SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düzenli Çalışan Başarır'

A- A+ PAYLAŞ

Malatya İnönü Üniversitesi (İÜ) Tıp Fakültesi Dekanı ve Türk Kardiyoloji Derneği Girişimsel Çalışma Grubu Başkanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir, "Hedef koyup düzenli çalışan başarılı olur" dedi.

Bilim İlköğretim Okulu'nda "İlimizin başarılı insanlarını tanıyalım" konulu söyleşiye katılan Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ramazan Özdemir ilgi gördü. Program öncesi Özdemir'in özgeçmişi okundu ve 100'ün üzerinde makale ve bildirisi bulunduğu belirtildi.

Bilim İlköğretim Okulu Müdürü Vahap Güler'in açılış konuşması yapıp, Özdemir'e bir buket çiçek hediye ettiği söyleşide öğrencilerin sorularını cevaplandıran Prof. Dr. Ramazan Özdemir, başarısını çok çalışmaya borçlu olduğunu söyledi. Bazen sabahlara kadar çalıştığını ve hala geç saatlere kadar çalışmayı sürdürdüğünü söyleyen Özdemir, "Hedef koyup düzenli çalışan başarılı olur. Kendinize bir program çizeceksiniz ve o programa göre çalışacaksınız. Düzenli çalışan başarıyı yakalar" diye konuştu.

Eğitim döneminin ana okulu ile başlayıp üniversite ve devam edecekler için master yapmaya kadar gittiğini ifade eden Prof. Dr. Özdemir, "Eğitim süreci bir maratondur. Maratonda kendisini prensipli çalıştırmaya alıştıran başarıyı yakalar. Ben zekiyim, çalışmasam da başarırım diyerek başarılı olanlar çok nadirdir. Başarının yolu çalışmadan geçer. Bu nedenle, televizyondur, bilgisayardır bunlara fazla adapte olmadan dersinizi çalışacaksınız. Televizyonlarda dizi izleyerek, beyninizi yormayınız. Yorulmamış bir beyinle derse başlayınız" şeklinde konuştu.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız