SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duruşmada Boğazını Kesti!

A- A+ PAYLAŞ

Malatya 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülmekte olan hırsızlık davasının zanlısı, duruşma sırasında kesici bir aletle boğazını kesti. Zanlının adliyeye çağrılan ambulans ile Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldığı ve yapılan ilk müdahalenin ardından da tekrar cezaevine götürüldüğü bildirildi.

Edinilen bilgiye göre, Jandarma sorumluluk bölgesinde geçtiğimiz yıl meydana gelen büyükbaş hayvan hırsızlığı suçlamasıyla ilgili olarak Süleyman Coşanay (38) gözaltına alınarak tutuklandı.

Yargılaması 3. Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen zanlı Süleyman Coşanay, hakimin isnat edilen suçtan dolayı 8 yıl ceza vermesi üzerine yanında bulunan kesici bir aletle boğazını kesti. Zanlı, adliyeye çağrılan ambulans ile Malatya Devlet Hastahanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı ve ardından Malatya E-Tipi Cezaevine götürüldü.

Süleyman Coşanay'ın imam nikahlı eşi Birgül Yüce, adliye binası önünde basın açıklaması yaparak eşinin işlemediği bir suçtan dolayı yargılandığını ve savunmasına izin verilmeden ceza verildiğini öne sürerek, eşinin bu durum karşısında intihara kalkıştığını belirtti. Birgül Yüce, Adalet Bakanlığı ve ilgililerin bu konuyla ilgili olarak gerekli soruşturmaları yapmasını adaletin gerçek anlamda yerini bulmasını istedi.

Birgül Yüce, basın açıklamasında eşinin daha öncede 2001 yılında jandarma görevlilerince hırsızlık suçlamasıyla gözaltına alındığını ve o dönemde kötü muameleye tabi tutulması sonucu Devlet Hastahanesi'ne kaldırıldığı ve 7 gün hastahanede kaldığını bu sürede boyun hareketlerinde kısıtlılık nedeniyle beyin cerrahi konsültasyonuna tabi tutulduğunu, eşinin bu durum karşısında rütbeli jandarmalar hakkında davacı olduğunu belirterek, bu olayın ardından jandarma bölgesinde meydana gelen çeşitli hırsızlık olaylarında eşinin hep suçlanarak dava açıldığını bunlardan bazılarının takipsizlikle sonuçlandığını, bazılarından da beraat ettiğini belirtti.

En son olarak 3.Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen davasında da duruşma salonunda kendisinin savunmasına hiçbir şekilde izin verilmemesi üzerine, haksızlığa uğradığı için ve işlemediği bir suç nedeniyle boğazını kestiğini öne sürdü.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız