SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Duyarlılığı Artırmak İçin..'

A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Gençlik Federasyonu tarafından organize edilen "İnsan Haklarına Uygun, Demokratik Ortamlarda, Örgütlü, Farklılıklarla Birlikte, Yüzyüze ve Temiz Bir Çevrede Yaşamak İçin Şiddetsiz Projesi" için Malatya'da bir seminer düzenlendi.

Malatya Kongre ve Kültür Merkezi'nde düzenlenen Şiddetsiz Projesi'nin Seminerine Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Rıza Sümer ile kalabalık bir topluluk katıldı.

Seminerin açılışında konuşan Türkiye Gençlik Federasyonu Genel Başkanı Rıza Sümer, "Çocukların ve gençlerin de katılacağı, temiz, yeşil ve şiddetsiz bir Türkiye için tüm kamu yöneticilerinin, gönüllü sivil toplum kuruluşlarının ve halkın bilgi, ilgi ve duyarlılıklarını arttırmak, iletişim ve iş birliğini geliştirmek için projeyi başlattık" dedi.

Sümer, projenin hedeflerinden birincisinin "gönüllü kuruluşların tüzüklerine insana, hayvana ve çevreye karşı şiddetin engellenmesine, insan haklarının korunmasına ve demokrasinin geliştirilmesine yönelik her türlü proje yapabilir ve etkinlik düzenlenebilir anlamında bir ilkenin" konulması olduğunu belirtti.

Gençlik ve Spor İl Müdürü Sadi Fındıklı, şiddetin engellenmesi için her kuruluşun kendi sorumluluğu kapsamında çalışmalar yaptığını belirtti.

Seminerde İnönü Üniversitesi'nde görevli öğretim üyeleri şiddet, öfke, demokrasi ve insan hakları, doğa gibi konularda bilgiler aktardılar.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız