SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS Göztepe'yi Kupada da Yendi:1-0

0
Güncellendi - 2019-02-07 21:21:43
EYMS Göztepe'yi Kupada da Yendi:1-0
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, bu sezon ligde oynadığı her iki maçta da yendiği (İzmir'de 3-1, Malatya'da 3-2)  Göztepe ile Ziraat Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında Malatya'da karşı karşıya geldi ve karşılaşmayı 44. dakikada Barış Alıcı'nın attığı golle 1-0 kazandı. Karşılaşmayı biletli olarak 7 bin 359'u ev sahibi, 20'si de misafir takım taraftarı olmak üzere 7 bin 379 futbolsever izledi.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Arda Kardeşler (Bursa Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Hakan Yemişken (Bursa Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Samet Çiçek (Samsun Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Abdulkadir Bitigen (Kayseri Bölgesi-Süper Lig Hakemi), VAR Hakemi Bülent Yıldırım (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Kemal Yılmaz (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi),

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 8.Murat Yıldırım, 10.Adem Büyük, 11.Eren Tozlu (Dk.59 6.Guilherme Costa Marques), 15.Mustafa Akbaş, 18.Muenfuh Seth Sincere,19.Ahmed Ildız, 24.Barış Alıcı (Dk.82 20.Mitchell Donald), 28.Murat Akça, 92.Bülent Cevahir, 99.Thievy Guivane Bifouma Koulossa (Dk.70 47.Aboubakar Kamara)

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Guilherme Costa Marques, 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic, 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 47.Aboubakar Kamara, 66.Robin Yalçın, 77.Rahman Buğra Çağıran

TEKNİK SORUMLU: Erol Bulut

GÖZTEPE: 13.Antonio Alberto Bastos Pimparel-Beto, 2.Christian Chagas Tarouco, 5.Alpaslan Öztürk, 7.Halil Akbunar (Dk.66 23.Yasin Öztekin), 8.Andre De Castro Pereira (Dk.46 18.Serdar Gürler), 10.Yoan Patrick Gouffran (Dk.77 6.Celso Borges Mora), 17.Andre Biyogo Poko, 20.Lamine Gassama, 41.Berkan Emir, 44.Ricardo Martins De Araujo, 63.Deniz Kadah

YEDEKLER:1.Mehmet Göktuğ Bakırbaş, 6.Celso Borges Mora, 11.Axel Thomas Ngando Elessa, 15.Lumor Agbenyenu, 18.Serdar Gürler, 23.Yasin Öztekin, 25.Wallace Reis Silva, 26.Lautaro Fausto Grillo Prates, 30.Yalçın Kayan, 75.Tayfur Bingöl

TEKNİK SORUMLU: Kemal Özdeş

GOL: Dk.44 Barış Alıcı (E.Yeni Malatyaspor)

SARI KARTLAR: Ahmet Ildız (E.Yeni Malatya), Halil Akbunar, Yasin Öztekin, Alpaslan Öztürk, Lamine Gassama (Göztepe)

Dakika 1: Göztepe atağı sağdan Halil Akbunar'la başladı. Bu futbolcunun pasını verdiği Poko, cezasahasına girdi ve vurdu. Ertaç topu aldı.

Dakika 13: Malatya atağında, Adem'in topuk pasına hareketlenen Bifouma, cezaalanı önüne kadar geldi ve şutunu attı. Kaleci yatarak topu almayı başardı.

Dakika 29: Göztepe'nin soldan kullandığı taç atışıyla başlayan atakta gelen topu Deniz kafayla aşırdı, Ertaç topa sahip oldu.

Dakika 30: Göztepe atağında gelen topa Ertaç'tan önce Seth müdahale etti, topa müdahale sırasında EYMS'li defans oyuncusunun karnına çarpmasına rağmen topun elle temas ettiği iddiasıyla Göztepeliler penaltı beklerken, hakem oyunu devam ettirdi. Bu pozisyon, EYMS kontraatağına dönüştü. Bifouma cezasahası girişinde rakip defansa takıldı.

Dakika 34: EYMS atağında Bülent Cevahir soldan ortaladı, topu alan Eren Tozlu'nun çapraz pozisyonda kaleye vurduğu top Chagas'dan döndü, ikinci kez vurdu yine Chagas'dan döndü.

Dakika 39: Göztepe'nin sol taraftan kazandığı serbest vuruşu Berkan Emir kullandı, cezaalanına ortalanan topa Berkan Emir kafayı vurdu, üstten aut.

Dakika 44: Yeni Malatyaspor'un atağı, sağdan kendi sahasında başladı. Seth'in aktardığı topu alan Eren Tozlu'nun orta sahadan çıkardığı ara pasına koşan Barış Alıcı, birlikte hamle yaptığı rakip oyuncuyu geride bıraktı, sağ çaprazdan ceza sahasına girdi ve yerden şutunu çıkardı, topu ağlarla buluşturdu:1-0

Hakem oynanmamış süre olarak 4 dakikayı işaret etti.

Dakika 45: EYMS'nin sağdan Ahmet Ildız'la kullandığı kornerden gelen topa penaltı noktasında Eren Tozlu yükselerek kafayı vurdu, üstten aut.

İlk yarı 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle kapandı.

Dakika 46: Sağda Adem Büyük'e yapılan faulle kazanılan serbest vuruşu Ahmet Ildız kullandı. Gelen topu defans kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 48: Bifouma, topla rakip cezaalanına girdi, topu sola taşıdı ve kaleye çaprazda iken vurdu. Top yan filelerde kaldı.

Dakika 50: EYMS'nin serbest vuruşla başlayan atağında topu alan Adem Büyük, pas yerine ceza sahası önünde direkt kaleye şut atmayı denedi, top defanstan döndü.

Dakika 56: Gassama'nın sağdan ortaladığı topa Deniz kafaya yükseldi ve vurdu. Ertaç rahatça aldı.

Dakika 58: Malatya tehlikeli bir atak geliştirdi. Cezaalanı önünde topla buluşan Barış Alıcı, pas çıkarmak yerine şut atmayı denedi, defanstan döndü. Gelen topa Adem Büyük çaprazdan vurdu, kaleye paralel geçen top auta çıktı.

Dakika 61: Göztepe atağında, verkaçla soldan Malatya cezaalanına giren Berkan Emir sıfırdan kaleye gönderdi. Ertaç topu aldı.

Dakika 66: Göztepe'nin kullandığı korner atışında topu defans çıkardı, Malatya kontraatağında 3'e 2 yakalamalarına rağmen, Bifouma'nın arkaya atmak istediği top defansa çarpınca, atak sona erdi.

Dakika 70: Guilherme ile başlayan Malatya atağında topla Barış cezaalanında buluştu, pas çıkarmak yerine kendi vurmayı tercih edince, topa defans ayak koydu. Korner.

Dakika 70: Evkur Yeni Malatyaspor'da Bifouma'nın yerine Kamara oyuna dahil oldu. Oyuncu değişikliğinden sonra korner kullanıldı, defans uzaklaştırdı.

Dakika 79: Göztepe'nin kullandığı serbest atışta, defansı aşan topa hamle yapan Poko, kaleciyle karşı karşıya kafayı vurdu, yandan auta göndererek takımını golden etti.

Dakika 89: EYMS'nin kullandığı korner atışından gelen topu Guilherme Kamara'ya aktardı, Kamara'nın vuruşunu, kaleci kornere çeldi. Sonuç yok.

4. Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı gösterdi.

Dakika 90+2: Guilherme cezasahasının sağ çaprazından topu direkt kaleye vurdu, yandan aut.

Dakika 90+3: Göztepe atağında Poko cezasahasına girdi, Murat'ın müdahalesiyle pozisyonu bozuldu. Poko yere yıkılırken, Göztepeliler penaltı bekledi. Hakem oyunu devam ettirdi.

Karşılaşma Evkur Yeni Malatyaspor'un 1-0 galibiyetiyle sona erdi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

EYMS'de Barış Alıcı'nın golle sonuçlanan vuruşu ve gol sevinci

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

18 yorum yapılmış

  • BABA (5 yıl önce)
    Eren, olmazsa bu maçı nah alırdın. Oynadığı her maçta bir mucize gerçekleştiriyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • muhammet ali (5 yıl önce)
    Tribünlere öğrencileri getiren yönetim anlayışına teşekkürler...Herşey para demek değil yarınlara yatırım yapmak gerek...Böyle devam ederse bakın o boş tribünlerin içinden ne Cengizler ne Emreler çıkar...Teşekkürler.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44 (5 yıl önce)
    Bazı futbolcular bencil davranmasalar en az 3-0 biterdi maç tedbir almak lazım.
    0
    0
    Yanıtla
  • kekeme (5 yıl önce)44 isimli kullanıcı yorumuna
    bu kadar bencil davranılan başka bir maç görmedim, başta Bifuma, Eren ve Adem aşırı bencildiler. 2,3 fark bulabileceğimiz maç 1-0 bitti.
    0
    0
    Yanıtla
  • M44 (5 yıl önce)
    Staddaki gol müziği ve diğer müzikler güzel olmuş,taraftarı çekerek etkisinide gösterdi zaten, umarım her maaç boş koltuklar dolar...
    0
    0
    Yanıtla
  • Tarkan (5 yıl önce)
    Ademin sahada oluşu yetiyor güven veriyor Ahmet akçay biraz daha topları olumlu kullanmalı mücafele iyi .Seth çok acemiydi Bifouma takıma henüz adapte olamadı ikinci yarı biraz daha akıllı oynasak turu kapardık yine de Tebrikler Erol hoca ve öğrencileri
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (5 yıl önce)
    Kupa.icin..galibiyet.yeterli.deyil.2.inci.mac.zor. Gececek.isallah.goztepeyi.elleriz.seyirci.yine. Gelmedi.maca..bu.goruntu.bizlere.yakismiyor
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (5 yıl önce)
    Erol hoca Adem e 90 dk.nasıl tahammül etti.inanamıyorum.takım 2.yarı son derece lakayt oynadı.rahatlıkla 3 farklı alıp,garantileyeceğimiz maçda 1-0 ın üstüne yatıyoruz.Bautaib i mumla aradık.kanatlardan bir tek isabetli orta yapamadık.bu halimizle pazar günü konya canımıza okur.benden söylemesi.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    deplasmanda oynuyoruz 1-0 üstüne yatıyoruz zaman geçiriyoruz yazıklar olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (5 yıl önce)
    Malatya cok akilli Taktik uyguladi. Ilk dakikalarda göztepeyi yordu. Devre sonun dogru gaz verdi ve golü buldu.Eger böyle devam ederlerse. Kontrada 2 veya 3 gol atabilirler. Yorum yapan arkadaslar futbol la hic alakalari yok. Taktik olarak süper bir oyun. Unutma mak gerek öz kadro da cok oyuncu yok. Baris Alici süper hizli oyuncu. Gele gelecegi parlak. Bifouma iyi degil. Diger yeni transfer ler belli degil. Ama Erol hoca isi biliyor taktiksel olarak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet TİLBAC (5 yıl önce)Malatyali isimli kullanıcı yorumuna
    Aynen öyle, gayet güzel yorumlamışsınız
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malattya (5 yıl önce)
    Neredde aleksic,guilherme, kamara bunlara 2-3 milyon eurolar verdiyseniz neden oynatmıyosunuz , haftada 2 maç yapamıyorlarmı bu arkadaslar , neden yedek çıktın acaba merak ediyorum Erol bulut
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Altaş (5 yıl önce)
    Atv yorumcularını seçerken acaba Malatya aleyhine konuşmak şartıylamı işe alıyorlar??? Maçın yorumcusu Ahmet Akçan Göztepe Teknik direktörü gibi yorum yapıyor maşallah.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (5 yıl önce)
    Bu eren ve ahmet ıldız sezonu kapatmadan biz bunlardan kurtulamayacağız belli.
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    BU MAÇ GÖZ ün.Geçmiş olsun Kupada buraya kadarmış
    0
    0
    Yanıtla
  • yorgun (5 yıl önce)
    ilk dakikadan sonra oyunun kontrolü GÖZTEPEDE
    0
    0
    Yanıtla
  • sen ilk dakikada hangi tarafın takımı oldun ?
    0
    0
    Yanıtla
  • RECEP GÜRBÜZ (5 yıl önce)yorgun isimli kullanıcı yorumuna
    sen ilk dakikada hangi tarafın takımı oldun ?
    0
    0
    Yanıtla