SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düzce'ye Veda Etti

0
Güncellendi - 2015-12-27 14:41:43
Düzce'ye Veda Etti
A- A+ PAYLAŞ
DÜZCE- Son çıkan kararname ile Malatya Valisi olarak atanan Düzce Valisi Vasip Şahin,”Düzce’mizin ve Düzceli vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda, özellikle eğitim sahasında çoktan hak ettiği seviyeye ulaşması gayretlerine öncülük etmeyi, omuz vermeyi, çaba göstermeyi en başta gelen görevim olarak gördüm” dedi. 
 
Vali Vasip Şahin yayınladığı mesajında şunları aktardı, “7 Haziran 2010 tarihinden bu yana görev yapmaktan şeref duyduğum ve asla unutamayacağım dostluk ve anılar edindiğim Düzce Valiliğinden Bakanlar Kurulunun takdirleriyle Malatya Valiliğine atanmış bulunuyorum. Düzce’de görev yaptığım iki yılı aşkın süre içinde kanunlarla verilmiş görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye özen gösterirken, vatandaşlarımıza kamu hizmetlerinin sunumunu hak ve adalet ölçüleri içinde, samimi, eşit ve tarafsız bir şekilde sağlamaya çalıştım. Düzce’mizin ve Düzceli vatandaşlarımızın ekonomik, sosyal, kültürel alanlarda, özellikle eğitim sahasında çoktan hak ettiği seviyeye ulaşması gayretlerine öncülük etmeyi, omuz vermeyi, çaba göstermeyi en başta gelen görevim olarak gördüm. Aynı düşüncelerle ilimizde güvenlik ve huzurun muhafazası, can ve mal emniyetinin temini, şehit yakını ve gazilerimizin, kimsesiz yaşlılarımızın, yetim çocuklarımızın dilek, şikayet ve sorunlarının karşılanması en önemli hassasiyetimi oluşturdu. Bu çaba ve çalışmalarımda başta kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan mesai arkadaşlarım olmak üzere, milletvekillerimizin, belediye başkanlarımızın, adliyemizin, üniversitemizin, İl Genel Meclisi üyelerimizin, siyasi parti yöneticilerimizin, muhtarlarımızın, meslek kuruluşlarının, sivil toplum örgütlerinin, basının ve en önemlisi de Düzce halkının katkı ve desteklerini her zaman yanımda buldum. Bu destek ve güçle huzurlu ve verimli bir dönem geçirdiğimi memnuniyetle belirtmek isterim. Bu vesileyle yukarıda saydığım ya da sayamadığım tüm kişi, kurum kuruluş ve teşkilatlara ve mensuplarına, bilhassa aziz Düzcelilere teşekkür ediyor, yaklaşan Ramazan bayramlarını kutluyor, aziz şehitlerimizi rahmetle, kahraman gazilerimizi minnet ve şükranla anıyor, helallik talebimle arz-ı veda ediyorum.”
 
Vali Vasip Şahin, 17 Ağustos 2012 günü Düzce’den ayrılacağını söyledi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız