SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düzenleme İstiyoruz'

A- A+ PAYLAŞ

HAK-SEN Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, seçimden sonra oluşacak olan yeni hükümetten sendikal haklar düzenleyen yen ibir kanuni düzenleme beklediklerini bildirdi.

Malatya Gazeteciler Cemiyeti'nde basın toplantısı düzenleyen HAK-SEN Kamu Çalışanları Hak Sendikaları Konfederasyonu Genel Başkanı Ayhan Çivi, Başbakan Erdoğan'ın mitingini takip eden koruma eskortuna Kastamonu'da yapılan saldırıyı kınayarak başladığı basın toplantısında, "Kamu çalışanları olarak ciddi sorunlarımız var. Oluşacak hükümetten sözleşmeli personel konusunda yeni bir çözüm bekliyoruz. Her 5 kamu çalışanından birisi sözleşmeli personeldir. Sözleşmeli personel için yeni bir çalışma şartları oluşturulmalı. Toplu Sözleşme ve grev hakkı veren kanunu düzenleme istiyoruz. Seçimden sonra oluşacak hükümetten toplu sözleşme ve grev hakkı veren kanuni düzenleme istiyoruz" dedi.

Basın toplantısına HAK-SEN'e bağlı bazı sendikaların yöneticileri de katıldı.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız