SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durum Vahim!

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor’un 30 Ağustos Cumartesi gününe ertelenen kongresi öncesi yönetim için adaylığını açıklayan çıkmazken, kulübün yerine getirmesi gereken “süresi gelmiş ödemeler”le ilgili sıkıntının da sürdüğü öğrenildi.

İlhan Kavuk’un başkanlıktan ve yönetimden istifasından sonra yönetim kurulu kararıyla görevi üstlenen Dr. Kenan Kalı da, geçtiğimiz hafta yapılması gereken kongre öncesi kavga çıkması, yönetime talip bulunmaması üzerine istifa etmişti. 30 Ağustos Cumartesi günü saat 11.00’de Sabancı Kültür Merkezi’nde yapılması gereken kongre öncesi kente gelerek nabız yoklayan eski başkan Haşim Karadağ ile bir ara adı geçen Karagümrük eski başkanı Cengiz Günaydın dışında telaffuz edilen bir isim olmadığı, bu kişilerin de adaylıkları ile ilgili bir açıklama yapmadıkları bildirildi.

Kulislerde ayrıca, geçtiğimiz günlerde Malatya'ya gelen eski başkan Karadağ'ın Vali Halil İbrahim Daşöz ile yaptığı görüşmede, kendisine kamuoyu tarafından istenmediği mesajının iletildiği, Karadağ'ın aday olması halinde yönetimine alacağı belirtilen bir ismin aday olmasının önerildiği, bundan da sonuç çıkmadığı iddiaları konuşuluyor. Karadağ cephesinden herhangi bir açıklama olmadı.

Öte yandan, Malatyaspor’un sözleşmesi devam eden futbolcuları için federasyona 23 bin 500 YTL civarında bir para yatırması gerektiği, Genel Koordinatör Süleyman Tekgül’ün bu paranın bulunması için çabalarını sürdürdüğü bildirildi. Yine, yeni transfer edilen futbolculara lisans çıkarılabilmesi için maç öncesi federasyona ayrıca yatması gereken paranın, Ahmet Yıldırım'a ödenmesi gereken miktarla birlikte 1 milyon 020 bin YTL olduğu, burada da sıkıntı bulunduğu belirtilirken, Malatyaspor’un vergi borçlarının yapılandırılması doğrultusunda Ağustos’ta ödemesi gereken 67 bin 500 YTL’lik paranın da saat 15.30 itibarıyla temin edilemediği, bu paranın temini için aranan Belediye Başkanı Cemal Akın’ın “toplantıda olduğu”gerekçesiyle bir ara telefonlara çıkmadığı öğrenildi.

Vergi taksidinin ödenmemesi halinde 10 yıla yayılan borç yapılandırmasının bozulacağı, vergi dairesinin yeniden toplu tahsilat için işlem başlatacağı ifade edilirken, akşam saatlerinde "değişik kaynaklardan" bulunan para ile vergi borcu taksidinin yatırılabildiği, tehlikenin "bu aylık atlatıldığı" belirtildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız