SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Duvar' Kazaları Devam!..

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da İnönü ve Atatürk Caddelerinin bazı kavşak bağlantıları civarında "refüj" adı altında yapılan "duvarlar" tehlike yaratmaya devam ediyor. Fiziki olarak "hayati tehlike yaratacak" ölçülerde yapılan, uyarı levhaları yeterli olmayan bu duvarlardan biri daha 4 kişiyi hastanelik etti. Kız Meslek Lisesi kavşağındaki kazada, refüje tam göbekten bindiren otomobildeki 4 kişi yaralandı.

KURTARILMAYI BEKLEDİLER..
Mehmet K. yönetimindeki 44 AY 310 plakalı otomobil, aşırı hız ve dikkatsizlik sebebiyle orta refüje çarptı, otomobilin ön kısmı tamamen refüj betonuna girdi.

Kazada otomobil sürücüsü Mehmet K. ile otomobilde bulunan Nesimi Y., Muhlis C. ve Soner Ö. yaralandı.

Yaralılar, ilk yardım ekiplerinin yoğun çabaları sonucu araçtan çıkarılarak Turgut Özal Tıp Merkezi ile Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.

Söz konusu "refüj- duvarlar" daha önce de ölümlü ve yaralamalı trafik kazalarına yolaçmış, bu konuda yapılan tüm haberlere karşın, "tehlike yaratmayacak bir konuma getirme" konusunda herhangi bir çalışma yapılmamıştı.

DİĞER KAZALAR..
Taştepe Caddesi’nde T.C. yönetimindeki 44 FN 055 plakalı otoyla giderken, karşıdan karşıya geçmek isteyen 7 yaşındaki Ş.K.’ya çarparak yaralanmasına yol açtı.

Bu arada, Çöşnük kavşağında 00.00 sıralarında M.B.’ye ait park halindeki 44 AD 494 plakalı kamyona arkadan çarpan 44 EV 640 plakalı otonun 22 yaşındaki sürücüsü S.T.’nin, kaza sırasında 630 promil alkollü olduğu ve gönderildiği adliyece serbest bırakıldığı bildirildi. Bu kazada yaralanan 31 yaşındaki E.T.’nin durumunun ağır olduğu, diğer yaralılan 22 yaşındaki F.Y., 28 yaşındaki B.Ç., 2 yaşındaki A.Ç.’nin ise tedavilerinin ardından taburcu edildikleri öğrenildi.

Darende’den Malatya yönüne gelmekte olan İ.S. yönetimindeki 01.. 688 plakalı oto, Yukarıulupınar Köyü Ağıllar mevkiinde yağış ve kaygan yol yüzünden karşı yönden gelen H.K. yönetimindeki 44.. 269 plakalı otoya çarptı. Kazada H.K. ağır yaralandı.

Malatya’dan Adıyaman yönüne gitmekte olan H.A.K. yönetimindeki 44.. 276 plakalı yolcu otobüsü, Doğanşehir Erkenek Kasabası Çamlıbel mevkiinde yağışlı hava ve kaygan yolda viraja dikkatsizce girince devrildi. 13.00 sıralarındaki kazada yolculardan M.Y., M.Y., M.E.Y., E.Ö., A.Ö., S.B. ve Ö.Ü. yaralandılar. Yaralılar Gölbaşı Devlet Hastanesi’ne kaldırıldılar.

Malatya’dan Kayseri yönüne gitmekte olan A.I. yönetimindeki 21.. 094 plakalı araç Akçadağ- Kepez mevkiinde virajı alamayarak yolun sağındaki toprak sırta çarptı. Kazada araçta bulunan İ.M. yaralandı.

Akçadağ Keller Köyü mevkiinde viraja hızlı giren N.Y. yönetimindeki 21.. 400 plakalı aracın hasar gördüğü bildirildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız