SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duruşuyla Örnek Oldu

0
Güncellendi - 2015-12-28 02:42:56
Duruşuyla Örnek Oldu
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un orta saha oyuncusu Caner Ağca, istenen performansı ortaya koyamasa da, duruşuyla herkese örnek oldu. 

Sezon başında Yeni Malatyaspor'a büyük umutlarla transfer edilen orta saha oyuncusu Caner Ağca, kamp çalışmaları esnasında  annesini kaybetmişti. Yeni sezona bir hayli sıkıntılı başlayan tecrübeli futbolcu, teknik direktör Mustafa Uğur tarafından ilk 11'de değerlendirilse de istenen performansı bir türlü ortaya koyamadı. Sürekli kendi mevkisi dışında oynadığını hocasına ileten Ağca, bu süreçte takıma istenen katkıyı veremedi. Takımda hedef tahtasına oturtulan ve gün geçtikçe sıkıntılı günler geçiren Ağca, teknik direktör Feyyaz Uçar'ın göreve gelmesiyle birlikte ilk 18'i bile çoğu zaman göremedi. Görev verildiği zaman sahada elinden geleni yapan tecrübeli futbolcu, ilk 18'de olmadığı zamanda takımını hiç bir zaman yalnız bırakmadı.

-Şampiyonluğa giden yolda takıma katkı sağladı-

Geçtiğimiz günlerde (TFF) antrenman sahasında gazetecilere yapmış olduğu açıklamada sıkıntılarını dile getiren özellikle de "Şampiyon olduğumuzda kupayı nasıl kaldıracağım, Şampiyonlukta katkım yok" diyecek kadar büyük bir fedakarlık ortaya koyan Caner Ağca, taraftarların büyük desteğini aldı. 

Bir dönem şuan Amatör kümede mücadele eden Malatyaspor'un formasını da giyen tecrübeli orta saha oyuncusu, özellikle kritik maçlarda ortaya koyduğu futbol ile şampiyonluğa giden yolda takıma büyük katkı sağladı.

-Forma giymediği zaman takıma destek verdi-

Forma giymediği zamanlarda takımını hiçbir maçta yalnız bırakmayan Caner Ağca, Şampiyonluk yolunda ilerleyen futbolcu arkadaşlarına büyük destek verdi. Duruşuyla ve davranışlarıyla bir çok futbolcuya örnek bir tavır ortaya koyan tecrübeli futbolcu, forma verilmediği zamanlarda bir futbolcunun nasıl davranması gerektiği gözler önüne serdi.

Sezon başından bu yana yaşadığı sıkıntılara rağmen bunu takıma yansıtmayan; gerek antrenmanlarda gerek özel hayatında gerekse de final niteliği taşıyan her müsabakada arkadaşlarının en büyük destekçisi olan tecrübeli futbolcu, görev verilmesi halinde de elinden gelenin en iyisini yaparak takdir topladı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız