SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS- Ç.Rize Maçının Hakemi

0
Güncellendi - 2018-09-21 02:03:24
EYMS- Ç.Rize Maçının Hakemi
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig'de Evkur Yeni Malatyaspor, 22 Eylül Cumartesi günü 13.30'da Yeni Malatya Stadyumu'nda Çaykur Rizespor ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşmayı, Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek.

Spor Toto Süper Lig'in 6. haftasında yapılacak maçları yönetecek hakemler açıklandı. Ligde haftanın en önemli mücadelesi olan Fenerbahçe-Beşiktaş derbisinde Fırat Aydınus düdük çalacak.

Türkiye Futbol Federasyonu Merkez Hakem Kurulundan yapılan açıklamaya göre 6. haftanın maçlarında görev alacak hakemler şunlar:

21 Eylül Cuma

20.00 Büyükşehir Belediye Erzurumspor-MKE Ankaragücü: Serkan Çınar

20.00 Bursaspor-Medipol Başakşehir: Ümit Öztürk

22 Eylül Cumartesi

13.30 Evkur Yeni Malatyaspor-Çaykur Rizespor: Mustafa Öğretmenoğlu

16.00 Kayserispor-Atiker Konyaspor: Cüneyt Çakır

19.00 Trabzonspor-Göztepe: Hüseyin Göçek

23 Eylül Pazar

16.00 Kasımpaşa-Aytemiz Alanyaspor: Özgür Yankaya

19.00 Antalyaspor-Demir Grup Sivasspor: Serkan Tokat

19.00 Akhisarspor-Galatasaray: Yaşar Kemal Uğurlu

24 Eylül Pazartesi

21.00 Fenerbahçe-Beşiktaş: Fırat Aydınus

EVKUR YENİ MALATYASPOR, ÇAYKUR RİZESPOR'U AĞIRLIYOR

Ligin altıncı haftasında 22 Eylül Cumartesi günü Evkur Yeni Malatyaspor ile Çaykur Rizespor, Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Saat 13.30'da başlayacak olan karşılaşmayı Antalya Bölgesi Süper Lig Hakemi Mustafa Öğretmenoğlu yönetecek. Öğretmenoğlu'nun yardımcılıklarını Antalya Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Murat Ergin Gözütok ile Ankara Bölgesi Süper Lig Yardımcı Hakemi Mustafa Sönmez yapacak. Mücadelede İzmir Bölgesi A Klasman Hakemi Hakan Ceylan ise dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız