SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Duvarlarla Konuşuyor"

0
Güncellendi - 2015-12-27 20:12:03
A- A+ PAYLAŞ

Ergenekon Davası'nda tutuklu olarak yargılanan ve 23 yıl hapis cezasına çarptırılan, halen Silivri Cezaevi'nde barındırılmakta olan İnönü Üniversitesi eski rektörü Prof.Dr. Fatih Hilmioğlu'nun, karaciğerindeki kanser başlangıcının yanı sıra ruhsal durumunun da iyi olmadığı bildiriliyor.

Geçtiğimiz yıl da, 21 yaşındaki oğlu Emir'i trafik kazasında kaybeden, izinli olarak çıktığı cenaze töreninde oğlu için gözyaşı döken Prof.Dr. Hilmioğlu'nun son durumu, hurriyet.com.tr'deki bir haberde, MHP Milletvekili Lütfü Türkkan yapılan cezaevi ziyaretiyle bir kez daha gündeme getirildi. Türkkan ile görüşen, aynı dava hükümlülerinden Gazeteci Tuncay Özkan, Hilmioğlu'nun duvarlarla konuştuğunu söyledi.

hurriyet.com.tr'de Zeynep Gürcanlı imzasıyla yayınlanan "Duvarlarla konuşuyor" başlıklı haberin bir bölümü şöyle:

"Silivri'nin bugün Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin Feyzioğlu'ndan sonra bir başka ziyaretçisi daha oldu. MHP Milletvekili Lütfü Türkkan, bugün Silivri'de önce İlker Başbuğ, ardından da Tuncay Özkan ile görüştü. Başbuğ, Türkkan ile Ergenekon ve Balyoz davalarının yeniden görülmesinin önünü açacak formüller konusundaki görüşlerini paylaşırken; Tuncay Özkan ise Silivri'de yaşadıklarını anlattı: Fatih Hilmioğlu duvarlarla konuşuyor.

Lütfü Türkkan'ın görüşmeler konusunda Hürriyet'e verdiği bilgiye göre Tuncay Özkan kendisine sağlık durumları sıkıntılı olan Yalçın Küçük ve Prof. Fatih Hilmioğlu ile aynı koğuşta kalmak istediğini bildirdi ve onların koğuşuna geçti..."

hurriyet.com.tr'deki haberin tamamına, aşağıdaki adresten ulaşarak okuyabilirsiniz:

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/25511409.asp

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız