SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Bir Sıra Geriledi

0
Güncellendi - 2018-02-20 02:13:46
E.Yeni Malatya Bir Sıra Geriledi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin 22.haftasında deplasmanda Bursaspor ile 0-0 berabere kalarak, puanını 28’e çıkaran Evkur Yeni Malatyaspor, puan tablosunda bir sıra geriledi ve 10'uncu sıraya indi.

Evkur Yeni Malatyaspor, Antalyaspor ve Kasımpaşa’nın 3 puan aldığı 22.haftada Bursaspor deplasmanından hanesine 1 puan yazdırarak döndü. İkinci yarıda geride kalan 5 haftada 1 galibiyet, 3 beraberlik, 1’de mağlubiyet alan sarı kırmızılılar, 6 puan toplarken, puanını 28’e çıkarttı. Kasımpaşa’nın aldığı 3 puan sonrası sarı kırmızılılar, puan tablosunda 9.sıradan, 10’uncu sıraya geriledi.

LİGDEKİ YEDİNCİ BERABERLİK

Sarı kırmızılılar, ligde 22 haftalık bölümde 7 galibiyet, 7 beraberlik, 8 mağlubiyet aldı. İkinci yarıda oynadığı 5 karşılaşmanın 3’ünde beraberlik alan Evkur Yeni Malatyaspor, Bursaspor deplasmanından aldığı 0-0’lık sonuçla toplamda 7.beraberliğini almış oldu.

Ligin ilk yarısında Antalyaspor, Atiker Konyaspor, Teleset Mobilya Akhisarspor ve Beşiktaş ile berabere kalan sarı kırmızılılar, ikinci yarıda şuana kadar Osmanlıspor, Kasımpaşa ve Bursaspor ile berabere kaldı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • Şevko (6 yıl önce)
    Alttaki takımların çoğu galip geldi ve bize yaklaştı acilen bir kac mac seri galibiyet almalıyız en kötü fikstür bizim bizden alttaki bursa konya antalya ve genclerbirliginin düsecegıne ihtimal vermiyorum akhisar alanya osmanlı ve bizim aramızda gececek gibi ama karabüğü bu hafta yenersek gidişat degısecektir öz güven gelecektir.
    0
    0
    Yanıtla
  • abdulkerim keloğlu (6 yıl önce)
    en az gol atan takımlardanız.... Care bulunması lazım ....ceza alanında pozisyonu iyi olana pas çıkarmasını iyice öğretilmesi gerekli....
    0
    0
    Yanıtla