SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Durumu 'Çok Kritik' Değil!..

A- A+ PAYLAŞ

Yayınevi vahşetini uygulayan grubun elebaşı olduğu öne sürülen ve olaydan sonra binadan atlayıp kaçmak isterken yaralı halde ele geçen Emre G.'nin tedavisi Turgut Özal Tıp Merkezi Beyin Cerrahi Yoğun Bakım ünitesinde sürüyor.

3 kişinin katledildiği büroya polislerin gelmesiyle, pencereden bir aşağı katın balkonuna atlayıp kaçmak isterken zemine düşerek yaralanan, TÖTM'ye kaldırılan ve "olayın elebaşı" olduğu öne sürülen Emre G.'nin, solunum cihazına bağlı olarak uyutulmakta olduğu öğrenildi.

Düşmenin etkisiyle beyninde ödem oluştuğu için solunum cihazına bağlanan, ancak ameliyat gereği şu aşamada görülmeyen Emre G.'nin durumunun "çok kritik" olmadığı, kısa sürede cihazdan çıkarılacağı ifade ediliyor.

BİR GÖZALTI DA İSTANBUL'DAN..
Öte yandan Türkiye'yi sarsan katliamla ilgili İstanbul'da yakalanan ve Malatya'da gözaltına alınan zanlıların arkadaşı olduğu belirtilen Muharrem Ö. (19) bugün Malatya'ya getirildi ve sorguya alındı.

Polisin, ihbar üzerine gittiği yayınevi bürosunda yakaladığı Hamit Ç. (19), Abuzer Y. (19), Cuma Ö. (20) ve Salih G. (20)'nin ifadeleri üzerine Mehmet G. (19), Kürşat K. (19), Mehmet U. (19), Mesut T. (19) ve Abdullah Mahmut K. (20)'yi de gözaltına aldığı, tedavisi süren Emre G. ve İstanbul'da yakalanan Muharrem Ö. ile birlikte gözaltı sayısının 11 olduğu bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız