SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düşürüleceği Bilgisi Bize Geldi"

0
Güncellendi - 2016-01-09 17:28:08
A- A+ PAYLAŞ

  • MESOB Başkanı Keskin, hükümetin esnafa verdiği 30 bin TL tutarındaki faizsiz kredide yapılan kesintinin düşürüleceği bilgisini edindiklerini söyledi.

Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi ve Malatya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (MESOB) Başkanı Şevket Keskin, hükümetin esnafa vermekte olduğu 30 bin TL tutarındaki faizsiz kredide yapılan kesintilerin büyük oranda düşürüleceğinin bilgisinin kendilerine ulaştırıldığını söyledi.

Keskin, “Sayın Başbakanımız Ahmet Davutoğlu, 64. Hükümetimizin 2016 yılı eylem planı kapsamında esnaf ve sanatkarımıza 30 bin TL tutarında faizsiz kredi müjdesi vermiş ve bu uygulama hemen hayata geçirilmişti. Uygulama kapsamında Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet kooperatifi aracılığı ile verilen 30 bin TL tutarındaki destek kredisinde 3 bin 500 TL’ye varan kesinti yapılıyordu. Yapılan bu kesintinin kaldırılması için ilk günden itibaren durumu hem sayın başbakanımıza, hem sayın bakanlarımıza, Gümrük ve Ticaret Bakanımız Sayın Bülent Tüfenkci’ye, Malatya milletvekillerimize ulaştırmış ve girişimlerde bulunmuştuk. Yapmış olduğumuz girişimler sonucunda bize verilen son bilgiye göre, yapılan kesinti oranının büyük oranda düşürüleceği ve yeni uygulamanın 14 Ocak pazartesi günü belirleneceği belirtilmiştir. Sayın Başbakanımıza, Sayın Gümrük ve Ticaret Bakanımız Bülent Tüfenkci’ye ilgili tüm bakanlarımıza ve Malatya milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Konu hakkındaki gelişmelerle ilgili olarak esnaf ve sanatkarlarımız bilgilendirilecektir” şeklinde bilgi verdi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • engin guzel (8 yıl önce)
    sayın keskin esnafa yapılan yüksek oranda yapılan bağkur zammında niy basetmiyorsunuz bumu esnafa destek 440 dan 575 daha 440 zor veriyoruz.....
    0
    0
    Yanıtla