SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Durup Dururken Olmadı"

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:57:57
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da düzenlenen “Dindar Gençlik Diriliş Gecesi” vatandaşların yoğun ilgisini gördü. Malatya Belediye Konferans Salonu’nu dolduran vatandaşların bir kısmı konferansı ayakta takip ederken, bazı vatandaşlarda merdivenlere oturarak, konuşmacıyı izledi.

Anadolu Selçuklu Medeniyeti Derneği tarafından düzenlenen “Dindar Gençlik Diriliş Gecesi” etkinliğine konuşmacı olarak katılan Ömer Döngeloğlu, “Bizim için önder, örnek, rehber, elçi, Hz. Muhammed Mustafa (S.A.V)’nın hayatıdır. Çünkü onu bize Allah övmüştür. Yaratan Allah, kendi yarattığı kulunu Kuran-ı Kerimle övmüştür. Dolayısıyla bu hayata bakmak, o hayatın her adımını ve her nefesini birbirimize dönüp dönüp hatırlatmak zorundayız” dedi.

Dindar gençliğin mühim bir konu olduğuna değinen Döngeloğlu, şunları söyledi: “Şu millet faiz yemeyi bilmezdi. Her gün, her televizyonda, onlarca kere reklam ede ede ağzına haram sürmemiş bu milleti, faizci bir toplum yaptık. Bu millet zina etmeyi sevmezdi, bilmezdi. Bu millete tekerlek reklamında bile benim annemi, bacımı, reklam malzemesi, şehvet aracı olarak kullana kullana Çanakkale’de yan yana şehit düşmüş insanların çocuklarını birbiriyle zina eder hale getirdiler. Bunlar durup dururken olmadı. Bu belki 150-200 yıllık bir oyunun, bir planın parçasıydı.”

Konferansa, Malatya Belediye Başkanı Ahmet Çakır, Adalet ve Kalkınma Partisi Malatya İl Başkanı Bülent Tüfenkçi ve Yeşilyurt Belediye Başkanı Mehmet Kavuk’un yanı sıra bazı siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının başkanları, dernek ve oda başkan ve üyeleri ile çok sayıda vatandaş katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız