SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya İçin Altaylı Golcü İddiası

0
Güncellendi - 2019-06-04 23:19:34
E.Yeni Malatya İçin Altaylı Golcü İddiası
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligi beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor'un Altay'ın Portekizli gol kralı Marco Paixao'ya ile ilgilendiği iddia ediliyor.

Spor Toto 1.Lig ekibi Altay'ın formasını giyen gol kralı Marco Paixao'nun taliplileri çoğalıyor. Altay Spor Toto 1. Lig tarihinde "bir sezonda en fazla skor üreten yabancı oyuncu" unvanını ele geçiren Marco Paixao'yla Evkur Yeni Malatyaspor'un da ilgilendiği ileri sürüldü.

Altay forması giyen Marco Paixao, bir sezonda attığı 29 golle Spor Toto 1. Lig rekoru kırdı. 34 yaşındaki golcü oyuncu için birçok takım sıraya girerken, bu kulüpler arasında Evkur Yeni Malatyaspor'un da olduğu öğrenildi. Paixao'nun İzmir temsilcisiyle 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor.

34 yaşındaki Portekiz asıllı 1,85 metre boyundaki santrafor Marco Paixao'nun güncel piyasa değeri 500 bin Euro. Altay ile 30 Haziran 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Paixao, bu sezon 33 karşılaşmada 2 bin 932 dakika forma giydi ve 29 gol, 3 asistlik bir performans sergiledi.

Marco Paixao'ya Evkur Yeni Malatyaspor'un yanı sıra Çaykur Rizespor'un da talip olduğu ileri sürülüyor. Marco Paixao'ya yurt dışından da tekliflerin olduğu belirtiliyor.

Ferdi Durdu, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

6 yorum yapılmış

  • OKAN (4 yıl önce)
    YAŞLI SÜPER LİĞ OYUNCUSU DEĞİL GERKEMEZ
    0
    0
    Yanıtla
  • Erkan (4 yıl önce)
    YARAMAZ boş transfer olur.
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent yavuz (4 yıl önce)
    34 yaşında bonservis elinde değil bizim yönetim para verip oyuncu almaz.beleş olacak
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Dia 2 olur ptt de oynayabilir ancak süperlig için çok yaşlı
    0
    0
    Yanıtla
  • Kasım (4 yıl önce)
    Yok mu 40-45 yaşında müzmin sakat falan alın yaaa. Yine 2 yıl olduğu gibi son dk transfer yapılacak beleş olanlar ve iş yapamayanlar. Onları oynatacak bir Erol hoca yok... Allah sonumuzu hayır etsin düşmeyiz inşallah pek ümit bırakmadılar gelecek ay maçlar başlıyo.. Tek başkan adayı var mevcut başkan. Bi toplanıp seçemiyorlar uzadıkça uzuyo. Değişik şehiriz...
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Geçmişte başarılı bir oyuncu olabilir ancak yaşı 34.biz alsak bile seneye emekli olur.bunun yerine daha genç ve başarıya aç yerli oyuncular bulursak daha iyi olur.30 yaş üstü oyuncular kulübede maddi anlamda bir şey veremezler.uzun vadeli düşünen kalıcı olabilecek oyunculara ihtiyacımız var.
    0
    0
    Yanıtla