SON DAKİKA
SON DEPREMLER

"Düzgün ve Çalışkan İnsandı.."

0
Güncellendi - 2016-05-31 23:57:25
A- A+ PAYLAŞ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Malatya ve İstanbul Milletvekilliği yapan rahmetli Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nun düzgün ve çalışkan bir insan olduğunu kaydederek, “Gerçekten de vefatı bizim açımızdan da siyaset açısından da önemli bir kayıp” dedi.

İstanbul’da muhtarlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, rahmetli Ferit Mevlüt Aslanoğlu’nu unutmadı. Kemal Kılıçdaroğlu, konuşmasında, “Ferit Mevlüt Aslanoğlu’na herkes teşekkür etti. Allah rahmet eylesin uzun yıllar plan bütçe komisyonunda birlikte çalıştık. Gece yarılarına kadar çalışırdık. Tam bir dost canlısıydı. Hiç kimsenin gönlünü kırmadı, kırmamaya da özen gösterdi. Birisinin gönlünü kırdıysa diyelim iktidar partisinden giderdi bir süre sonra bakarsınız onunla sohbet ederdi ve herkesin gönlünü kazanmaya çalışırdı. Düzgün bir insandı, çalışkan bir insandı. Gerçekten de vefatı bizim açımızdan da siyaset açısından da önemli bir kayıp” ifadelerini kullandı.

aslanoğluRahmetli Mevlüt Aslanoğlu’nun oğlu Erdem Aslanoğlu’nun babası gibi düzgün bir insan olduğunu ifade eden Kılıçdaroğlu, “Şimdi oğlu çalışıyor. İnşallah o da babası gibi genç, dinamik, koşturan birisi. Umarım onu da önümüzdeki süreç içerisinde sizlerinde desteği ile siyasete kazandıracağız. Siyasete düzgün insanların girmesi lazım değerli arkadaşlarım. Düzgün insanların girmesi lazım” diye konuştu.

Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

 

Pano02

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

1 yorum yapılmış

  • sedat (7 yıl önce)
    kılıçtar oğlu uzun yıllar çalışmış ama rahmetli aslanoğluyla hiçmi bir şey kapmamış ondan hiçmi insalık adamlık öğrenmemiş tam tersine herkesi kırıyo
    0
    0
    Yanıtla