SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Duyarlı Olmaya Çağırıyoruz"

A- A+ PAYLAŞ
 
Akçadağ İlçesi'ne bağlı Kürecik nahiyesine kuralacak olan Füze Kalkanı Sistemi konusunda açıklama yapan CHP Malatya İl Başkanı Hüseyin Baştürk, "İsrail Kalkanı'na evet diyen AKP hükümeti suçunu örtbas etmeye çalıştı." dedi. 
 
ABD'li yetkililerin yalanlanmayan açıklamalarının her şeyi gözler önüne serdiğini söyleyen Baştürk, " Hükümet suçüstü yakalanmıştır.Perdenin önünde İsrail’le sözüm ona didişen hükümet, perde arkasında Türkiye’yi İsrail’e kalkan yapmıştır. Bu projenin tek patronu ABD’dir. Bu radar sistemi İran’dan değil , Türkiye’nin Doğu ve Güneydoğusu'ndan havalanacak kuşu bile oturduğu yerden izleyebilecektir. 9 yurttaşımızı hunharca katleden ve karşılığında özür bile dilemeyen bir ülke için verilen bu tavizin karşılığında hiçbir şey alınmamıştır. ABD’li yetkililerin açıkça ifade ettiği ve AKP Hükümeti tarafından yalanlanmayan bu gerçekler göstermektedir ki ;- Başbakan Erdoğan Türk Halkını aldatmıştır.- Mavi Marmara gemisinde katledilen yurttaşlarımızın acılı aileleri aldatmıştır. - Türkiye’nin İsrail’e haddini bildireceğini zanneden Filistin ve Gazze Halkı aldatılmıştır.- Sürecin sonunda Arapların payına nasihat, İsrail’in payına güvenlik kalkanı düşmüştür."dedi. 
 
Kürecik'e kurulacak olan Füze Kalkanı Sistemi'ni "İsrail Kalkanı" olarak adlandıran Hüseyin Baştürk, açıklamasına şöyle devam etti; " Projenin Türkiye’nin güvenliğine hiçbir katkısı yoktur. tam tersi bu proje , İran ve Rusya ile Türkiye’yi karşı karşıya getirmektedir.  Bu ise söz konusu ülkeleri yeni bir silahlanma yarışına sokacaktır. Sayın Tayyip Erdoğan, İsrail Devleti’ne sunduğu bu değerli hizmetten dolayı Yahudi Lobisi’nden ikinci bir “ davut boynuzu ” ödülü almaya hak kazanmıştır. Öte yandan , Başbakan Tayip Erdoğan’ın Afrika seyahatinin reklam şirketleri eliyle yürütülen bir kampanya olduğu ortaya çıkmıştır. CHP Malatya İl örgütü olarak tüm Malatyalıları İsrail Kalkanı’na karşı duyarlı olmaya davet ediyoruz"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız