SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E-Ticaret Eğitimi Verildi

0
Güncellendi - 2015-12-27 23:46:03
E-Ticaret Eğitimi Verildi
A- A+ PAYLAŞ

 Malatya’da, ücretsiz E-ticaret eğitimi verilmeye başlandı. Ticaret ve Sanayi Odası Salonu’nda bugün başlayan ve 4 gün sürecek olan ücretsiz E- ticaret eğitimi Fırat Kalkınma Ajansı’nın teknik destek programı kapsamında düzenleniyor.

Eğitimin açılışında konuşan Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreter Vekili Abdullah Duran, eğitimin iki kur halinde düzenleneceğini belirterek, “1.kur 11-12 Eylül 2014 - 2. kur 18 - 19 Eylül 2014 tarihlerinde gerçekleştirilecektir” ifadelerini kullandı.

Abdullah Duran, dünyada ticaretin küreselleştiğine dikkat çekerek, “Ticaret artık masanızın ve bilgisayarınızın içerisinde. Bunu da kurallarına uygun olarak yaparsanız, iş hacminiz artar ve kendinizi çağın gerekleri adına yetiştirmiş olursunuz” diyerek, eğitimlerden maksimum yararlanılmasını önerdi.

E- ticaret eğitimini veren Eğitimci Şefik Ergönül ise açılış konuşmasında, Türkiye’de e ticareti başarılı uygulayan ve ciddi paralar kazanan işletmelerin olduğuna parmak basarak, “İşler kurallarına uygun olarak yapıldığı takdirde başarı elde edilir” ifadelerini kullandı.

Başarılı olma konusunda Güreş ile ilgili örnek veren Şefik Ergönül, “Eskiden Karakucak Güreşleri yapılırdı ve Karakucak Güreşlerinde oldukça başarılı idiler. Türk gibi kuvvetli derlerdi. Minderlerde fırtına gibi eserdik. Sonra, grekoromen Güreş çıktı. Biz geride kaldık. Neden geride kaldık. Çünkü kurallarını bilmiyorduk. Kurallarına göre iş yaparsak daha başarılı oluruz” şeklinde konuştu.

Sadece ticaret programı alma ile başarı sağlanamayacağına dikkat çeken Eğitimci Şefik Ergönül, “Oldukça karmaşık olan bu programını iyi kullanmak ve doldurmak gerekir. 7/24 servis vereceğiniz müşterilerin taleplerini iyi bilip, iyi karşılamak gerekir . Bunu e ticarette yakalayabiliriz” dedi.

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız