SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duruşma Salonunda 8 Gözaltı

0
Güncellendi - 2015-12-27 16:32:07
Duruşma Salonunda 8 Gözaltı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Adliyesi'nde yargılanan yakınlarına 10 yıl 10 ay hapis cezası verilmesi üzerine, mahkeme heyetine yönelik tehdit ve hakarette bulundukları iddiasıyla, 8 kişi gözaltına alındı. 

Alınan bilgiye göre olay, Malatya 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nin duruşma salonunda yaşandı. Kasten adam öldürmeye teşebbüs suçundan yargılanan M.Y. adlı şüpheliye, mahkeme heyeti 10 yıl 10 ay hapis cezası verdi.

Kararın açıklanmasının ardından, duruşma salonunda bulunan sanığın yakınları, mahkeme heyetine yönelik olarak tehdit ve hakarette bulunarak heyetin üzerine doğru yürümek istedi. Şahıslara, polis ekipleri araya girerek engel oldu. Adliye binasına olay nedeniyle çok sayıda polis yönlendirilirken, duruşma salonundaki 2’si küçük yaşta 8 şüpheli gözaltına aldı. Şahıslar, polis ekiplerinin araçlarıyla karakola götürüldü.

Soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız