SON DAKİKA
SON DEPREMLER

Pozisyonu Bol, Zor Maç EYMS'nin: 2-0

0
Güncellendi - 2017-02-28 03:06:05
Pozisyonu Bol, Zor Maç EYMS'nin: 2-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, İstanbul Vodafone Arena Stadı'nda oynadığı 'iç saha' maçında Altınordu'yu zorlu bir mücadeleyle 2-0 yenmeyi başardı. Özellikle ilk yarıda birçok gol pozisyonundan son vuruş eksikliği nedeniyle yararlanamayan Evkur Yeni Malatyaspor, 59. dakikada Dialiba, 90+3'te de Murat Yıldırım'ın attığı gollerle 2-0 kazanmayı başardı. İnönü Stadı'nın zemininin elverişsizliği nedeniyle, 3-1 galip geldiği Denizlispor maçından sonra Beşiktaş'ın Vodafone Arena Stadı'nda oynadığı ikinci maçtan da galibiyetle çıktı. EYMS, aldığı 3 puanla 22. haftayı da lider olarak geride bıraktı.

STAT: İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena

HAKEMLER: Süleyman Abay (İstanbul Bölgesi A Klasman Hakemi), Gökmen Olgaç (İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi), Mehmet Yıldırım (İstanbul Bölgesi A Klasman Yardımcı Hakemi), 4. Hakem Serkan Ergun (İstanbul Bölgesi B Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25. Ertaç Özbir, 2. Caner Arıcı, 3. Sedat Ağçay, 11. Eren Tozlu (Dk.88 55. Sezer Özmen), 14. Okechukwu Godson Azubuike, 16. Sadık Çiftpınar, 17. Boubacar Dialiba Diabang, 20. Murat Akça, 77. Ferhat Kiraz (Dk.67 10. İrfan Başaran), 88. Murat Yıldırım, 99. Jonathan Serges Folly Ayite (Dk.78 19. Sunday Mba)

YEDEKLER: 18. Hakan Canbazoğlu, 5.Yiğitcan Erdoğan, 10. İrfan Başaran, 19. Sunday Mba, 29. Amamchi Augustine İwuji-Amutu, 55. Sezer Özmen, 61. Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

ALTINORDU: 1. Erce Kardeşler, 2. Uğur Arslan Kuru, 3. Yusuf Acer, 5. Sinan Osmanoğlu, 8. Serkan Göksu (Dk.61 30. Alican Özfesli), 11. Erdoğan Yeşilyurt, 13. Seydi Kayasoy (Dk. 84 9. Fatih Aktay), 19. Arif Morkaya, 20. Abdulkadir Parmak (Dk.64 28. Beykan Şimşek), 80. Okan Derici, 91. Hasan Salih Kabze

YEDEKLER: 15. Berke Özer, 9. Fatih Aktay, 22. Kerim Alıcı, 24. Barış Alıcı, 28. Beykan Şimşek, 30. Alican Özfesli, 77. Enis Durak

TEKNİK SORUMLU: Hüseyin Eroğlu

GOLLER: Dk.59 Boubacar Dialiba Diabang, Dk.90+3 Murat Yıldırım (Evkur Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Sadık Çiftpınar, Boubacar Dialiba Diabang, Murat Yıldırım, Caner Arıcı (Evkur Yeni Malatyaspor), Serkan Göksu, Seydi Kayasoy, Erdoğan Yeşilyurt (Altınordu)

Dakika 3: Caner’in pasında Dialiba sağdan kaleyi yokladı kaleci Erce direk dibinde topu çeldi ve gole izin vermedi. Dönen top, Ayite’nin önünde kaldı. Ayite’nin pasında Eren Tozlu, topu düzeltti vurdu ama top kaleye paralel gitti.

Dakika 5: Caner’in sağdan ortasında ceza sahası içerisinde Eren, Ayite ve Dialiba topa dokunamadı.

Dakika 7: Eren soldan taşıdığı topu Ayite’ye kazandırdı. Ayite’nin defans arkasına gönderdiği topa, Dialiba’dan önce Altınordu defansı dokundu ve tehlikeyi savuşturdu.

Dakika 10: Okan’ın pasıyla Erdoğan sağ çaprazdan iyi ilerledi ve ceza sahasına pasını gönderdi ancak top Hasan Kabze’nin arkasında kalınca, Evkur Yeni Malatyaspor defansı tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 12: Dialiba’nın sağa pasında Caner topla buluştu. Caner’in ortasında Ayite’den önce Seydi araya girdi ve topu kornere gönderdi.

Dakika 15: Sedat Ağçay uzak mesafeden şansını denedi. Top, farklı bir şekilde üstten auta çıktı.

Dakika 16: Azubuike’nin uzun pasında Dialiba iyi hareketlendi ancak Seydi’nin sırtına çarpan top yön değiştirince tehlike büyümeden sona ermiş oldu.

Dakika 17: Sedat’ın sağa uzun pasında Caner iyi hareketlendi ve aut çizgisi üzerinden ortasını yaptı. Eren’den önce Sinan topa dokunarak, kornere gönderdi.

Dakika 19: Dialiba’nın pasında Murat Yıldırım ceza sahasına iyi hareketlendi ancak topu kontrol etmek isterken yerde kaldı. Evkur Yeni Malatyasporlu futbolcular bu pozisyonda hakem Süleyman Abay’a döndü. Abay, autu işaret etti.

Dakika 20: Altınordu Caner’den kaptığı topla atağa kalktı, Erdoğan’ın sol çaprazdan etkisiz şutu auta çıktı.

Dakika 22: Sinan’ın orta alanda uzun pası Erdoğan’da kaldı. Erdoğan hemen yanındaki Hasan Kabze’yi gördü. Kabze’nin şutunda top, Sadık’a çarptı ve kornere çıktı.

Dakika 24: Azubuike orta alanda pasını Dialiba’ya aktardı. Dialiba ceza sahası içerisindeki Ayite ile oynadı. Ayite, sağ çaprazdan Eren’e pasını aktarmak yerine kaleyi denedi top yandan auta çıktı.

Dakika 28: Murat Yıldırım ile Ayite güzel paslaşmalarla Altınordu ceza alanına girdi. Murat Yıldırım pasını Dailiba’ya aktardı. Dialiba’nın ortasında Eren’den önce Altınordu defansı araya girerek, tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 29: Hasan Kabze’nin pasında sağdan Abdulkadir’in ortasında Okan kafayı vurdu top, direğin dibinden auta gitti.

Dakika 31: Murat Yıldırım, Altınordu defansı arkasındaki Ayite ile topu buluşturdu. Ayite kendisine yakın arkadaşını göremeyince tekrar Murat Yıldırım’a oynadı. Yıldırım’ın ortasında defansta Sinan araya girdi.

Dakika 32: Altınordu’da Erdoğan uzaktan şansını denedi top, farklı şekilde yandan auta çıktı.

Dakika 36: Ferhat’ın sağa uzun pasında Jonathan Ayite topla buluştu. Ayite’nin ceza sahası içerisine pasında Ferhat Kiraz topa dokunamadı ve mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 41: Caner’in ortasında Seydi kafayla topu uzaklaştırmak isterken top ceza sahası yayı üzerindeki Sadık’ta kaldı. Sadık’ın şutunda top, kaleci Erce’nin üzerine gitti.

İlk yarı 0-0 sona erdi.

Dakika 50: Erdoğan sağ çaprazdan ceza alanına girdi ve şutunu çekti, kaleci Ertaç’ın dokunduğu top yükseklik kazandı. Hasan Kabze’den önce defans araya girdi ve tehlikeyi uzaklaştırdı.

Dakika 56: Murat Yıldırım’ın pasında topla buluşan Ayite, içeri çıkarttı kimse dokunamadı, sola açılan top Ferhat Kiraz’ın önünde kaldı. Ferhat’ın ortasında Dialiba müsait pozisyonda kafayı vuramadı.

Dakika 58: Erdoğan sağ çaprazdan kaleyi denedi top kaleci Ertaç’ın kucağında kaldı.

Dakika 59: Evkur Yeni Malatyaspor bu dakikada öne geçti. Murat Yıldırım’ın içeriye çevirdiği topa Altınordu defansı dokundu. Dialiba önünde kalan topu ağlara gönderdi: 1-0.

Dakika 68: Caner’in sağdan ortasında Murat Yıldırım topa dokunamayınca top kaleci Erce’de kaldı.

Dakika 74: Erdoğan’ın soldan ortasında Hasan Kabze’den önce defans araya girdi ve topu uzaklaştırdı.

Dakika 81: Alican’ın pasında Okan topla buluşamadı ancak top Hasan Kabze’nin önünde kaldı. Hasan Kabze’nin şutunda Sadık topun önüne uzandı ve gole izin vermedi.

Dakika 82: Hasan Kabze’nin ortasında Okan ile Beykan topu kaleye gönderemedi. Dönen top Arif’in önünde kaldı, Arif’in soldan ortasında müsait pozisyondaki Hasan Kabze topa dokunamayınca mutlak bir gol kaçmış oldu.

Dakika 84: Alican’ın kullandığı serbest vuruşta Fatih topa dokundu top, yandan auta çıktı.

Dakika 87: Erdoğan’ın dağdan ortasında Hasan Kabze istediği gibi vuramayınca Evkur Yeni Malatyaspor defansı topu uzaklaştırdı.

Dakika 89: Oyuna yeni giren Sezer Özmen’in akıl dolu pasıyla buluşan Sunday Mba, Altınordu ceza sahasına girdi ve şutunu çekti. Kaleci Erce iyi uzandı ve müsait pozisyonda gole izin vermedi.

Dakika 90: Azubuike serbest vuruşta direk kaleyi denedi ancak top farklı şekilde auta çıktı.

Karşılaşmanın sonuna oynanmamış süre olarak 5 dakika ilave edildi.

Dakika 90+1: Azubuike’nin ortasında Sunday Mba iyi yükseldi ancak etkili bir kafa vuruşu gelmedi, kaleci Erce topu kontrol etti.

Dakika 90+2: Yusuf’un soldan ortasında Evkur Yeni Malatyaspor defansı topu izledi, arkadan gelen Erdoğan topa dokunamadı ve top auta çıktı.

Dakika 90+3: Sunday Mba’nın pasında Murat Yıldırım, kaleci Erce’nin sağından topu ağlara gönderdi: 2-0.

Dakika 90+4: Evkur Yeni Malatyaspor ceza sahası içerisinde yaşanan karambolde Beykan geriden gelen Erdoğan’a pasını aktardı. Erdoğan’ın sert ve düzgün vuruşunda köşeye giden topa kaleci Ertaç iyi uzandı ve topu kornere çeldi.

Karşılaşma 2-0 Evkur Yeni Malatyaspor’un üstünlüğüyle sonuçlandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

FOTO: İstanbul, iha- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

55 yorum yapılmış

  • eyyup (7 yıl önce)
    azubuke olmasa takım top çalamayacak sedat çok yaşlı Osman fırat neden yok Murat yıldırım en iyi transfer
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Balıkesir maçı çok önemli o naci alırsak rakiplerimize en a 1-2 si bu hafta puan kaybeder ve zirvede tek kalabiliriz Bu senenin çok iyi değerlendirilmesi lazım Bu duruma kolay geliniyor Gün bugundur
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafarir (7 yıl önce)
    Trt malatya,yi dışlıyor. Halbuki lideri Takımlarını yanliz bırakmayan İstanbulda ki hemşehrilerimize tesekkur
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    EYMS'nin Altınordu karşısında aldığı galibiyetin sevinci yaşanırkan bazı arkadaşlar TRT'den şikayetlerini dile getirmişler.TRT'den söz edilirken TRT Telegün sayfası spor haberleri bölümünde,(Sayfa 150) Çok önemliymiş gibi TFF 1.lig takımlarından bir tek Bandırmasporun galibiyeti yer alıyor.EYMS'nin liderliğini bu sayfaya taşımayı kabullenememişler.TRT için varsa yoksa Eskişehir yada Göztepe.Belli ki Eskişehirin son haftalarda puan kayıplarına TRT'cilerde üzülmüş!
    0
    0
    Yanıtla
  • ilyas (7 yıl önce)
    öncelikle takımımızın galibiyetle ayrılması çok iyi oldu. Artık ayağı yere daha sağlam basan bir takım oluşmaya başladı ama eksikliklerimiz elbette ki çok. Maalesef golü geç buluyoruz ve golden sonra da panikliyoruz bu soruna inşallah çözüm bulunur. sol bek sıkıntısı hala devam ediyor maalesef mehmet sak inşallah iyileşir nerdeyse sezon sonu geldi adam hala sakat anlamadım gitti. osman fırat desen kadroda yok niye olduğunu anlamıyoruz sol bek yok ama osman yedeklerde bile yok. Kadromuz çok iyi ama oyuncularımızdan osmanı,perrerayı,mehmet sakı da artık hazır hale getirmek lazım kısacası takım olarak her zaman hazır konumda olmalı oyuncularımız. Bundan sonra telafi zor maçlar bekliyor her maç final ve bu final icin takımımıza her desteği sağlamak da bizim vazifemiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatya (7 yıl önce)
    Sedat ofansif özelliklere sahip bir oyuncu değil. Defansif bir oyuncu ve ofansif oynamaya çalışması, ileri gidip geri dönmemesi, sahada yürümesi bizi çıldırtıyor. Ayrıca şu İrfan'ı artık sahada görmeye tahammülüm yok. Bu kadar inat bir topçu görmedim. Arkadaşı bomboş beklerken inatla topu ayağında tutuyor. Birşeyler yapsa içim yanmayacak. İrfan hoca gör bunları gör!
    0
    0
    Yanıtla
  • ÖzMalatyasporlu (7 yıl önce)
    Tebrikler EYMS maçın zor geçeceği belliydi taraftar muhteşemdi maçın sonlarında resmen ekran başında kalpten gidecektik takımımız mucadele olarak iyiydi eksiklerimiz olabilir ama kazanmasını bildik bu galibiyet başta büyük taraftar olmak üzere o maçın orada oynanması için emeği geçen herkese teşekkür ediyorum Altınordu çok genç koşan 90 dakika boyunca disiplinli elden bırakmayan bir takımdır bize karşı ellerinden geleni yaptılar onları da kutlarım
    0
    0
    Yanıtla
  • kenen (7 yıl önce)
    TRT SİPİKERLERİ VE DİGİTÜRK SİPİKERLERİ ARADAKİ FARK UÇURUM BENCE ACİLEN TRT SİPİKER TRANSFERİ YADA SİPİKER KURSU AÇIP TÜRKİYE GENELİNDE O SES TÜRKİYE GİBİ BİR YARIŞMA YAPIP MAÇA HEYECAN KATMALI KATACAK ELEMANLARI BULMALI BU TARZ SİPİKERLER MAÇA HEYECAN DEĞİL UYKU KATIYOR,,,
    0
    0
    Yanıtla
  • caner (7 yıl önce)
    Murat YIldırım takıma ilaç gibi geldi, sahada basmadık yer bırakmadı, mükemmel bir vuruşla da galibiyeti perçinledi, maşallah diyorum. Darısı Ferhat Kiraz'ın da başına, kafayı kaldırıp isabetli orta yapmaya başlarsa 10 numara olacak. Diba'ya diyecek yok, her zamanki gibi doğru anda doğru yerde :--) Çok şaşırtan nokta maçı anlatan Erdoğan Arıkan oldu, takım ayırması vs önemsemiyorum ama çok fazla isim hatası yaptı, gollerde yanlış isim söyledi, bi ara altınordu kaleden topu oyuna çıkarırken Ertaç - Caner diye söyleyerek üst üste acayipliklere imza attı. Belli ki oldukça hazırlıksız çıkmış maçı anlatmaya, yada önündeki bilgisayar vs. cihazın mağduru olmuş.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suat ÇELİKYAY (7 yıl önce)
    Tebrikler Malatya'ya mühim olan 3 puan almaktı o alındı ya ona bakmak lazım önümüzdeki Balıkesir maçı önemli Hoca ona göre tedbir almalı yoksa yazık olur bu takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Ali Basri Tezel (7 yıl önce)
    Kolay kartlar neden bize çıkyıor hala anlamış değilim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Suphi (7 yıl önce)
    Burada bol keseden atmak kolay.Giresun ve Sivas maçı almış.Sivas liderliğe oturmuş,haftanın son önemli maçınada E.Malatyaspor çıkıyor.Altınordu da bir hava yakalamak için galibiyete şartlanmış.Gayet atak oynadılar.Arkadaşlar böylesine stresli bir maçta takım 2 tanede gol atmış ama hala eleştiride bulunanlar var.Sadece tebrik etmek o kadar zormu?
    0
    0
    Yanıtla
  • BORA BARUT (7 yıl önce)
    Bu saatten sonra iyi oynadın kötü oynadın eleştirisi olmaz.En az kayıpla maçları bitireceksin.Süper ligden daha zor bir lig burası.Her takımın bir hedefi var( şampiyonluk, play off veya kümede kalmak).Bugünde 3 puan bizim oldu. Bu takım bu sene süper lige çıkmalı bu hak ediyor.Tüm teknik ekip ve futbolculara bol şanslar dilerim.
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan ÖZTAN (7 yıl önce)
    Zor bir maçtan alnının akıyla çıkan EYMS'yi tebrik ederim.Maçta gol yollarında çok zorlansalarda ikinci devrede attığı gollerle Altınordu'yu yenerek liderliği tekrar ele geçirdi.Bundan sonraki maçlar çok zor geçecek.Önümüzdeki hafta Balıkesir deplasmanında aynı performansı göstermesini bekliyoruz.Balıkesir kolay lokma değil.Onlarda Play-Off'u hedefliyor.Gol yemeden galip gelmesi averaj açısından da önemliydi.Takımımızı tekrar tebrik eder,başarıların daim olsun.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (7 yıl önce)
    Tebrikler.Bu ligde 3 puan almak çok önemli.Takımımız çok şükür şimdilik bunu başarıyor. İnşaallah böyle devam eder.Maça gidip takımı yanlız bırakmayan taraftara teşekkürler.Genç, çok koşan, basan,arzulu,kendilerini göstermek isteyen,lidere karşı ekstra motivasyonlu Altınordu takımına karşı alınan galibiyet önemliydi.Futbol şansıda biraz bizden yana.Balıkesir maçına bakalım.Eğer o maçtanda 3 puanla ayrılırsak direk süper lige çıkarız inşaallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (7 yıl önce)
    Trt de maçı anlatan spiker hic mi Malatya nın spor,tarihi ve ekonomik yönü Yok muydu anlatmaya degmezmiydi yazık çok yazık lider takım boyle mi anlatılır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Ahmet Çakır beyin trt ye reklam vermesi çok hoşuma gitti bu takımın bu şekilde desteklenmesi lazım iş adamlarimizda aynı desteği vermeli hedef süper lig takım bütçe olarak desteklenmeli süper lige çıkınca gelecek maddi destek ve is adamlarimizin Belediyemizin destekleriyle süper lige kafa kaşımadan yeni güçlerle bomba gibi giriş yapmalıyız
    0
    0
    Yanıtla
  • Comolokko (7 yıl önce)
    TRT 'yi profesyonel bilirdim. Ama değiller.. üvey evlat muamelesi yapılıyor Malatyamıza. Bu kadar yanlı sunulmaz bir maç yazık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Altinordu hep gencmis 1998 dogumlularmis hic yabanci yokmus altyapiymis cok mucadele ederlermis ya bu erdogan arikan adli spiker cidden tarafliydi..sosyal medyadan tepki koyun malatyalilar
    0
    0
    Yanıtla
  • Altınordulu Seyitin bizim Murat'ı makasla biçtiği pozisyonda topa müdahale varmış. Erdoğan'ın hakemin gözü önünde Sadığı ittiği pozisyonda da acaba Sadık kendimi bıraktı diyor. Bizim 17. Saniyede gördüğümüz sarı katta sessiz kalıyor. Sen maçını sun yorum yapma. Bilmiyorsunuz yorum yapmayı. Yada işinize gelmiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru söylüyorsun comolokko kardeşim.anlamak zor kaç defa aynı konu gündeme geldi,bizim maçımızda diğer takımı övme arkadas,altınordunun kaç tane taraftarı var malatyanın kaç,malatyalılar olarak daha cok calışmamız gerek,bu memleket sahipsiz mi,biz varız,en iyi biz olmazsak bunlar bizi ilçe yapar,o derece sevmiyorlar,heryerde varız ama birlik olmalıyız,hersey memleketimiz için
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)
    Masallah diyelim once...istanbuldaki taraftarimiz biz malatyadakilerden daha heyecanli masallah...takimin mucadele yonu mukemmele yakin son vuruslari yapsak sampiyonuz insallahh...amma velakin herkesin gordugunu irfan hocami goremiyor yoksa herkes yanlis mi goruyor Allah askina??ya bu sedatta ne var kardesim adam top yapamiyor press yok defansa katki yok. Yok oglu yokkki yok..adam kosamiyor zaten ama hep oyunda!!! Takim 10 kisi oynuyor hep..bunu gor irfan hoca..artik takim 11kisi oynasin zaten hakem trt fedarasyon karsimizda lutfen hoca..ayitede oyundan cikmazdi sezerde son 30 dk da girmeliydi mba da asisit yapti ama formsuz dandun oynuyor alma takima..yinede tebrikler hoca ama taraftarin gordugunu gor ve sedati kes hoca...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (7 yıl önce)Dr cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    ya lütfen arkadaş bu saatten sonra kişiler üzerine yoğunlaşma..hepsinin alın teri emeği var belkide sedatın daha çok alın teri vardır.artık bundan sonra yapıcı olmamız lazım eskişehirin haline bak lig başında herkes şampiyon ilan etmişti ikinci kim olacak diyorlardı.ne hallere düştüler .o yüzden bizim oyuncuların hepsinden allah razı olsun diyelim..
    0
    0
    Yanıtla
  • Yahu futbol kisilerle oynanir ve istedigim gibi yazarim yorumlarim elestirirm overim sana ne kardesim..sen nasil yaziyorsan bende yazarim katilirsin katilmazsin ama bana emrivaki konusamazsin..burasi bildigim kadariyla yorum yeri hakaret icermeyen herturlu yoruma acik ok..
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (7 yıl önce)Dr cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    eyivallah hemşerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Zeki (7 yıl önce)
    Sedat'ı eleştirenler sadece top ayağındayken yorumluyorsunuz. Sedat ve azubike kadar alan kapatan ve pres yapan uyumlu ikili bu ligde yok. Her ikisinin de benzer problemi var o da topu oyuna hızlı sokup, ileriye ara pas atamamaları... Takım çok iyi değil belki ama kendini bilen ve yürekli insanlardan oluşan bir grup...
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (7 yıl önce)Zeki isimli kullanıcı yorumuna
    Azubike iki kisilik oynuyor sedatin yerine...oyuna toopu sokusu ve top calmasi sedatla kiyaslanmaz bile ve topsuz oyunda da sedat yok cunku kosmuyor kardesim..bu takimda yeri yok..
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (7 yıl önce)Dr cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    arkadaşlar bu saatten sonra hiç bir oyuncumuza takımda yeri yok demeyin şu an lider olmamızda hepsinin alın teri var ..hepsinden allah razı olsun.ayıptır artık şuan lideriz biraz daha dikkatli olalım
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu isin ayibi filan yok adasim..cok net goruntu..iyi zamanda elestirmek her zaman pozitif etki yapar ki soylediklerim genel olarak cogunlugun gorusudur ve tutarlidir..hakeret etmeden elestirmek ve elestiriden nasiplenmek ayip degil bir sunnet olan istisaredir ..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Dr cengiz isimli kullanıcı yorumuna
    Futboldan yeterince anladığınızı düşünmüyorum.Zeki bey'in tesbitlerime katılıyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Uyumlu dedim, azubikeden daha iyi demedim, takımı deplasmanlar dahil çıplak gözle seyreden biri olarak, sizinle aynı fikirde değilim. Murat zaten zamanla Sedat'ın yerini alacaktır.
    0
    0
    Yanıtla
  • Haci Bilen (7 yıl önce)
    Bu hakemin yönettiği bir maçta galip gelmek çok çok önemli... Kutluyorum...
    0
    0
    Yanıtla
  • cengiz ist. (7 yıl önce)
    maç sonunda altınordu teknik direkttörü bu statda bu seyirci önünde bu ambiyans da maçın çok zor geçeceğini biliyorduk diyor ve istediğimizi bu seyircinin önünde yapamadık diyor . oyuncularımız etkilendi diyor. duyun malatyadaki basın... maçın istanbulda oynanması nekadar isabetli oldu..maça gelirsek altınordu son dakikada bile oyundan kopmuyan topu kovalıyan bir takım. ama malatyamız altınordu takımınıda boğdu.. ben uzun süredir malatyanın böyle mücadeleci bir oyun oynadığını görmedim..eskişehir maçınıda seyrettim bizim takım beş gömlek onlardan üstün bugün şampiyonluğa olan inancım çok arttı..sahada görevini yapmıyan oyuncu yoktu hepsi elinden gelenin en iyisini yaptılar.şampiyon gibi oynadılar.son yılların en heyacanlı maçıydı.bize bu geceyi zaferle kapattıkları için bütün oyunculara ve teknik heyete teşekkür ederiz.....
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa (7 yıl önce)
    Oyunculari,teknik,heyetini,kutlarim,Ayaginiza Emeginize,ve,maca,gelenlere,tesekkur,ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Mantık (7 yıl önce)
    Buiş olacak.ilk iki için Bolu bitti Eskişehir bitti.kaldı dört takım. Allahın izniyle biz Şampiyon olarak bitirirz. Artık ikinci kim olur? ? ŞAMPİYONY.MALATYASPOR. Allahınıza kurban. Futbolcu kardeşler daha iyi pas yapın.daha çok koşun.daha akıllı oynayın.ŞAMPİYON OLUYORUZ.ŞAMPİYON.
    0
    0
    Yanıtla
  • Eray (7 yıl önce)
    Kocaman yürekli Doğu kaplanlarımızı tebrik ederim bu yolun sonu şampiyonluk, sayın irfan hocam ayağı sağlam forvetlerimiz var sedat orta sahadan bir top atamiyor 10 kişi kalıyoruz bunu gör irfan hocam azubuke defansa yardım ediyor sedat ne geriye ne ileriye katkı sağlıyor kaybettiği toplar rakibe yarıyor pozisyon yiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (7 yıl önce)
    Her seye regmen Tesekürler iyuncular ve hocays
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Devre arasinin en iyi transferi Murat YILDIRIM... MAŞALLAH
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (7 yıl önce)
    Hoca ilk devre kaleciyi değiştir ertaç geçsin dedi taraftar zorda olsa başardı iyi de oldu şimdi bütün sezon Sedat'la eksik oynuyoruz diyoruz bunuda duy artık Sedat 35 yaşında basıl her maç doksan dakika oynar yürüyo sahada
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz karaca (7 yıl önce)Hakan isimli kullanıcı yorumuna
    Nasıl maç seyrediyorsunuz.Tamam bir bir veya iki top kaptırdı veya pas atamadı ama Caner'in ve Ferhat'ın kademelerini çok iyi kapattı iyi liderlik yaptı.Kafayı takmışsınız birkere ne yapalım.GA B.Şehir maçında çok iyi oynamadan kazandık ancak bu maçtaki oyunun genelinde çok çok iyi mücadele edip rakibe baskı uyguladık kolay maç Yok .Öcelikle inancımızı camia olarak daha üst seviyelere çıkarıp artık final niteliğindeki maçlarındaki hep birlikte iyi sonuçlandırmalıyız.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hoca sen ya sedatin avukatisin yada futbolun f sinden anlamiyorsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyaspor lu (7 yıl önce)
    Pozisyon üretmekte sıkıntı çekiyoruz ayiteyi kullanamıyoruz hocamızın önlem alması lazım geriye atılan geri pasları son 3 hafta oldukça arttı önlem alınması gereken bir durum malatya spor adına
    0
    0
    Yanıtla
  • Sessizce (7 yıl önce)
    Bu galibiyet yanlı maç Anlatan Erdoğan arıkana gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Tüm malatyalilarin gözü aydın zorlu bir 90 dakika daha geride kaldı allahiniza kurban malatya sporlu futbolcu kardeşlerim herkese hayırlı akşamlar bende dil altı ilacimi aldım istirahata çekildim kardeşlerim
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Kalecimiz ertac kutluyorum seni kardesimmmm
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Oleyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyggg duydun sesimi rabbim şükürler olsunnnnnnnnnnn 2. 0. Oldu yarabbom
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Mby yazık oldu girmedi aman allahım son yılların en mükemmel karşılaşma
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Kaldı üç dakika hadi be kaplanlar son dakikalarda gülmek istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Dört dakika ecel teri dokuyorum ben resmen sanki ben oynuyorum ya
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Sarikartlar malatyaya yeter artık tff
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Ekran başında dokuz doğurmak bu olsa gerek ayrıca hakem hep takdir hakkını ALTINORDU dan yana kullanıyor yazık sahipsiz malatya
    0
    0
    Yanıtla
  • MALATYALI (7 yıl önce)
    Sedat gereksiz bu takima
    0
    0
    Yanıtla
  • Osman (7 yıl önce)
    Çok kötü nsallah böyle biter allahım
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydinbaba (7 yıl önce)
    Eren ileride oynamali aite markajda başka türlü kurtulamaz sadatla bu iş olmaz hoca sedati oyundan alamıyor korkuyor
    0
    0
    Yanıtla
  • ferhat.. (7 yıl önce)
    sedat agcaya iyi bakin. yazk takn eksik oynuyor. yuruyup konusuyor badka bisey yok
    0
    0
    Yanıtla