SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Belediyespor Kongre Yaptı

A- A+ PAYLAŞ

Esenlik Malatya Belediyespor kulübünün 1. olağan genel kurul toplantısının yapıldığı, yönetim ve denetim kurulunun seçildiği bildirildi.

Genel kurula ilişkin belediye bülteni şöyle:

Esenlik Malatya Belediyespor 1. Olagan Genel Kurul toplantısı 05 Aralık Pazar günü gerçekleştirildi.

Belediye Nikah Salonu’nda saat 10.00’da başlayan Genel Kurul Toplantısının Divan Kurulu Başkanlığını Yenimalatya Spor Kulüp Başkanı M. Emin Katipoğlu yaptı.

Divan Başkanı M. Emin Katipoğlu, Genel Kurul toplantısının hayırlara vesile olması temennisinde bulundu. Katipoğlu, “Esenlik Malatya Belediyespor kulübü bünyesindeki bütün branşlarda başarılı olacağına inandığını belirtti”

Yönetim Kurulu adına bir konuşma yapan Orhan Barman, “2010 yılında sayın Belediye Başkanımız Ahmet Çakır’ın destekleriyle kurulan Esenlik Malatya Belediyespor kulübünde amacımız bütün gençlerimizi spora teşvik etmek, onları kötü alışkanlıklardan korumaktır. Esenlik Malatya Belediyespor kulübü Voleybol, Basketbol, Masa Tensi, Atletizm, Hentbol, Güreş, Kıck-Boks, Taekwon-do, Judo ve Wuşhu gibi branşlarda gençlerimize hizmet verecektir” dedi.

Divan Başkanı Katipoğlu, göreve yeni seçilen Yönetim ve Denetim Kurulu üyelerine de başarılar diledi.

Esenlik Malatya Belediyespor Yönetim Kurulu 12 asil ve 10 yedek üyeden oluşurken, Denetleme Kurulu üyeliklerine de 3 asil, 3 yedek üye seçildi. 1. Olağan Genel Kurul toplantısı sonunda Yönetim ve Denetim Kurulu üyeleri şu isimlerden oluştu.

YÖNETİM KURULU
Asil
Orhan Barman
Vahap Ergül
Mehmet Bak
Aziz Görgeç
Kahraman Fırat
Kadir Çelik
A. Turan Özbey
Talip Kantarcı
Erkan Van
Erhan Soylu
İsmail Özbey
Kadir Yıldırım

Yedek
Nevzat Aslan
Y. Nazmi Hamamcı
Nevzat Doğan
Şaban Aşıcı
F. Betül Aksoğan
Mehmet Moran
Turan Toy
H.Basri Karakuş
Abdulvahap Akdağ
Mustafa Toy

DENETLEME KURLULU
Asil
Metin Mandal
Nejat Fırat
Sıtkı Şeker

Yedek
Erdal Arıca
Serhat Gedik
H.Hüseyin Yıldırım"

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız