SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Golcü Makedon İle İlgileniyor

0
Güncellendi - 2019-06-21 16:34:11
E.Yeni Malatya Golcü Makedon İle İlgileniyor
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor'un Atiker Konyaspor'da forma giyen 1,91 metre boyundaki santrafor Adis Jahovic ile ilgilendiği öğrenildi. İstanbul'a giden Jahovic ile sarı kırmızılı yönetimini anlaşmaya çok yakın olduğu ileri sürüldü.

Tarihinde ilk kez UEFA Avrupa Ligi'nde yer alacak olan Evkur Yeni Malatyaspor'da yönetim, hem lig hem de Türkiye Kupası hem de Avrupa arenası için alternatifli ve iyi bir kadro oluşturmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Teknik direktör Sergen Yalçın'ın sunduğu rapor doğrultusunda çalışmalarını sürdüren yönetim, özellikle santrafor bölgesi için ince eleyip sık dokuyor.

İyi bir ileri uç oyuncusunu kadrosuna katmak isteyen yönetim, aradığını Türkiye'de buldu. Sarı kırmızılılar, Atiker Konyaspor'da forma giyen ve yeşil beyazlı kulüp ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Kuzey Makedonya uyruklu Adis Jahovic'i kadrosuna katmak istiyor.

32 yaşında ve 1,91 metre boyundaki Bosna-Hersek ve Kuzey Makedonya uyruklu Adis Jahovic, daha önce Makedonija Gjorce Petrov, FK Velez Mostar, HNK Rijeka, FC Zürich, Vorskla Poltava, FC Wil 1900, Krylya Sovetov Samara, FK Sarajevo ve Göztepe'nin formalarını giydi.

2016-2017 sezonunda İzmir ekibi Göztepe'ye transfer olan Jahovic, 1.Lig'de 30 karşılaşmada görev aldı ve 20 gol, 5 asistlik performansla dikkat çekti. Göztepe ile Süper Lig'e yükselme mutluluğunu yaşayan Adis Jahovic, sarı kırmızılı formayla Spor Toto Süper Lig'de 18 karşılaşmada görev aldı ve 14 gol, 4 asistlik performans sergiledi.

2017-2018 sezonunda Atiker Konyaspor'a transfer olan Adis Jahovic, ilk sezonunda Süper Lig'de 15 karşılaşmada 5 gol atıp, 1'de asist yaptı. Jahovic, geride kalan sezonda ise 28 karşılaşmada bin 706 dakika görev aldı ve 6 gol attı.

Göztepe formasıyla toplamda çıktığı 53 karşılaşmada 35 gol, 10'da asistlik performans sergileyen Adis Jahovic, Konyaspor formasıyla 47 karşılaşmada 13 gol atıp, 1'de asist yaptı.

ARJANTİNLİ OYUNCULAR..

Bu arada, iha'nın haberine göre Türkiye'yi UEFA Avrupa Ligi’nde temsil edecek Evkur Yeni Malatyaspor, Fofana’nın ardından ikinci resmi transferini Arjantinli Victor Ayala’yı renklerine bağlayarak gerçekleştirmek üzere.

Evkur Yeni Malatyaspor'un transfer komitesi üyesi Burak Çakır’ın Arjantin’de görüşüp anlaşmaya vardığı 31 yaşındaki merkez orta saha oyuncusu ile 1 yıllık ön protokol imzalandığı belirtildi.

Kulübü Gimnasia sözleşmesi 30 Haziran’da sona erecek olan Ayala’nın 1 Temmuz itibariyle de sarı-kırmızılı kulübün kampına katılması bekleniyor.

Sergen Yalçın’ın sarı-kırmızılı yönetime sunduğu transfer listesinin de en başında yer aldığı öğrenilen Ayala’nın merkez orta saha pozisyonunda oynadığı ve her iki ayağını da etkili kullandığı bildirildi.

Geçen sezon 16 resmi müsabakaya çıkan tecrübeli futbolcu sezonu 1 asistle tamamladı.

Barbosa Türkiye’ye gelmek istemedi 

Bu arada Evkur Yeni Malatyaspor’un renklerine bağlamak için görüşme halinde olduğu bir diğer isim olan Alexander Barbosa’nın transferinde bu futbolcunun Arjantin’de kalmak istemesi nedeniyle sorun çıktığı öğrenildi.

Burak Çakır’ın görüşüp kulübüyle anlaştığı Barbosa’nın son anda Arjantin’de kalmak istediğini söylemesi üzerine görüşmelerin sonlandırıldığı gelen haberler arasında.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- iha

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • Malatyahmet (4 yıl önce)
    Sayin editor haberin basligi yanlis olmus Makedon Golcu ile duzeltmenizi rica ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (4 yıl önce)
    Kulübün bütçesi yeterlimi değilmi bunu düşünmeden yorum yapmayın, bu işler koltuğa oturup bol keseden konuşmakla olmaz, herşeyin bir bedeli vardır, Nezamanki Malatya taraftarı stadı ful doldurur, Nezamanki Malatya lı iş adamları elini taşın altına koyar ozaman kaliteli transferlerde gelir.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Sahada son derece lakayt bir oyuncu.kesinlikle bize yaramaz.bu tür oyunculardan yeterince canımız yandı.Transferin cılkını çıkarmaya hiç gerek yok.
    0
    0
    Yanıtla
  • BAKA (4 yıl önce)
    Yedek olarak alinabilir..yoksa boş
    0
    0
    Yanıtla
  • eyyupk (4 yıl önce)
    kesinlikle almayin disiplin yok istikrar yok
    0
    0
    Yanıtla
  • Arat Gedikoglu (4 yıl önce)
    Yine bütün dedeleri takıma yığmaya başladık. Sağ gösterip sol vuruyorlar. 20-28 yaş arası gençlerin hemde türkiye de oynayan ve herkesin bildiği iyi oyuncuların adlarını medyaya yayıyorlar. sonrada köşede bucakta adı duyulmamış hatta futbolculuğu dahi duyulmamış 30 yaşlarının altında olmayan 31-32-33-34 yaş kaç olursa artık ucuz olsun bizim olsun mantığı ile hareket ediliyor. gündemde olan oyuncular belli. herkesde tanıyor. sadece küme düşen erzurum, akhisar yada bursada ki 3 büyüklerin talip olmadığı diğer oyuncular alınsa bu takım yine iyi transfer yapmış olur ancak bu görülemiyor. fantazi peşinde koşuluyor. denizlinin, sivas yada konyanın kayserinin bizden farkı yok onlar nasıl mantıklı transfer yapabiliyorlar. yaklaşık 1 ay sonra ilk maçımızı yapacağız. Halen transfer bekleniyor. Dede futbolcular hariç.18-19 yaşında çocukları alın da demiyorum. Ancak makul ve mantıklı transfer yapın. Nukta transfer istemiyoruz. Adama gibi iş gören oyuncu alın.
    0
    0
    Yanıtla