SON DAKİKA
SON DEPREMLER

e-belediye İle 7/24 Hizmet

0
Güncellendi - 2016-03-07 18:39:56
e-belediye İle 7/24 Hizmet
A- A+ PAYLAŞ

Yeşilyurt Belediye Başkan Yardımcısı Murat Türksoy, “Her alanda olduğu gibi, Belediyecilik teknolojilerini de yakından takip ediyoruz. Yapılan yatırımlarla vatandaşlarımız internetin olduğu her yerde hizmete bir tuşla ulaşabilecekler” dedi.

Kent yaşamını, bilgi çağının gerektirdiği şekliyle kolaylaştırmaya çalışan Yeşilyurt Belediyesi Bilgi İşlem Müdürlüğü, teknik cihaz alt yapısı ve e-devlet sistemi hizmetlerini aktif hale getirdi.

Bilgi toplumu entegrasyonunu sağlayabilmek için gerekli alt yapıyı oluşturan Yeşilyurt Belediyesi, kamu kurumlarının sunduğu hizmetlere tek noktadan hızlı ve güvenli erişimi sağlayan www.turkiye.gov.tr ve www.yesilyurt.bel.tr adresinde online hizmet sunuyor.

Belediyenin teknolojik alt yapısının daha güçlü ve etkin bir düzeye ulaşmasına önem verdiklerini ifade eden Başkan Yardımcısı Türksoy, “E-devlet ve e-belediye hizmetleri noktasında altyapı çalışmalarımızı tamamladık” dedi.

Yeşilyurt Belediyesinde değişim ve dönüşümün hızla devam ettiğini söyleyen Başkan Yardımcısı Türksoy, "Bilgi-İşlem Müdürlüğümüzde altyapı çalışmamız tüm hızıyla devam ediyor. Bu kapsamda öncelikle e-belediye sistemini faaliyete geçirdik. Bu sistem sayesinde vatandaşlarımız ve diğer mükelleflerin T.C Kimlik ya da sicil numarası ile borç sorgulama, borç ödeme, beyan bildirim, bilgi edinme, evrak sorgulama, yeşil masa başvuru vb. hizmetleri on-lıne olarak yapabiliyor.  Vatandaşlarımızın mesai saatleri dışında da 7 gün 24 saat belediyemize gelmeden internet ortamında tüm işlemlerini gerçekleştirmelerini sağlamak adına yapılan çalışmalar kapsamında Ülkemizde mevcut 1397 belediye arasında 145 Belediyenin aktif olarak yer aldığı www.turkiye.gov.tr portalına giriş yaptık. Vatandaşlarımız www.yesilyurt.bel.tr web sitemiz üzerinden ve www.turkiye.gov.tr adresinden üye olan tüm kurumların hizmetlerinden yararlanabilecekler. Bilişim hizmetleri konusundaki yapılanma işlemleri ve hizmetlerimize ara vermeden devam edeceğiz" dedi.

Bülten

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız