SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duy da İnanma!

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:07:45
Duy da İnanma!
A- A+ PAYLAŞ
Belediye Başkanı Ahmet Çakır Aşağıbağlar, Abdulgaffar ve Şeyhbayram Mahallelerine hizmet verecek çocuk ve dinlenme parkında incelemelerde bulundu. 
 
İnceleme gezisine Belediye Başkanı Ahmet Çakır’ın yanı sıra belediye başkan yardımcıları Alican Bozkurt, Hasan Atay, Selim Pilten, bazı daire müdürleri, Şeyhbayram Mahalle Muhtarı Yusuf Canberk ve Abdulgaffar Mahalle Muhtarı Hüseyin Özcan ile vatandaşlar katıldı.
 
Malatya Belediyesi olarak yeşil dokuya her zaman önem verdiklerini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, ağaç dikimi, çiçek ekimi, refüj ve kaldırımların yeşil dokuya kavuşturulması gibi birçok yeşillendirme çalışmaları yaptıklarını söyledi.
 
Başkan Çakır, “Daha yaşanabilir bir Malatya için çalışıyoruz. Bu parkımız 3 mahallemizin buluştuğu bir noktada, 4 dönümlük alan üzerine yapılıyor. Çocuk ve Dinlenme Parkı, Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz elemanlarınca yapılıyor. Parkımızın etrafına yürüyüş parkuru konuldu. İçerisine spor aletleri (fitness aletleri) yerleştirildi. Vatandaşlarımız burada rahatlıkla sporlarını yapabilecekler. Buraya dikilen ağaçların bir bölümü, başka yerlerden ağaç sökme makinesiyle sökülerek getirilip dikildi. Böylece yeşil dokusu bu ağaçlarla daha güzel oldu. Burası doğal ve güzel bir park oldu. Çok kısa bir süre içinde eksiklerini gidererek tamamen hizmete sunmuş olacağız” dedi.
 
Mahalle sakinlerinden Kazım Ağdaş ise yaptığı konuşmada Belediye Başkanı Ahmet Çakır’a teşekkür etti. Ağdaş, “Belediye Başkanımız geçen yıl düzenlediği mahalle gezisinde parkın yapılmasının gerekli olduğu belirterek vatandaşlara söz vermişti. Planlayarak yapacağız dedi. 1 yıl geçmeden 3 mahallenin kullanabileceği merkezi noktaya parkı yaptı. Emeği geçenlere mahalle sakinleri adına teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız