SON DAKİKA
SON DEPREMLER

'Düzensiz' Kavşakta 4 Yaralı

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:28:05
'Düzensiz' Kavşakta 4 Yaralı
A- A+ PAYLAŞ

Malatya’da iki aracın çarpışması sonucunda 4 kişi yaralanırken, sürekli kazaların meydan geldiği noktada kavşak düzenlemesi yapılmamasına vatandaşlar tepki gösterdi. 

Kaza merkez Fahri Kayahan Bulvarı yolu ile Yeşilyurt Yolu’nun kesiştiği kavşakta meydana geldi. Kazada Y.E. idaresindeki 44 KK 749 plakalı otomobil ile A.O. yönetimindeki 65 AB 619 plakalı otomobil çarpıştı.

Kazada G.O. ve Ş.E. ile birlikte toplam 4 kişi yaralanarak olay yerine gelen ambulans ile Malatya Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı ve hayati tehlikelerinin bulunmadığı bildirildi.

Kaza yerinde bulunan vatandaşlar, çok önemli bir güzergah olmasına karşın Fahri Kayahan ile Yeşilyurt Yolu’nun kesiştiği noktaya kavşak ve sinyalizasyon sistemi yapılması gerektiğini söyleyerek, sürekli kazaların meydana geldiği noktaya bir çözüm bulunması gerektiğini ifade ettiler. Vatandaşlar, çözüm bulunmaması halinde yolda eylem yapacaklarını belirtti.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız