SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Duyarsız Kalmayacağız"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:02:10
A- A+ PAYLAŞ

 Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (TGKK) Malatya İl Başkanı Fatih Can, “Şehrimizin sıkıntılarına, engelli vatandaşlarıma, çalışmalarımızla ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterecek “ dedi. 

Basın açıklaması yapan Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu (TGKK) Fatih Can, “ Türkiye cumhuriyetinin 2023 hedefleri doğrultusunda,bin yıllık Anadolu medeniyetinin,650 yıllık bir süre kadar tarih sahnesinde yer almış ve asırlar boyunca her milletten takdir görmüş Osmanlı medeniyetinin öz fikirlerini,hoşgörüsünü,azim ve kararlılığını,ihlas ve genel anlamda bırakmış olduğu mirası,benimsemiş ve o doğrultuda mücadele edecektir. Tarih sahnesinde yer almış ve tarih boyunca her milletten takdir görmüş bir milletin torunları olarak ,hoşgörü azim ve kararlılıkla çalışmalar yapacağız” ifadelerini kullandı.

“Türkiye’nin 81 ilinde teşkilatlanarak kurduğu bu yapıyı Malatya'da kurma ehliyetini bizlere veren bizleri bu göreve layık gören genel başkanımız sayın Bilal Okudan'a teşekkür ediyorum. Bizler de TGKK Malatya il başkanlığı olarak,yeni Türkiye olma yolunda,eski Türkiye'nin kalıntılarına, geçliğe, gençliğin geleceğine, Malatya gençliği olarak asla duyarsız kalmayacak ve görmemezlikten gelmeyeceğiz” diyen Can, açıklamasını şöyle tamamladı:

“Şehrimizin sıkıntılarına,engelli vatandaşlarımıza, çalışmalarımızla ne kadar duyarlı olduğumuzu gösterecek,sosyal faaliyetlerimizle gençliğin serbest zamanlarının değerlendirilmesini sağlayacağız. Aynı zamanda bizim için en önemlisi olan, toplumsal sorunların, psikolojik,sosyolojik sorunların temelinde yatan "İslam’ı yaşamama " sorunu üzerinde ağırlıklı olarak duracak,bir neslin görmüş olduğu bu sıkıntıya,nesillere yayılması engellemek noktasında,Allah için, Allah’ın inayet ve keremiyle, Allah’ın rızasını kazanabileceğimiz her işte inşallah TGKK’ yı göreceksiniz. “

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız