SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Belediye Lige Hazırlanıyor

0
Güncellendi - 2015-12-27 15:15:31
E.Belediye Lige Hazırlanıyor
A- A+ PAYLAŞ

Türkiye Voleybol Erkekler 3. Lig C Grubu’nda mücadele edecek olan Esenlik Malatya Belediyespor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. 

Atatürk Spor Salonu’nda antrenör Kamil Özbey yönetiminde gerçekleştirilen hazırlıklar kapsamında 11 Kasım 2012’de başlayacak lig öncesi tempo artıran Esenlik Malatya Belediyespor, lig başlangıcına kadar hazır hale gelmeyi planlıyor. Çalışmalarla ilgili bilgi veren Esenlik Malatya Belediyespor takımı kaptanı Muhammed Çatar, genç ve iyi bir ekip olduklarını belirterek, kadroya yeni katılan isimlerle daha da güçlendiklerini ifade etti. Kadrolarının Malatyalı sporculardan oluştuğuna dikkat çeken Çatar, “Sezon hazırlıklarımız başladı. Şuanda özel hazırlık dönemine geçtik. 11 Kasım 2012’de ligimiz başlıyor. Hazırlıklar kapsamında Tunceli İl Özel İdare takımıyla hafta sonu hazırlık karşılaşması oynayacağız. Bu hazırlık karşılaşmalarından sonra biraz daha iyi bir şekle geleceğiz. Genç takımımız kendi altyapımızdan yetişen Malatyalı sporculardan oluşuyor. Eski takım arkadaşımız Ahmet’i de bu sene kadromuza kattık. Kadromuz daha da güçlendi” dedi.

Çatar, yeni sezonda 3. Lig'de Malatya’dan 3 takımın yer alacağını anımsatarak, “Bu Malatya adına bir şans. Bu bizim geliştiğimizi gösteriyor” diye konuştu.

Türkiye Voleybol Federasyonu’nun Malatya’ya farklı bir gözle baktığını belirten Çatar, Malatya’dan yaklaşık 100 sporcunun voleybol liglerinde yer aldığını söyledi. Çatar, “Esenlik Malatya Belediyespor olarak ilk biz 3. Lig'e yükseldik. Ardımızdan İnönü Üniversitesi lige çıktı. Son olarak da Girmanaspor 3. Lig'e yükselince, 8 takımlı grubun 3 takımı Malatya’dan oldu. Artık Türkiye Voleybol Federasyonu da Malatya’ya çok farklı bir gözle bakıyor. Yaklaşık 100 sporcuyla 3 kulübümüz voleybolda mücadele ediyor. Bu bizi çok mutlu ediyor” dedi. 

Çatar, bu sezon kendilerini izlemeye gelenlerin çok daha farklı bir takım seyredeceklerini kaydederek, “Bu sene bizi daha iyi bir lig bekliyor. İlk gittiğimiz play-off’ta set alamamıştık. Sporcularımız daha çok gençti. Bir sene sonra play-off’a daha üst sıralamayla gittik. Daha iyi işler yaptık. Geçen sene ligi 1 maçla kaybettik. Ligin en genç takımıyız. Artık büyümeye başlıyoruz. Sporcularımız aslan gibi mücadele ediyorlar. Bu sene çok daha iyi bir voleybol seyredeceğiz. Bu anlamda herkesin desteğini bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız