SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E-Dış Ticaret Eğitimi Düzenlendi

0
Güncellendi - 2015-12-27 21:17:38
E-Dış Ticaret Eğitimi Düzenlendi
A- A+ PAYLAŞ

 E-dış ticaret uzmanlık eğitim programı düzenlenerek, eğitime katılanlara sertifika verildi.

Malatya merkezli, Malatya, Elazığ, Bingöl ve Tunceli illerinin bağlı bulunduğu Fırat Kalkınma Ajansı (FKA) tarafından konuyla ilgili olarak yapılan açıklamada, “Bölgemizde ihracat potansiyelini artırmak, firma ve girişimcilerimizin Dış Ticaret kapasitelerini desteklemek amacıyla 5 gün süreyle Elazığ Yatırım Destek Ofisi’nde, E dış ticaret uzmanlık programı eğitimi düzenlendi. Gerçekleştirilen eğitim programına, Bingöl, Elazığ, Tunceli illerinde ihracat yapan firmaların çalışanları, akademisyenler ve üniversite öğrencileri katıldı. 5 gün boyunca Elazığ Yatırım Destek Ofisinde verilen eğitim sonrası, 30 katılımcı E-Dış Ticaret Uzmanlık Sertifikası almaya hak kazandı.

Sertifika törenine, Elazığ Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ali Şekerdağ ve Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop katıldı.

Törende konuşan Elazığ TSO Başkanı Ali Şekerdağ, değişen dünyaya ayak uydurabilmek için teknolojiyi iyi kullanıp, bütün dünyanın potansiyel pazarımız olduğunu düşünmek gerektiğini ifade etti.

Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreter Vekili Mesut Öztop ise Fırat Kalkınma Ajansı olarak mali desteklerin yanında sorumlu olunan bölgedeki paydaşlara bilgi desteği sağlamak için bu gibi faaliyetlerin düzenlendiğini ifade edip, çağımız için bilginin en az para kadar değerli olduğunu belirtti.

Eğitimde başarılı olanların sertifikaları verildikten sonra program sona erdi.

Aynı eğitim ilerleyen günlerde Malatya’da Fırat Kalkınma Ajansı Hizmet Binasında düzenleneceği kaydedildi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız