SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düşme Barajını Yukarı Taşıdı"

0
Güncellendi - 2018-03-19 22:41:45
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor Başkanı Adil Gevrek, Trabzonspor maçının ikinci yarısında kötü oynadıklarını belirterek, “Artık önümüze bakmalıyız.Bu anlamda Gençlerbirliği ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maça camia olarak çok iyi hazırlanmamız gerekiyor” dedi.

Spor Toto Süper Lig’in 27. haftasında 4-1 mağlup oldukları Trabzonspor karşılaşması ve takımdaki son durumla ilgili İHA muhabirinin sorularını yanıtlayan Evkur Yeni Malatyaspor Kulübü Başkanı Adil Gevrek, ligin 27. haftasındaki Gençlerbirliği maçının önemine de vurgu yaptı.

“Sahamızdaki 4 maça da final havasında çıkacağız”

Trabzonspor karşısında ikinci yarıda kötü oynadıklarını belirten Gevrek, “Maçın ilk yarısında her anlamda iyi oynadık, ancak ikinci yarıda kötü olan taraftık. Bu da yenilgiyi kaçınılmaz kıldı. Ne söylersek söyleyelim, kaybedilen puanlar kaybedilmiştir. Bizim bu maçı unutup önümüze bakmamız lazım. Çünkü önümüzde çok önemli Gençlerbirliği maçı var. Bu maça camia olarak çok iyi hazırlanmamız lazım. Bu anlamda sahamızdaki 4 maça da final havasında çıkacağız” ifadelerini kullandı.

“Düşme barajını yukarı taşıdı”

Küme düşme barajının yükselebileceğini de dile getiren Adil Gevrek, “Bu hafta oynanan maçlarda alttaki takımların çoğu kazandı. Bu da bir anlamda düşme barajını yukarı taşıdı diyebiliriz. Bakıldığında Karabük dışında havlu atmış takım yok. Bu nedenle kalan haftalarda maçların zorluk derecesi yüksek olacaktır. Hiçbir takımın yerinde rahat olacağını sanmıyorum” diye konuştu.

iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

7 yorum yapılmış

  • Malatyaspor Aşığı (6 yıl önce)
    Kale arkaları 2 TL olsun Kapalı ve Maraton 5 TL olsun yoksa taraftar maça gelmez. Fener maçından mahrum bırakılan taraftar sinirli ve küskün. Ancak bilet fiyatları böyle olursa bi ihtimal taraftar stada gelir. Bu fiyatlar sezon sonuna kadar değişmemeli. Yoksa taraftarsız paraşütsüz düşeriz. Oyuncular için en büyük motivasyon taraftar.
    0
    0
    Yanıtla
  • tekin06 (6 yıl önce)
    Yine başladılar takım düşecek diye...Kabul edin siz isteseniz de bu takım düşüpte sizleri sevindirmeyecek...2 maç yenildiler diye(ki bunlar FB ve TS)hemen sevinip takıma saydırmaya başladınız...Bu takım sizleri yine üzecek ve düşmeyecek.....
    0
    0
    Yanıtla
  • BABA (6 yıl önce)
    Yönetim bu yükü taşıyacak kalite ve kantite de değil.Mutlaka yenilenmesi lazım, bu sene kalsak bile seneye açık ara gideriz.Ara transferlerde çok geç yapıldı, Doria iyi topçu ama halen uyum sorunu var, Giba olmasada olur. Halid ve Chebake dışında doğru transfer yapılmadı ama ikisi de süper transferler oldu. Mina alışma devresini atlattı.
    0
    0
    Yanıtla
  • Basri Terece (6 yıl önce)
    Kimse kusura bakmasın bu takım süper ligde fazla tutunamaz.Bu başkan ve bu yönetim ile bu yılı kurtarsak bile gelecek yıl kümeye düşeriz
    0
    0
    Yanıtla
  • Sait (6 yıl önce)
    Adil GEVREK sen konuşma bu yıl sen ve iş bilmez yönetimin başarısız transferlerin çöpe atılan milyon euro lar 1 euro 5 TL oldu ve sen 50 trilyon u eski para ile çöpe attın geriye dönük başarıların çöpe gitti tff sen den gelen parayı çarçur ettin yetmedi devre arasında hiçbir işe yaramaz iki transfer doria ve Gilbert gibi bir kazma yı transfer ettin diallo kadro da verimli hiç olamayan fornolle yedek kaleci Fransa dan iki maçı var sadece dia müzmin sakat barazet aldığı 1 milyon euro yu haketmeyen bir kaç maç dışında kayıplarda Avrupa da kalbur altı liglerde dahi oynayamayacak futbol a doymuş sadece para için Malatya ya gelen başarısız transferler ve çöpe atılan milyon euro lar her maçına gelen cebindeki son sigara parası ile bilet alan gariban yoksul Büyük Malatya spor taraftarına maçı izletmemek için uçuk fiyatlar yaptın kim kaybetti Malatya mı HAYIR BÜYÜK TARAFTARIMIZ MI HAYIR SEN VE İŞ BİLMEZ YÖNETİMİN KAYBETTİ
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    Bencede Doria takıma zarar veriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    erol hocanın dorıa inadı takıma puanlar kaybetmeye devam ediyor iki penaltı yaptırdı defansta çok uyumsuz
    0
    0
    Yanıtla