SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düşmanı Denize Döktünüz de Onun Kutlaması mı?!"

0
Güncellendi - 2018-11-19 03:52:46
A- A+ PAYLAŞ

İstanbul Üniversitesi eski Rektörü, Malatya Eğitim Vakfı (MEV) eski Başkanı, hemşehrimiz Prof.Dr. Mesut Parlak, Sözcü Gazetesi'ndeki köşesinde,  geçtiğimiz günlerde 'Millet Bahçesi' gerekçesiyle, yıkımı başlatılan İnönü Stadı ve Atatürk Spor Salonu'nun da bulunduğu kompleksi yazdı ve yıkım için tören düzenleyen Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Hacı Uğur Polat'ı eleştirdi.

Prof.Dr. Parlak'ın, Malatyaspor Kulübü'nün kuruluşunu anlatarak başladığı, "Silemezler gönlümüzden ne Atatürk'ü ne de İnönü'yü" başlıklı yazısının bir bölümü şöyle:

"...Değerli okurlar; bu kulübün kuruluşu, ardından inşa edilen stadyum ve spor kompleksi o dönemin Malatya'sı için çok önemli bir gelişmeydi. Çünkü o sıralar, tüm ülkede provoke edilen etnik köken çekişmeleri Malatya'da da kendini göstermeye başlamıştı. Şehirde başlayan spor etkinlikleri gündemi değiştirdi. Birlik sağlandı, gençler spora yöneldi. Şehre kardeşlik geldi.

O günden bugüne, İnönü Stadı daha doğrusu bu kompleks, kentin en değerli arazisiydi. 16 yıldır ise ranta sevdalı siyasi iktidarın ağzını sulandırmaktaydı. Tek kelimeyle söylemek gerekirse kaşıkçı elması gibi bir arazi. Böyle değerli bir arazi kimin olmalıydı?!? Tabi ki TOKİ'nin! Öyle de oldu. Nasıl bir bahane lazımdı bu araziyi elde edebilmek için? Bu stad şehir merkezinde kaldı, maç günleri yoğunluk oluştuğundan yeni bir stada ihtiyaç duyuluyordu vb... Buraya göz konulduğuna göre yeni bir stad yapılmalıydı. Şehrin dışında, İnönü Üniversitesi'nin karşısında bir arazi bulundu ve 8 yılda tamamlandı. İsmi de yeni Malatya Stadyumu oldu. Sevgili hemşerilerim, ne bekliyorduk; İnönü isminin devam etmesini mi?..

...Değerli okurlar; günümüzde o kadar çok alıştık ki böyle yıkımlara ve isim değişikliklerine, artık garip gelmiyor. Havaalanı adı konusunda yaşadığımız sıkıntı ortada. Üçüncü havalimanı adı İstanbul Havalimanı oldu. Yakın zamana kadar Türkiye'nin kurucu liderlerine kapalı ifadelerle saldırılmaya ve isimleri unutturulmaya çalışılıyordu. Bu saldırılar yapılırken de Atatürk'e aleni saldırmaya cesaret edemedikleri için İnönü ve Cumhuriyet'in kurucu partisi CHP üzerinden dil uzatıldı.

Hadi yıktınız isimleri sildiniz. Sn. Polat, 3 Kasım günü yıkılacak stat için 2 Kasım'dan neyin program davetini yaptınız? Düşmanı denize döktünüz de onun kutlaması mı yapılıyor? Üstelik daveti yapan da Malatya Büyükşehir Belediye Başkanı Sayın Hacı Uğur Polat... (yandaki fotoğrafta)

...Neyin coşkusudur bu!!! Stadı mı yıkıyorsunuz, İnönü'yü mü? Ne zamandan beri bina yıkılışlarına halk davet ediliyor da stat yıkımına halkı çağırıyorsunuz. Böyle bir davetin dünyada örneği var mı acaba? Sayın Başkan size, Hükümet Meydanı'ndaki İnönü Heykeli'ni hatırlatmak isterim. Heykelin kaidesinde ne yazar, hiç okudunuz mu? Siz oraya yaklaşamazsınız ben söyleyeyim. "ADIN TEMİZ HATIRAN AZİZ KALACAK" Merak ediyorum, gelecekte sizin heykelleriniz (yapılmaz da) veya sizlerle ilgili konular dile geldiğinde acaba ağa dayılarınız ve sizler için neler yazılacak? Ama size iyi bir haber. Reklamın iyisi kötüsü olmaz dersiniz. Ne biz ne de tarih, sizleri bu yaptığınızdan ötürü unutmayacağız.

Değerli Okurlar; yakın bir süreçte kaynağı belli olmayan bir noktadan düğmeye basıldı sanki. Yakın zamana kadar ağızlarına, ismini almaya cesaret edemedikleri Ulu Önder'e aleni saldırılar başladı. Unutmadan söyleyeyim Malatya ATATÜRK kapalı spor salonu da yıkıldı. Buradaki amaç kurucu liderlerin adlarını kaldırmak, unutturmak!.."

Yazının tamamını, aşağıdaki linkten ulaşarak okuyabilirsiniz:

Silemezler Gönlümüzden Ne Atatürk'ü Ne de İnönü'yü

sozcu.com.tr- malatyahaber.com

FOTO: İnönü Stadı'nın da bulunduğu kompleksin 'Yıkım Töreni' ve yıkım..

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

47 yorum yapılmış

  • Burak inan (5 yıl önce)
    Yorumlardan sunu anliyorum bizim insanimiz ana dilinde okumayi anlamayla alakali ciddi bir lugat sorunu tasimakta. Yaziyi okudum stad neden yapildi ya da yikildi diye en ufak bir soylem yok. Yikarken neyin kutlamasi adam onu sormus. Yeni yapilan yerin acilisinda acilis olsa kutlama olsa anlarim da cidden yikilan birseyde ne kutlamasi bu? Bu arada bahceyle kahvede kekle bu aclik bitmez. Uretimle biter. Malatyaya her geldigimde bitik ac bir nesil goruyorum. Asgeri ucretle sigortali is bulmak icin insanlar torpil arar olmus malatyada. Konunun siyasetle alakasi yok realite var. Sempatizan ya da partizan olmayin. Kafanizi kuma gommeyin. Malatyali akillidir...
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL ÇAĞLI (5 yıl önce)
    SEVGİLİ HOCAM AĞZINA SAĞLIK BU KONU SİYASET ÖTESİDİR BURDA ÜLKENİN VE MEMELKETİMİZİN DEĞERLERİNE VERİLEN DEĞERSİZLİĞİN İFADESİİDİR. HALK GÜNLERCE YAZDI KAPALI SPOR İLE OSMAN ÇAĞLI KAPALI HAVUZU YIKMAYIN DİYE AMA DİNLERLERMİ HİÇ HANİ BELEDİYE BAŞKANLIĞI ADAYLIĞINI AÇIKLAYACAK YA BUDA TAM İŞLERİNE GELEN BİR DURUM KALKIP BİRDE HALKA SMS ATIP DAVET EDİYORLAR BEN ŞİMDİ KENDİ ADIMA SÖYLEYEYİM SİZ BENİM BABAMIN ADI OLAN BİNAYI YIKACAKSINIZ BEN ORAYA GELİP SİZİMİ ALKIŞLAYACAM HADİ CANIM SİZDE UNUTMAYIN BİRGÜNDE BU HALK SİZİ UNUTACAK O ZAMAN ANLARSINIZ NEYİN NE OLDUĞUNU
    0
    0
    Yanıtla
  • Alperen44 (5 yıl önce)
    ANLAMASI KIT OLANLARA ÖZET YAZAYIM HOCAM YIKILISINA BİR ŞEY DEMEMİŞ KİME PEŞKEŞ ÇEKECEKSİN YIKIMIN NEYİNE TÖREN YAPIYORSUNUZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ufuk (5 yıl önce)
    Siz bu milleti 90 sene kutsalına hakaret hakaret üstüne Allah yasaklarına ses çıkarmadınız şimdi sizin kutsalınıza dokunulduğunda ciyak ciyak bağırırsınız.İstediğiniz kadar bağırın bu millet kutsalı için canını düşünmeden verir. Zaten siz ve sizin gibileri inanmazsanız da ahiret bu heykeller kurtaracak.Allah sizleri ıslah etsin.Kendi kendinize zulmetmeyin
    0
    0
    Yanıtla
  • ya bırak işiniz gücünüz herşeyi dine bağlamak.adamlar din diye diye malı götürdü.sizde burda laf diye konuşun.ama size az kardeşim.milletler layık olduğuyla yönetilir.dolar 50 tl olsa ne olur 100 tl olsa nolur.Birileri çıkar ben hergün 50 tl lik yakıt alıyorum der.işte sizin zihniyet bu.Arkadaşlar buray boşuna yazmayın.bu insanlar sorgulayan insanlar değil.sadece dine göre oy veren insanlar.yani siz geçinmişsiniz geçinememişsiniz onların umrunda değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • EROL (5 yıl önce)
    Kadir MISIROĞLU gibi İNGİLİZ ajanlarına sahip çıkan bir ülkede yaşıyoruz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Memo (5 yıl önce)
    Atatürkü ve silah arkadaşkarı yoknoluyor türkiye iyiye gitmiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • Salih (5 yıl önce)
    Kimileri toprağa kimileri milletin bağrına gömülür Atatürk milletin bağrına gömülmüştür.Kendilerini Türk olarak hissetmeyenlerin Atatürkten nefret eder.Bunların karşıt argümanı dindir.Başka söyleyecek lafları yoktur.Hasan mezarcı ,Fesli meczup daha malum şahıslar Türk olmadıkları için ulus devlete karşıdırlar,yeni Türkiye denilen çok uluslu bir sistemdir.Andımız karşıtlığının sebebi budur.Türklüğü söylemek suçturBu anlamda hdp ile aynı çizgide yer alırlar.Takiye yapmaktan başka işleri olamaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    Kriz yok.Herşey güllük gülistanlık demek istemış olmalılarki yıkımı bile şölenle yapıyorlar.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Hocam.dunya.devletleri.ataturku.ve.inonuyu. Silememisler.bunlarmi.silecek.milletin.kalbinden. Beyninden.sokum.atamazlar..bunlar.dusmandan. Denizden.anamazlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Metin (5 yıl önce)
    Üretim in bittiği ülkede halen zevki sefa mişlet bahçesi kıraathane ler vs diyip uyutun üretim yok denecek kadar az kayısıya pazar bulamayan beceriksizler
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (5 yıl önce)
    Eski Devlet Hastanesinide yıktılar Yenisi yapılacaktı ne zaman YAPILACAKSA ? burası da yapılır İnşallah belki 5 belki 10 yıl sonra.
    0
    0
    Yanıtla
  • ÇİFTÇİ44 (5 yıl önce)
    Atatürk Türkiyedir Türkiye Atatürk. . . Sen Varol Mesut Hocam ! ! ! ???
    0
    0
    Yanıtla
  • semih (5 yıl önce)
    Mesut Hoca, kökünüze 1000 numara büyük gelir. İşte size Mesut Hocayı eleştirenlerin, Kurtuluş Savaşımızı hazmedemeyip "Keşke yunan işgal etseydi" zilletine düşen pirinden inciler. Siz busunuz işte. Oda TV bir kez daha yazdı. Neymiş, ülkenin kurucu değerlerine, kurucularına saldıranların zihniyeti okuyun görün. “Kadir Mısıroğlu bir konuşmasında Atatürk heykellerini kastederek, “heykellerinin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” derken, bir başka konuşmasında da, “Büyük Ortadoğu Projesi’ne (BOP) taraftarım. Burada Amerika bir menfaat elde edecekmiş, etmeyecekse bana niye yardım etsin zaten” ifadeleriyle BOP’a ve ABD’ye destek verirken devamında da şöyle diyor: “Amerika’nın ihtiyacı petrole, benim de ihtiyacım tarihi müesseselerime dönmeye. Bu menfaati mükavelinde bana yardımcı oluyorsa ‘Allah razı olsun’ derim. Ya Amerika’nın desteğiyle gelen, Amerika’nın kuklası bir halife gelse, gelsin de kim gelirse gelsin. Hilafeti geri getirelim. Bunun ispatı nedir, bu iş için Clinton zamanında çalışan heyetten bana da teklif geldi; ‘Bu iş nasıl gerçekleşir.’ Ben durup dururken bu raporu yazmadım ya…” (https://odatv.com/ataturke-hakaret-eden-kadir-misiroglu-neden-amerikancilik-yaptigini-anlatiyor-15111827.html)
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)
    Yıkanların ellerine kollarına sağlık koca çirkin bir taş yığınından kurtulmuş olduk ... Sizde kaldırın kendinizi yere vurun...Hasütler sizi...
    0
    0
    Yanıtla
  • hasüt sensin.aynısını sana iade ediyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ülkem ve Malatyam (5 yıl önce)
    Malatya ayıkın artık. Mesut hocam lütfen arada Malatya ile ilgili yazılar yazın. Malatyamız elden gitti. Ayrıca artık CHP veya MHP halkın kabul edeceği birini aday göstersin de şu şehir kurtulsun. Ak partiden umut yok artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya halkı ayıkmış olacak ki her seçimde AK PARTİ diyor.Sen canını sıkma Malatya halkı ayık kalmaya devam edecek 30 Mart seçimlerindede ayık olmaya devam edecek sen ve senin gibi eski Türkiye sevdalıları boş nutuk atmaya devam edin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Talip (5 yıl önce)
    Sayın Hocam, Kaleminize sağlık.Atatürk ve Cumhuriyet değeleri tekrar anlamlarını kazanacağı günleri yeniden yaşayacağız.Müsteri olun.Her karanlığın bir sonu vardır.
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (5 yıl önce)
    VAY VAY VAY . ZİHNİYET OLARAK CEZAEVLERİNİ YAPIP BUNUNLA İŞ YAPTIĞINI SANAN ZİHNİYETLE AYNI
    0
    0
    Yanıtla
  • VAHİT VAR (5 yıl önce)
    BENİM AKLIM ALMIYOR.LÜTFEN BİLEN ANLAYAN VARSA BİR CEVAP YAZARSA SEVİNİRİM.MALATYA İÇİN KONUŞUYORUM.ŞİMDİ BİRİLERİ ÇIKMIŞ MİLLET BAHÇESİ YAPILACAĞINI SÖYLÜYORLAR ESKİ STADIN YERİNİ TAMAM GÜZEL BURAYA KADAR SORUN YOK.ANCAK İSRAFIN HARAM OLMADIĞINI HİÇ BİR KİMSE SÖYLEYEMEZ.TEKELİN YERİ BİRİLERİNE PEŞ KEŞ ÇEKİLDİ,SÜMERBANKIN YERİ BİRİLERİNE PEŞ KEŞ ÇEKİLDİ,ŞEKER FABRİKASININ YERİNİN İÇİNE EDİLDİ.BUNLARA DOĞRU DEĞİL DİYEN OLAMAZ. ŞEKERİN YERİ ORMANLIK BİR ARAZİYDİ HASTANE,EMNİYET,SOSYAL TESİSLERLE DOLDURUP,GÜZELİM ARAZİYİ MAHVETTİLER ŞİMDİ KALKIP YENİDEN PARA HARCAYIP ESKİ STADIN YERİNE MİLLET BAHÇESİ YAPACAKLARMIŞŞŞŞ.5-10 YIL İÇİNDE İSTASYON VİRAJINDA TRAFİĞİ DÜŞÜNÜN NASIL OLACAK.SORUMLULARIN VE BU İŞLERDE KİMLERİN EMEĞİ VARSA YATACAK YERLERİ YOK. EDİTÖR UMARIM BU YAZIMI BİREBİR YAYIMLARSINIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Yılmaz (5 yıl önce)
    Bu hacı Polat’ı aday göstertsinlerde rahatlasın ,milletin parasını çar çur etmeyi bırakır
    0
    0
    Yanıtla
  • Kafamda deli sorular (5 yıl önce)
    Fabrikalar kurun istihdam oluşturun cafcaflı törenlerle ve geçmişten intikam alırcasına saldırmayın her yere yazık ettiniz bu memlekete yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali (5 yıl önce)
    Yazık Malatya'ma...
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet demirhan (5 yıl önce)
    Bilmiyen biride yeni stad açılışı yapıyorlar sanacak. Malatyaspor'un uçuruma sürüklenmesine sabep olan zihniyettir şu resimde coşkuyla sevinenler.
    0
    0
    Yanıtla
  • Tekin Harputluoğlu (5 yıl önce)
    Mesut bey yerden göğe kadar haklı. Ne Mustafa Kemal Atatürk nede İsmet İnönü asla unutulmayacak. Ne yaparsanız yapın Sizler zaten Malatyalı olamazsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • kızılağaç (5 yıl önce)
    Hacı Uğur Polat, bir adam bu kadar mı yakışmaz koltuğuna, texas a dönmüş ortalık, yılın belediyecilik ödülü alınıyor, bitmeyen yollar, ellerinden tesbihli lise çağı çocukları, ne diyeyim nasıl bir memleket oldu, kimler yönetiyor, yazılacak çok şey var ama dile değmez sorsan heryer güllük gülistanlık
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (5 yıl önce)
    Mesut Parlak burada öküzün altında buzağı aramaktadır stadın yıkılması ile ilgili yorumu tamamen art niyetlidir.Bu stadın yıkılmasıyla yapılacak millet bahçesi Malatya halkına nefes aldıracak.Fakat bu istemezükçüler her toplum yararına proje olduğu gibi buna da karşılar.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (5 yıl önce)mehmet isimli kullanıcı yorumuna
    Adamsın...
    0
    0
    Yanıtla
  • bu pahalılıkta sizi anca bu bahçe paklar.gidin boş boş oturun çay için kek yiyin.Art niyetli sizsiniz kardeşim.yıktığın yere yenisini yapıyosan oraya aynı ismi vereceksin.
    0
    0
    Yanıtla
  • Yusuf (5 yıl önce)
    Güzel yazmış sayın parlak, kim ne yaparsa yapsın atatürk ve inönü ismi hep olacak, dünyaya nam saran insanlar unutulmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Kazım (5 yıl önce)
    Elbette yıkım için tören gereksizdi. İçerisinde millet bahçesine başlama işinin adımları da olsa. Ama stat eski ve şehir içinde de kalmıştı. İsimler konusunda tarihsel sürece bakarsak, her iktidar kendi fikir dünyasına göre isimler ebette koymuştur. Bu iktidarda öyle yapıyor anlaşılan. Mesut hocanın başörtüsü konusundaki eylem ve tutumları da hiç unutulmayacaktır. Kendisi de örtülü öğrencileri kampüse almayarak düşmanı denize döktüğünü mü düşünüyordu? Şimdi böyle bir yasak yok. Ne oldu yani devlet mi yıkıldı? İşinize göre yorumladığınız lakiklik ilkesine bişey mi oldu? Tam tersi devlet-millet kucaklaşması oldu. Velhasıl hepimiz birbirimize karşı saygıyı, tahammülü ve hoşgörüyü çok görüyoruz. Yıllardır böyle boş işlerle uğraşıp bilimi, tekniği ve ahlaklı olmayı öteledik.
    0
    0
    Yanıtla
  • darendeli (5 yıl önce)
    Sayın Parlak! Siz de başörtüsü yasağını savunma dışında zihinlerimizde bir iz bırakmadınız ki.
    0
    0
    Yanıtla
  • Birileri ABD'deki Yahudi lobisinden üstün cesaret ödülü alırken, Mesut Hoca İstanbul Üniversitesi rektörü olarak İsrail Büyükelçisini makamından kovan adamdı. Bilmiyorsan arşivleri karıştır. Ama işinize gelmez tabi. Hala başörtüsüde başörtüsü orada kalmışsınız.
    0
    0
    Yanıtla
  • şeref erdoğan (5 yıl önce)
    Kalemine ve yüreğine sağlık değerli hocam. Mersinde eski stanyum yıkıldı , tören yok, çünkü ismi Tevfik Sırrı Gür, belediye AKP li değil.
    0
    0
    Yanıtla
  • murathan (5 yıl önce)
    YAHU BIRAKIN ARTIK ŞU SÖZDE ATATÜRK İNÖNÜ DEMOGOJİSİNİ BEEE... STADIN YIKIMINDA BİLE ATATÜRK DİYEN BİR ZİHNİYET YERİN DİBİNE GİRSİN BE... NE ALAKA NE BAĞLANTI HANGİ KAFA HANGİ MANTIK..STAD YIKILDI ÇÜNKÜ YENİSİ YAPILDI, STAD YIKILDI ÇÜNKÜ ORAYA FARKLI BİR KONSEPT YAPILACAK OLAY BU...STADIN YIKILMASINI BİLE ATATÜRKE VE İNÖNÜYE BAĞLIYOSANIZ YAZIKLAR OLSUN SİZE BE YUUUHHHHHHH...
    0
    0
    Yanıtla
  • piriniz fesli kadir Mısıroğlu'nun odatv.com'da bir kez daha yayınlanan şu görüşlerini aktarmak sizin gibilerin zihniyetinin ne olduğunu anlatmaya yeter artarda: "Kadir Mısıroğlu bir konuşmasında Atatürk heykellerini kastederek, “heykellerinin köpek leşi gibi sürüklendiğini göreceksiniz” derken, bir başka konuşmasında da, “Büyük Ortadoğu Projesi’ne (BOP) taraftarım. Burada Amerika bir menfaat elde edecekmiş, etmeyecekse bana niye yardım etsin zaten” ifadeleriyle BOP’a ve ABD’ye destek verirken devamında da şöyle diyor: “Amerika’nın ihtiyacı petrole, benim de ihtiyacım tarihi müesseselerime dönmeye. Bu menfaati mükavelinde bana yardımcı oluyorsa ‘Allah razı olsun’ derim. Ya Amerika’nın desteğiyle gelen, Amerika’nın kuklası bir halife gelse, gelsin de kim gelirse gelsin. Hilafeti geri getirelim. Bunun ispatı nedir, bu iş için Clinton zamanında çalışan heyetten bana da teklif geldi; ‘Bu iş nasıl gerçekleşir.’ Ben durup dururken bu raporu yazmadım ya…”
    0
    0
    Yanıtla
  • o zaman neden demiyosun yıktınız ama yenisine aynı ismi yani inönüyü koymadınız desene.yıkılmasında değiliz biz.sizin neden böyle kafanız basmıyor kardeşim.birinizde demiyor İnönü ismi verilsin.Ülkede ne kadar Atatürk İnönü ismi varsa yıkıldı.yerine yapılanlara ne Atatürk ismi verildi nede İnönü.bunları söylesene kardeşim.ama söyleyemezsin.işte bu yüzden asıl size yuhhhh
    0
    0
    Yanıtla
  • murat44 (5 yıl önce)
    Mevcut yerel yöneticilerle olmuyor, inşallah Reis Malatyalıların bu feryadını duyuyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (5 yıl önce)
    Bu ülkede millet için her ne iyilik yapsan bu türlere yaranamazsın. Bu stad adı inönü olduğu için yıkılmıyor, bu stad yerine daha iyisi daha güzeli daha büyüğü daha moderni yapıldığı için yıkılıyor. Bu stadın yerine millet yararına millet bahçesi yapılacağı için yıkım kutlanıyor. her hareketiniz falso. 80 senedirli milletin sırtından milleti aşağıladınız, milletin kutsallarıyla dalga geçtiğiniz yetmediği gibi, bu kutsallar yasaklandığında bayram ettiniz. Reisin dediği gibi YETER SÖZ MİLLETİN...VeSSelam...
    0
    0
    Yanıtla
  • Arkadaş galiba sen farklı kafadasın. Stadın yıkılmasına ses çıkaran yok. Yaptıkları törenden bahsediyoruz. Cevap verdiğin konuyu önce okumalısın.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyasever (5 yıl önce)
    rektörüm sonuna kadar haklı törenle stad yıkımı görülmemiş birşey
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (5 yıl önce)
    Gazi Mustafa Kemal Atatürk isminin kapalı spor salonundan hemşehrimiz İSMET İNÖNÜ NÜN ADININ OLDUĞU SON YAPIDA YOK EDİLDİ CUMHURİYETİN TÜM DEĞERLERİ NE YAZIKKİ YOK EDİLİYOR ONUN KUTLAMASI DEMEKTEN BAŞKA BİRŞEY GELMİYOR AKLIMIZA
    0
    0
    Yanıtla
  • Feryat (5 yıl önce)
    Çooook güzel yazmış Mesut Parlak Hoca Batırdılar güzel im Ülkeyide Malatya yıda.Allah Büyük
    0
    0
    Yanıtla
  • MUSTAFA (5 yıl önce)
    İlginç !!!!!!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Tavacı (5 yıl önce)
    Ellerinde meşaleler ile Mevlüt’le patlıcan tavalı olaydı bu tayfa için daha uygun olurdu
    0
    0
    Yanıtla
  • Kemal (5 yıl önce)
    O meşaleleri yakarak meşaleciler geliyor inönünün izlerini siliyor şeklinde mesaj vermek istediler. Uyanın memleketimin güzel insanları. Bunlardan memleketinize hayır gelmez. Cumhurbaşkanıyla bunların bir benzerliğide yok. Adıyamanlılar bizi yönetmemeli. Memleketlerine ne hayırları olmuşki bize ne hayırları olsun?
    0
    0
    Yanıtla