SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Duyduğunuzda İnanmayın"

0
Güncellendi - 2015-12-27 19:07:05
A- A+ PAYLAŞ

Malatya İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, “Kimse aday adaylarının şeref ve haysiyetiyle uğraşarak iftiraya varan söylemlerde bulunmasın” dedi. 

İl Genel Meclisi, Ekim ayı toplantılarına devam etti. Toplantı başlamadan önce kamuoyunda, Mart 2014 yerel seçimlerinde aday adayı olanlar veya olacaklar için fısıltı gazetesi gibi dolaşan söylentilere temas eden İl Genel Meclisi Başkanı Naci Şavata, “Seçim süreci başladığı için partisi ne olursa olsun aday adayları hakkında bazı fısıltılarla iftiraya varabilecek sözler dolaştığını duyuyoruz. Meclis Başkanı, daha önce bir kanaat önderi olarak ve çok memnun olduğum bir ifade, Malatya’nın Naci abisi olarak sesleniyorum. Hangi aday adayı olursa onunla alakalı bir söz duyduğunuzda inanmayın. Siyasetçinin kapısı kapanmaz, her an ulaşabilirsiniz. Senin hakkında böyle böyle söyleniyor diye teyit ettirin” ifadelerini kullandı.

Toplantıda merkez Fatih Köyü, 1. Organize Sanayi Bölgesi yakınında kurulan ve Suriyeli mültecilerin katlığı konteynır kentin kanalizasyon suyunun çevre köylere zarar verdiği şeklindeki önergenin incelenmesi için çevre komisyonuna havale edildi.

Diğer yandan, İçişleri Komisyonu’nda görüşülüp rapora bağlanan, İl Özel İdaresinde münhal bulunan kadrolardan bir adet 1. dereceli hukuk müşaviri kadrosunun iptal edilerek 5. dereceli hukuk müşaviri kadrosu, bir adet birinci dereceli mühendis kadrosunun iptal edilerek 5. dereceli şehir plancısı kadrosu olarak ihdas edilmesi ile ilgili raporun okunup karara bağlandı.

Plan ve Bütçe Komisyonu’nda görüşülüp rapora bağlanan İl Özel İdaresi iş makinelerinin kira karşılığı ücretlerinin belirlenmesi ile ilgili raporun okunup karara bağlandı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız