SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Duygulu Anlar Yaşandı

A- A+ PAYLAŞ

Malatya'da Lösemili Çocuklarla Dayanışma Derneği'nin (LÖSEÇ) yardım yemeğinde duygulu anlar yaşandı.

Malatya Belediyesi ve AKP Malatya Kadın Kolları'nın ev sahipliği ile Dede Korkut Tesisleri'nde düzenlenen LÖSEÇ'e yardım yemeğine, Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu, AKP Malatya milletvekili Öznur Çalık, AKP Malatya İl Başkanı Mustafa Şahin, AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt, LÖSEÇ Başkanı Mustafa Gürbüz, bazı belediye ve il genel meclisi üyeleri ile davetliler katıldı. Programda, Necdet Akboğa'nın hazırlayıp sunduğu kan kanseri Mehmet'in hayat hikayesi sinevizyon eşliğinde gösterildi.

Duygulu anların yaşandığı programda konuşma yapan Milletvekili Öznur Çalık, "Biraz önce Mehmet'in yaşamını izledik. Ciğeri ve yüreği olan herkesi sızlattı. Allah kimseyi evlat acısı ile imtihan etmesin. İnanıyorum ki herkes amin dedi. Lösemili çocuklara yardımcı olan değerli büyüğümüz devlet adamı rahmetli Turgut Özal'ın adının verildiği hastanede görev yapan değerli hocamız Ünsal Bey'in bu çocuklara büyük emekleri var. Lösemili çocuklara maddi ve manevi elimizi uzatmalıyız" dedi.

Belediye Başkan Vekili Ertan Mumcu da, "Biraz önce oldukça duygulu bir sunum izledik. Bu programa Malatya Belediyesi olarak bir nebze de olsa katkı sunduysak, kendimizi bahtiyar hissediyoruz "diyerek, lösemi hastalığının tedavisinin moral ve motivasyona bağlı pahalı ve uzun bir süreç olduğuna dikkat çekti.

AKP Malatya Kadın Kolları Başkanı Emine Akkurt ise, "Rabbim kimseyi evladı ile terbiye etmesin. Zor bir hastalık. Ancak mücadele, moral motivasyon çok önemlidir" şeklinde konuştu.

LÖSEÇ Başkanı Mustafa Gürbüz de, kan kanseri olarak bilinen lösemili çocuklara yardım için dernek olarak çaba gösterdiklerini söyledi.

Konuşmalardan sonra LÖSEÇ'e katkılarından dolayı Milletvekili Öznur Çalık ve Emine Ekkurt'a plaket takdim edildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız