SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duygulandıran Ziyaret

A- A+ PAYLAŞ

AKP Malatya milletvekili ve partinin Merkez Karar ve Yürütme Kurulu (MKYK) üyesi Öznur Çalık, 32 yıl önce mezun olduğu ilköğretim okulunda duygulu anlar yaşadı.

Malatya Merkez Akpınar Mahallesi Barbaros Caddesi'nde bulunan Barbaros İlköğretim okulunu ziyaret ederek okul yöneticileriyle görüşen Malatya Milletvekili Öznur Çalık, beraberinde eşi Kenan Çalık ile birlikte 1977 yılında mezun olduğu okulunda çok duygulandığını söyledi. Ziyaret esnasında Okul Müdürü Hasan Özgün, Kırçuval, Halfettin, Sancaktar ve Uçbağlar Mahalleleri muhtarları ve AKP Akpınar Mahalle Temsilcisi Nurettin Güntoğar tarafından karşılanan Milletvekili Öznur Çalık okulda duygulu anlar yaşadı.

Okul Müdürü Hasan Özgün tarafından emekli olan öğretmenlerin resimlerine bakan Malatya Milletvekili Öznur Çalık'ın oldukça duygulandığı görüldü. Ayrıca sohbet esnasında okul notlarının gösterildiği çizelge ve diploması sembolik olarak Milletvekili Öznur Çalık'a takdim edildi. Okulun sorunlarını iletirken, ana sınıfının yetersiz olduğundan bahseden okul müdürü Hasan Özgün, Milletvekili Çalık'tan sorunların çözümü için destek sözü istedi.

Milletvekili Çalık ise, "Barbaros İlköğretim Okulu şimdiye kadar önemli makamlarda görevlerde olan sayısız devlet adamı yetiştirmiş bir okul. Bende buradan mezun olmuş bir kişi olarak okulumla gurur duyuyorum. Sorunları en kısa zamanda çözmek için gerekli girişimleri yapacağım. Bu okulda çok güzel anılarım oldu vefa borcumu ise ana sınıfının yetersiz olduğunu sayın müdürümüz söyledi. En kısa zamanda bu sorunu da çözeceğiz" dedi.

Mezun olduğu okulu ziyaretinde hatıra fotoğrafı çektiren Öznur Çalık okul bahçesinde top oynayan çocukların gösterdiği ilgi karşısında çocuklarla da hatıra fotoğrafı çektirdi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız