SON DAKİKA
SON DEPREMLER

''Düşmede Şike Senaryoları..''

A- A+ PAYLAŞ

Malatyaspor'un düşen 3. takım olduğu Süper Ligin 34. hafta maçları sonunda, şampiyon ve küme düşen takımlarla ilgili çeşitli haberler yaygın basında yeralıyor..

Son olarak, Cumhuriyet Gazetesi'nde 16 Mayıs Salı günü, merkez muhabirlerinden Veysel Balkaya imzasıyla yayınlanan "Düşmede Şike Senaryoları" başlıklı haberde de ilginç iddialara yer verildi.

İşte Cumhuriyet Gazetesi'nin haberi..

..

"Düşmede Şike Senaryoları

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Başkan Haluk Ulusoy'u destekleyen takımlar ligde kalırken Ayhan Bermek'in lehine hareket edenlerin küme düşmesi dikkatleri çekti.

Süper Lig'den düşerek büyük üzüntü yaşayan Malatyaspor, ortaya atılan 'teşvik primi' söylentilerinden dolayı sessiz bir tepki içinde.

Gaziantepspor'un teşvik primi aldığı iddiaları üzerine Malatyaspor yönetimi, ''Kamuoyunun duyduğu şeyler doğrudur. Ancak bizim tavrımız senelerdir belli. Diğer takımları suçlayan söylemlerden uzak duruyoruz. Bu sezon kendi hatalarımızdan ötürü de puanlar kaybettik. Hakemlerin verdiği kararlar da canımızı çok yaktı. Bu saatten sonra çıkıp suçu kimseye atamayız. Fakat kamuoyunun kulağına gelenlerin doğruluk payı var'' şeklinde görüş bildirdi.

Türkiye Futbol Federasyonu seçimlerinde Başkan Haluk Ulusoy 'u destekleyen takımlar ligde kalırken Ayhan Bermek 'in lehine hareket edenlerin küme düşmesi dikkatleri çekti.

Malatyaspor, Samsunspor ve Diyarbakırspor kesimleri kümeden düşmelerinde bu faktörün etkili olduğunu düşünüyor.

Ankaraspor, Denizlispor ve Gaziantepspor'un ligin son haftalarında istediği sonuçları rahat alması Ulusoy yönetiminin kendini destekleyen takımları ligde tuttuğu görüşünü doğurdu.

Ayrıca son hafta alınan tüm sonuçların Malatya'nın ligden düşme hesabı üzerine sonuçlanması Sarı-Kırmızılı camiada tedirginliği büyüttü."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız