SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düşmanlar Rahatsız Oluyor"

0
Güncellendi - 2018-09-26 02:20:55
A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya Milletvekili Ahmet Çakır, Nakliyatçılar Sitesi'ni ziyaret ederek buradaki esnaf ve vatandaşlarla görüştü, sorun ve taleplerini dinledi.

Ziyaret sırasında konuşan Nakliyatçılar Sitesi Derneği Başkanı Halis Aydoğdu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Milletvekilim malumunuzdur burada darbe olduğu gün sizin canla başla çalıştığınızı biz gördük. Belediyenin bütün seferberliğini gördük ve bende Allahın izniyle zat-ı alinizin yanında duran bir sağ kolum. Allaha şükür biz direniyoruz. Biz vatan için varız. Vatanı olmayanın ne şerefi olur ne namusu olur." dedi.

Çakır da, ekonomik konulara değinerek, "Mesajlaşma,telefon konuşma dakikaları bu neyi gösterir bu demek ki ülkede olmasa hiç bunun birini yapma şansı yok,tabi ki yerin dengesi önemli şimdi Türkiye’de yeri dengesi düzeltilmeye çalışılıyor.Tabi bu krizlerin temelinde Türkiye’deki ekonomik tablodan kaynaklanmıyor,yani devletin büyüyüp,kamu,yatırım,üretiminden kaynaklanmıyor.Veya kamu borcu,dış borçtan kaynaklanan 2001’de falan tüm vergi dairelerinin %70,80’i bir kere faize gidiyordu,devletin yatırım yapmak diye büyüme diye bir şeyi yoktu,eğitime yatırım diye yollara,havaalanlarına,savunmaya kaynak ayırma şansı yoktu.Ama bu dönemde hem bunların hepsi yapılıyor yani yatırımlar,yollar,tüneller,hızlı trenler,uçaklar,gemiler yani Türkiye artık kendi sanayisini kendi füzesini üretebiliyor.Ama bir yandan da büyüdüğü zaman karşıdaki düşmanların bundan rahatsız oluyor .

Cari açıkta da Avrupa ülkelerinden daha iyi ortalaması tamamından iyi gelişmekte olan G-20 ülkelerinden daha iyiyiz,kamu borcu noktasından da onlardan daha iyiyiz,dış borç noktasında da onlardan çok daha iyi pozisyondayız.Ama krizin temeli farklı temeli Türkiye’ye uygulanan bir ekonomik baskı,bir kıskacın oluşturulması,bir istikrarsızlık havasının estirilmesi gibi mağlup etmeye çalışıyorlar.Ama Türkiye bunları aşar inşallah." diye konuştu.

Bülten- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız