SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düşünerek Oy Verin"

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:18:19
A- A+ PAYLAŞ

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı İnşaat Mühendisi ve Yerel Yönetimler Uzmanı Hakan İnci, seçime iki gün kala çalışmalarını esnaf ve işçi ziyaretleri ile sürdürdü.

Beraberinde CHP il yöneticileri ve CHP Battalgazi Belediye Meclisi Üyeliği 2. Sıra Adayı Mehmet Vanlıoğlu ile birlikte İstasyon, Niyazi Mısri, Halep caddeleri ile bu caddelere bağlı sokaklardaki esnafları ziyaret eden CHP’li İnci, yoğun bir ilgiyle karşılandı. Esnafları gezerken sık sık vatandaşlar tarafından durdurularak çeşitli sorular ve destek mesajlarıyla karşılaşan Hakan İnci, herkesle tek tek ilgilendi. 

HAKAN İNCİ, İŞÇİLERLE ÖĞLE YEMEĞİ YEDİ

CHP Malatya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan İnci, öğle yemeğini ise işçilerle birlikte yedi. İstasyon Caddesi’ndeki bir inşaatın şantiyesinde işçilerle buluşan İnci, yemekten önce yaptığı konuşmada, “Pazar günü önemli bir seçime gidiyoruz. Bu, Malatya’nın geleceğiyle ilgili bir seçim. Daha önce hangi partiye oy vermiş olursanız olun bu dönemde biraz daha düşünerek oy vermenizi rica ediyorum. Çünkü Malatya büyükşehir oluyor. Ben, Hakan İnci’ye oy verin demiyorum, tüm adayları inceleyin ve bu işi kimin yapabileceğine kanaat getirirseniz ona oy verin diyorum” diye konuştu. 

“İŞİ BİLMEYENLERİN, YAPTIKLARINI GÖRDÜK”

Herkesin çocuklarının geleceği için oy vereceğinin bilincinde olması gerektiğini kaydeden CHP’li Hakan İnci, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Hepinizin geleceği, çocuklarınızın geleceği bu seçimlere bağlı. Ciddi bir bütçe yönetilecek. Beni de az çok tanıyorsunuz. İnşaat mühendisiyim, yerel yönetimler ve kamu ihale yasaları üzerine iki tane mastırım var. Sizler de bu inşaatlarda çalışan emekçi insanlarsınız. Bu işi bilen insanla bilmeyen insanlar arasında ne kadar büyük bir fark olduğunu sizler daha iyi biliyorsunuz. İşi bilmeyen insanlar tarafından yönetilen işler gözünüzün önünde. Kaldırımlarda defalarca aynı işin tekrar tekrar yapıldığını görüyoruz. Bu harcanan paralar, hepimizin paralarıdır. Dolayısıyla sizlerden ricamız bu konuları düşünerek oy verin.” 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız