SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düşürdü, Bıraktı!

A- A+ PAYLAŞ

TFF 2. Lig 5. Klasman Grubunda küme düşmesi matematiksel olarak da kesinleşen Malatya Belediyespor'da Alaaddin Acun dönemi sona erdi.

29 Mart yerel seçimleri sonrasında Malatya Belediyesi'nde yaşanan görev değişikliği nedeniyle Malatya Belediyespor kulüp başkanlığını bıraktığını açıklayan Alaaddin Acun, göreve yeni gelecek yönetime başarılar diledi.

Görevde bulunduğu sürece Malatya Belediyespor'a en iyi hizmeti vermek için çalıştıklarını ifade eden Acun, "2004 yılında yapılan yerel seçimler neticesinde Eski Belediye Başkanı Cemal Akın ile birlikte Belediye Meclis Üyesi olarak görev yaptım. Aynı dönem içerisinde 4 yıl da Malatya
Belediyespor kulüp yöneticiliği görevinde bulundum. Malatya Belediyespor Kulübü'nde Malatya sporunun her türlü gelişmesi için spor branşı ayırmaksızın çalışmalarda bulundum. Bu anlamda gerek yöneticilik yaptığım gerekse başkanlığını yaptığım Malatya Belediyespor'da futboldan masa tenisine, voleyboldan güreşe kadar birçok branşta Malatyalı gençlerin daha iyi imkanlarla spor yapabilmeleri için tüm yönetici ve başkan arkadaşlarımızla yoğun çaba sarf ettik. Özellikle 2. Lig'de mücadele eden Malatya
Belediyespor'da hem sportif başarı sağlayabilmek hem de tesisleşme ve kulüpleşme adına bazı çalışmalarda bulunduk. Yeşiltepe'de bulunan tesislerimizi modernize ederek, aynı yere antrenman sahamızı kurduk. Şehrimizin ikinci güzide kulübüne yakışır bir otobüs alarak, Malatyalı birçok antrenör, futbolcu ve personele kulübümüz bünyesinde istihdam sağladık. Özellikle son dönemde Malatyalı bazı genç oyuncuları kulübümüz bünyesinde Malatya futboluna kazandırdık. Ancak ne var ki, yaptığımız bu güzel çalışmaları, maalesef saha sonuçlarına yansıtamadık. Yılardır söylenen ama bir türlü gerçekleştirilemeyen Malatya şehrine yakışan bir Malatyaspor'un oluşması için profesyonel ligde mücadele edebilen iyi bir altyapı oluşturduk. Sonuç olarak Malatya Belediye eski başkanımız Cemal Akın'ın görev süresinin dolması nedeniyle ve göreve gelecek arkadaşlarımıza uygun çalışma ortamı hazırlayabilmek için Malatya Belediyespor Kulüp Başkanlığı görevimden istifa ettiğimi bilgilerinize sunuyorum. Görev yaptığım 5 yıllık süreç içerisinde bize sağlamış olduğu desteklerden dolayı Malatya Belediyesi eski başkanımız Cemal Akın'a, birlikte çalıştığım yönetici arkadaşlarıma, teknik heyet ve futbolculara, kulüp görevlilerine, sporcu ile antrenörlere ve her fırsatta bize destek veren basın mensuplarına teşekkür ediyorum" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız