SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya ile A.Konya 3. Kez Karşılaşacak

0
Güncellendi - 2018-08-29 21:24:18
E.Yeni Malatya ile A.Konya 3. Kez Karşılaşacak
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Ligin iki namaglup takımı Evkur Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor, 31 Ağustos Cuma günü 21.45'te Yeni Malatya Stadyumu'nda karşı karşıya gelecek. Evkur Yeni Malatyaspor, sahasında galip gelerek iyi gidişini sürdürmek, Atiker Konyaspor ise zorlu Malatya deplasmanından puan çıkartmak istiyor.

Spor Toto Süper Ligin dördüncü haftasında Evkur Yeni Malatyaspor, Cuma günü sahasında Atiker Konyaspor'u konuk edecek. Lig'de geride kalan 3 haftada 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor ile 5 puan toplayan Atiker Konyaspor arasındaki karşılaşma 21.45'te başlayacak.

Üç maçtır kaybetmeyen iki takımın mücadelesi haftanın sonucu en merakla beklenen maçlarından birisi olacak.

ÜÇ HAFTADA 7 PUAN

Spor Toto Süper Lig'in ilk 3 haftasında 7 puan toplayan Evkur Yeni Malatyaspor'da yüzler gülüyor.

Ligin ilk haftasında deplasmanda Göztepe'yi 3-1 yenen sarı kırmızılı ekip, ikinci haftada sahasında Fenerbahçe'yi 1-0 mağlup etti. Evkur Yeni Malatyaspor, üçüncü haftada ise Kayserispor ile deplasmanda 0-0 berabere kaldı ve puanını 7'ye çıkardı. Evkur Yeni Malatyaspor, 3. haftayı puan tablosunun 3. sırasında tamamladı.

Sarı kırmızılı ekipte yeni transferlerden Sırp Danijel Aleksic, ilk 2 maçta da birer gole imza atarak ön plana çıktı.

ÜÇ HAFTADA 5 PUAN

Atiker Koyaspor ise Spor Toto Süper Lig'de geride kalan 3 haftada aldığı tek galibiyetle 5 puan topladı ve haftayı 7.sırada tamamladı.

Ligin ilk haftasında sahasında Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u 3-2 mağlup eden yeşil beyazlılar, ikinci hafta deplasmanda gol düellosuna sahne olan karşılaşmada Antalyaspor ile 3-3 berabere kaldı.

Atiker Konyaspor, ligin üçüncü haftasında ise sahasında Bursaspor ile 1-1 berabere kalarak, haftayı 5 puanla tamamladı.

Ligde 3 hafta sonunda 7 gol kaydeden yeşil beyazlılarda 22şer gol kaydeden Mustapha Yatabare ile Ömer Ali Şahiner ön plana çıktı.

ÜÇÜNCÜ RANDEVU OLACAK

Evkur Yeni Malatyaspor ile Atiker Konyaspor, 31 Ağustos Cuma günü oynayacakları karşılaşmayla birlikte tarihlerinde üçüncü kez karşı karşıya gelmiş olacak. İki ekibin daha önce oynadıkları 2 karşılaşmanın 1'ini Evkur Yeni Malatyaspor kazanırken, 1'i ise berabere sonuçlandı.

İki takım geçen sezon Spor Toto Süper Lig'de karşı karşıya geldi. Ligin ilk yarısında Malatya'da oynanan karşılaşma 1-1 berabere sonuçlandı. Bu karşılaşma Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Erol Bulut'un takımının başında sahaya çıktığı ilk mücadeleydi.

İki ekibin ligin ikinci yarısında Konya'da oynadığı karşılaşma ise 1-0 Evkur Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle sonuçladı. Bu karşılaşmada sarı kırmızılılara galibiyeti getiren golü 87.dakikada Khalid Boutaib kaydetti.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız