SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Duygulu ve Anlamlı Oldu'

A- A+ PAYLAŞ

Arapgir Kültür Derneği’nin organizasyonuyla Anıtkabir ve Beypazarı gezilerinin gerçekleştirildiği bildirildi.

Organizasyonla ilgili olarak yayınlanan Basın Bülteni’nde şu bilgiler yeraldı:

"8-9 Kasım 2008 tarihlerinde derneğimizin organize etmiş olduğu Beypazarı ve Anıtkabir proğramı yapıldı.

Ziyaret proğramını Arapgir Kültür Derneği Başkanı Turgay Akşahin, yönetim kurulu üyeleri Ayşe Altıparmak, Mesut Kavukoğlu, Konducak Köyü Dernek Başkanı Zühtü Gürşen Ve Sadık Salman ve bazı üyelerimiz katıldı. Ayrıca Ankara’dan Anıtkabir’i ziyaret sırasında Ankara Arapgir Kalkındırma Derneği Başkanı Ferit Kotan ve yönetim kurulu üyeleri, Ankara Arapgir Ormansırtı Köyü Derneği Başkanı Mehmet Gediközer ve yönetim kurulu üyeleri proğramımıza Ankara’dan katıldılar.

Proğram ilk önce Beypazarı ilçesi ziyaret edilerek daha önce Arapgir Kaymakamı olan Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın’ın da proğramımıza katılımıyla Beypazarı’nda başladı. Daha sonra Pazar sabahı Ankara’da Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün ölümünün 70. yılı sebebi ile Anıtkabir topluca ziyaret edildi. Bununla beraber Anıtkabir müzesi, ilk meclis ve Anadolu medeniyetleri müzesi, Atatürk orman çiftliği de topluca ziyaret edilerek Pazar akşamı İstanbul’a dönüldü.

Konu ile ilgili Arapgir Kültür Derneği Başkanı Turgay Akşahin “Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ü kabrinin bulunduğu Anıtkabir’i ziyaret etmeyi önceki yıllarda planlamıştık.Bu güne kısmet oldu. Oldukça duygulu ve anlamlı bir ziyaret oldu. Ziyaret proğramımıza yakın ilgi ve desteklerini gösteren, katılımlarıyla aramızda olan başta Beypazarı Kaymakamı Hikmet Aydın, Ankara Arapgir Derneği Başkanı Ferit Kotan ve yönetim kuruluna, Ankara Ormansırtı Derneği Başkanı Mehmet Gediközer ve yönetim kuruluna bu anlamda gezi proğramımıza katılan diğer üyelerimize teşekkür ederiz.” dedi.."

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız