SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Düzenleme Uyarıları

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:15:28
Düzenleme Uyarıları
A- A+ PAYLAŞ

Malatya Belediyesi tarafından yapılan cadde ve sokak düzenleme çalışmaları nedeniyle bazı yollarda ulaşımın kontrollü olarak sağlandığı belirtildi. 

Altyapı ve düzenleme çalışması yapılan yerlerde Malatya Belediyesi Ulaşım Hizmetleri Müdürlüğü ekipleri tarafından gerekli önlem alınırken, işaret levhalarının konulmasının yanı sıra görevliler tarafından da yönlendirme çalışmalarının yapıldığı belirtildi.

Yapılan bir açıklama ile çalışmalar hakkında bilgi veren yetkililer, ulaşımın kontrollü sağlandığı yolları şöyle sıraladı:

“Yeşilyurt Caddesi üzerinde (Paşaköşkü ile Hacı Bektaş-ı Veli Caddesi kavşağı arası); Milli Egemenlik Caddesi devamında (Çevreyolu ve Arap Osman Kavşağı arası); Evliyaoğlu Caddesi (Tevfik Temelli ile Koyunoğlu Caddesi arası), Çavuşoğlu Mahallesi Boztepe Caddesi. Ayrıca, Zabcıoğlu Caddesi’nden Hasanbey Caddesi’ne kadar olan bölgedeki çalışmalar dolayısıyla trafik tek yönlü sağlanırken, Cengiz Topel ve Hasanbey caddelerinde geçici olarak ulaşım çift yönden sağlanıyor.”

Söz konusu bölgeleri kullanacak sürücülerin ve bu bölgelerde ikamet eden vatandaşların sıkıntı yaşamamaları için trafik işaretleri ile yönlendirmelere uymaları istendi. Yetkililer, çalışmaların yapıldığı bölge ve saatlerde de araç parkları konusunda dikkatli olunması gerektiğini belirtti.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız