SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Çıkışta, Kayserispor Formda

0
Güncellendi - 2017-12-24 16:04:04
E.Yeni Malatya Çıkışta, Kayserispor Formda
A- A+ PAYLAŞ

Süper Ligin 17.haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, 24 Aralık Pazar günü deplasmanda Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. Evkur Yeni Malatyaspor, Galatasaray karşısında aldığı 3 puanla iyi bir hava yakalarken, ligde 8 haftadır mağlubiyet yüzü görmeyen Kayserispor ise iyi bir sezon geçiriyor.

Ligin 17.haftasında sonucu en çok merakla beklenen karşılaşmasında Evkur Yeni Malatyaspor ile Kayserispor, Büyükşehir Belediye Kadir Has Stadı’nda karşı karşıya gelecek. Saat 14.00’da başlayacak ve beIN Sports 2’den yayınlanacak olan karşılaşmayı Ümit Öztürk, Asım Yusuf Öz, Osman Gökhan Bilir hakem üçlüsü yönetecek.

İKİ EKİBİN ÜÇÜNCÜ MAÇI OLACAK

Evkur Yeni Malatyaspor ile Kayserispor, Süper Lig’de ilk kez karşı karşıya gelecek ancak iki takımın tarihlerinde üçüncü kez mücadele edecek.

İki takım daha önce 1998-1999 sezonunda 3. Lig’de karşı karşıya geldi. Sezonun ilk yarısında Malatya’da oynanan karşılaşma 1-1’lik eşitlikle sonuçlandı. Sezonun ikinci yarısında Kayseri’de oynanan karşılaşmayı ise Kayserispor 2-1 kazandı.

Kayserispor, daha önce şuan 1.Amatör’de mücadele eden Malatyaspor ile 4 kez karşılaşmış, 2 galibiyet, 1 beraberlik, 1 mağlubiyet almıştı.

KAYSERİSPOR SON 8 MAÇTA MAĞLUP OLMADI

Süper Lig’de bu sezon iyi bir ivme yakalayan Kayserispor, geride kalan 8 haftalık bölümde mağlubiyet yüzü görmedi.

Son 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 4’te beraberlik alan Kayserispor, 15 karşılaşmada ise 8 galibiyet, 6 beraberlik, 1 mağlubiyet aldı. Kayserispor'un ligde attığı son sekiz golün beşinde Umut Bulut'un imzası var.

Kayserispor, geride kalan 16 haftada 8 galibiyet, 6 beraberlik, 2 mağlubiyet alarak 30 puan topladı. Sarı kırmızılılar, bu süreçte 25 gol atarken, kalesinde 17 gol gördü.

Kayserispor, iç sahada oynadığı 8 karşılaşmada 4 galibiyet, 4 beraberlik alırken, hiç mağlup olmadı. Sarı kırmızılılar, şuana kadar topladığı 30 puanın 16’sını iç sahada aldı.

EVKUR YENİ MALATYASPOR’DA MORALLER YERİNDE

Süper Ligin 16.haftasında Galatasaray’ı sahasında 2-1 yenerek, hafta boyunca adından söz ettiren Evkur Yeni Malatyaspor, ligde 4 büyüklerden sadece Fenerbahçe’ye kaybetti.

Galatasaray’ı 2-1, Trabzonspor’u ise 1-0 mağlup eden sarı kırmızılılar, Beşiktaş ile 0-0 berabere kalırken, Fenerbahçe’ye deplasmanda 3-1 yenildi.

Ligde 16 haftalık bölümde 19 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor, 5 haftalık bölümden sonra Galatasaray karşısında aldığı 2-1’lik sonuçla galibiyet özlemini sonlandırdı.

Yeni Malatyaspor, bu sezon Süper Lig'de en fazla ikili mücadele kazanan takım oldu. Sarı kırmızılılar, 987 ikili mücadeleyi kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

5 yorum yapılmış

  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Kayserispor son haftalarda maç kaybetmiyor.,Allahın izniyle Kayseriden zor ama üç puanla döneriz.Haydi EYMS kulağımız bu maçta olacak.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (6 yıl önce)
    Selçuk kardeşime katılıyorum.umarım öyle olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (6 yıl önce)
    3 puan harika olur ama 1 puan da fena olmaz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dertlidayi (6 yıl önce)
    Berabere biter bu maç
    0
    0
    Yanıtla
  • SELÇUK / İZMİR (6 yıl önce)
    Kayseri maçının alınması halinde lige ciddi perçin vurmuş oluruz.İkinci yarı alınacak 5 maç dahi ligde tutunmamıza yetecektir bence.
    0
    0
    Yanıtla