SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E. Yeni Malatya Eren'le Gülüyor

0
Güncellendi - 2017-04-04 00:35:48
E. Yeni Malatya Eren'le Gülüyor
A- A+ PAYLAŞ

TFF 1. Lig’de lider Evkur Yeni Malatyaspor’un forvet oyuncusu Eren Tozlu, performansıyla göz doldururken, attığı gollerle takımının şampiyonluk yolunda emin adımlarla ilerlemesini sağlıyor.

Ligde bitime 8 hafta kaldı. Sezona şampiyonluk hedefiyle başlayan Evkur Yeni Malatyaspor, 26 hafta geride kalırken, topladığı 53 puanla zirvedeki yerini sağlamlaştırdı. Sarı kırmızılılar, en yakın rakipleri Sivasspor, Eskişehispor ve Göztepe ile arasındaki puan farkını korurken, kalan 8 haftada büyük bir avantajla girdi.

TFF 1. Ligin lideri Evkur Yeni Malatyaspor’da oynayan, oynamayan bütün futbolcular şampiyonluğa inanırken, sahada olanlar mücadeleleri, saha dışındakiler ise destekleriyle şampiyonluğu ne kadar istediklerini gösteriyor.

Ligin 26’ncı haftasında İstanbul’da Elazığspor ile oynanan Doğu Derbisi’nde ilk 11’de sahaya çıkan forvet oyuncusu Eren Tozlu maçından oyundan çıktığı 87’nci dakikaya kadar üst düzey bir mücadele ortaya koydu. Gol yollarında etkili olan golcü futbolcu, 60’ncı dakikada güzel bir plaseyle takımına 3 puanı getiren golü kaydetti.

GOL SAYISINI 9’A YÜKSELTTİ

Evkur Yeni Malatyaspor’da en golcü futbolcu, 12 golle sol kanat oyuncusu Boubacar Dialiba Diabang olurken, Senegalli yıldızı 9 golle Eren Tozlu izliyor.

Ligde performansıyla göz dolduran Tozlu, özellikle ligin ikinci yarısında attığı gollerle takımına şampiyonluk yolunda büyük kakı sağlıyor.

Eren, Evkur Yeni Malatyaspor’da 21 karşılaşmada toplam bin 384 dakika görev aldı ve 9 gol kaydetti. Türkiye Kupası’nda 1 maç oynayan ve 90 dakika sahada kalan golcü futbolcu, 1 gol atma başarısını gösterdi.

Eren Tozlu, TFF 1. Lig’de Boluspor’a 3, Manisaspor’a 2, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Balıkesirspor, Şanlıurfaspor ve Elazığspor’a 1’er gol attı.

Ligde 25 maçta kadroda yer alan tecrübeli futbolcu, 15 maçta ilk 11’de sahaya çıktı. 4 maçta kadroda yer almasına rağmen oyunda yer almayan Tozlu, 1 maçta ise cezası sebebiyle kadroda yer almadı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

2 yorum yapılmış

  • mustafa (6 yıl önce)
    Kiritik,maclarda,herzaman,kurtarici,oldun,ayagina Emegine,saglik,malatyaspora,cok,emegin,gecti Cok tesekkur,ederiz,seni,hic,birzaman,malatya Halki,unutmayacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Ercan Çiftçi (6 yıl önce)
    Elazığ maçının ilk dakikalarında attığı rövaşatası gol olsaydı efsane olurdu.
    0
    0
    Yanıtla