda büyük sıkıntılar yaşıyoruz. Takımımız bugün antrenmana çıkmadı. Eğer Perşembe gününe kadar maddi anlamda kulübe destek olunmazsa, Batman deplasmanına gidemeyeceğiz. Önümüzde 2 deplasman maçımız kaldı. Bu anlamda Malatya kamuoyundan, milletvekillerimizden, mülki ve idari amirlerden, sivil toplum kuruluşlarından destek bekliyoruz” dedi.

Şuana kadar sadece Malatya Belediyesi’nden destek aldıklarını kaydeden İncik, “Malatya Belediye Başkanımız Ahmet Çakır ve başkan yardımcımız Ertan Mumcu, takımımıza destekte bulundu. Buradan bir kez daha kendilerine şükranlarımızı sunuyoruz. Sezon sonuna kadar bu takımı götürmek istiyoruz. Önümüzde 2 deplasman maçımız var. Ancak büyük sıkıntılar içerisindeyiz. Tesiste yemek çıkmıyor. Çocukların antrenmanlara gelebilecek paraları dahi yok. Servis usulüyle futbolcularımızı antrenmana getiriyoruz. İç sahadaki maçlara futbolcularımız evlerinden geliyor. Tesiste kampa giremiyoruz” diye konuştu.

İncik, acil anlamda maddi desteğe ihtiyaçlarının olduğunu kaydederek, “İçler acısı bir durumdayız. Batman deplasmanına gidemeyeceğiz. Acil olarak maddi desteğe ihtiyacımız var” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız