SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düzeltmemiz Gerekiyor"

0
Güncellendi - 2015-12-28 01:40:15
A- A+ PAYLAŞ

Yeni Malatyaspor'un defans oyuncusu Emre Toraman, bay haftasına kadar önlerindeki 4 maçlık periyotta istedikleri sonuçları alıp, liderlik koltuğuna oturmak istediklerini söyledi.

Tecrübeli futbolcu, TFF Antrenman Sahası'nda gazetecilere açıklamalarda bulundu. Kartalspor maçında aldıkları mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını ifade eden Emre Toraman, 4 maçlık periyotta Yeni Malatyaspor'a yakışan bir mücadele ortaya koyacaklarını kaydetti.

"BİZE YAKIŞMAYAN BİR MÜCADELE OLDU"

Emre Toraman, İstanbul temsilcisi Kartalspor karşısında kendilerine yakışmayan bir mücadele sergilediklerini dile getirdi.

Ellerine geçen fırsatı iyi değerlendiremediklerini kaydeden tecrübeli futbolcu, "Açıkçası maça iyi başlayamadık. Maça iyi başlayamayınca, birde kırmızı kart görünce motivasyonumuz bozuldu. Golden sonra biraz toparlandık. İkinci yarı farklı bir Yeni Malatyaspor vardı ama yine istediğimiz oyunu ortaya koyamadık. 10 kişiyle elimizden geleni yapmaya çalıştık. Fırsat kaçırdık. Bize yakışmayan bir mücadele oldu. Camiamız ve başkanımızdan takım olarak özür diliyoruz" dedi.

"YAPTIĞIMIZ HATALAR, İSTEDİKLERİMİZİ YAPMAMIZA ENGEL OLUYOR"

Toraman, takım olarak yaptıkları hatalar nedeniyle ortaya kötü bir görüntü çıkmasına neden olduğunu savundu. 

Bay haftasına kadar oynayacakları 4 karşılaşmayı kazanmak istediklerini belirten Emre Toraman, "Önümüzde bay haftasına kadar 4 haftalık bir periyot var. Hedefimiz 4'te 4 yapmak. Bu sürede lideri yakalamak istiyoruz. Bunun farkındayız ama bazen sahada hakem faktörü ve bizim yaptığımız hatalar istediklerimizi yapmaya engel oluyor. Dolayısıyla da kötü bir görüntü ortaya çıkıyor. Bunları düzeltmemiz gerekiyor" ifadelerini kullandı. 

"YENİ MALATYASPOR'A YAKIŞIR ŞEKİLDE MÜCADELE ETMELİYİZ"

Tecrübeli defans oyuncusu, Yeni Malatyaspor'a yakışır şekilde mücadele edeceklerini dile getirdi. 

Kaybedilen puanları sadece hakemlere bağlamanın doğru olmayacağını ifade eden Toraman, "İşin açıkçası bizde de hata var. Her şeyi hakemlere bağlamak, onlara suç atmak doğru değil. Onlar öyleyse, bizim de kontrollü olmamız gerekiyor. Ona göre davranmalıyız. Yaşadıklarımız bizim için ders oldu. İkinci yarıda 2 maç hariç, diğer maçları 11 kişi tamamlayamadık. Bay haftasına kadar önümüzdeki 4 maçta, takım olarak Yeni Malatyaspor'a yakışır şekilde mücadele etmemiz gerekiyor" şeklinde konuştu.

Emre Toraman, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK) tarafından takıma verilen cezaların kendilerini çok üzdüğünü de belirterek, "PFDK tarafından verilen cezalar tabi ki bizi üzdü. Yönetim kurulumuz kendileri adına gereken önlemleri alıyorlardır. Sahada onu düşünecek bir durumumuz yok" diye konuştu. 

"TEK HEDEFİMİZ 3 PUAN"

Hafta sonu Turgutluspor ile tarafsız sahada karşı karşıya geleceklerini anımsatan tecrübeli futbolcu, "Cezamız nedeniyle Turgutluspor ile Şanlıurfa GAP Arena'da seyircisiz olarak karşılaşacağız. Bizim adımıza oldukça üzücü. Kendi saha ve seyircimizden yoksun bir mücadeleye çıkacağız. Ama şartlar ne olursa olsun bu karşılaşmadan 3 puanla ayrılmak zorundayız. 3 puan haricinde başka bir düşüncemiz yok. İnşallah iyi mücadele ederek, Şanlıurfa'dan 3 puanla döneceğiz" dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız