SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya İlk Hazırlık Maçını Kazandı

0
Güncellendi - 2018-01-08 03:19:58
E.Yeni Malatya İlk Hazırlık Maçını Kazandı
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, hazırlık maçında TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor’u 1-0 yendi.

  İkinci yarı hazırlıklarını Antalya Belek’te sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor, kampın beşinci gününde TFF 1. Lig ekibi Akın Çorap Giresunspor ile bir hazırlık karşılaşması oynadı. Titanic Otel’in sahasında oynanan karşılaşmayı Ferhat Kestanlıoğlu, Taner Okuldaş ve Hakan Betaş hakem üçlüsü yönetti.

  Evkur Yeni Malatyaspor sahaya Ertaç Özbir, İsaam Chebake, Murat Akça, Sadık Çiftpınar, Rahman Buğra Çağıran, Okechukwu Godson Azubuike, Berk Yıldız, Murat Yıldırım, Aytaç Kara, Adem Büyük ve Turgut Doğan Şahin on biriyle çıktı.

  Sarı kırmızılı takımda Fabian Ceddy Farnolle, Murat Yıldırım, Muenfuh Seth Sincere, Mustafa Batujahn Altıntaş, Ferhat Canlı, Sadio Diallo, Nacer Barazite, Hüseyin Ekici, Gökhan Akkan, İsmail Karakoç ve Mustafa Eskihallaç ise yedek kulübesinde yer aldı.

  Akın Çorap Giresunspor ise Ahmet Şahin, Onur Demir, Çağlar Birinci, Aykut Demir, Oğuzhan Öztürk, Panos Dimitriadis, Recep Aydın, Volkan Okumak, Dmytro Korkishko, Hüsamettin Tut, Maurice Junior Dale on biriyle mücadele etti.

  Evkur Yeni Malatyaspor ilk yarısını önde tamamladığı karşılaşmayı 1-0 kazandı. Hazırlık karşılaşmasını Evkur Yeni Malatyaspor’un kulüp başkanı Adil Gevrek’te izledi.

Karşılaşmanın 6.dakikasında Aytaç Kara’nın kullandığı serbest vuruşta Adem Büyük kafayla indirdi ancak defans topu uzaklaştırdı.

8.dakikada kazanılan serbest vuruşu Aytaç Kara kullandı. Aytaç direkt kaleye vurdu top, defanstan döndü.

22.dakikada ceza sahası içerisinde buluşan Adem Büyük topu ağlara göndermekte zorlanmadı: 1-0.

33.dakikada Giresunspor’un atağında Maurice Junior Dale, ceza alanı önünde sert vurdu kaleci Ertaç topu kontrol etti.

36.dakikada Aytaç Kara ceza alanına girdi, sert vurdu top defansa çarpıp, kornere çıktı.

52.dakikada Giresunspor’un soldan gelişen atağında Fatih vurdu defans topu uzaklaştırdı.

56.dakikada Giresunspor’da kullanılan serbest vuruşta Dizdar dokundu kaleci Farnolle gole izin vermedi.

78.dakikada Barazite’nin pasında Mustafa Eskihallaç vurdu top direkten döndü.

80.dakika Giresunspor atağında ceza sahası içerisinde Tolga çıkarttı Jones vurdu, kaleci Farnolle topu kornere çeldi.

87.dakikada Batuhan kaleciyle karşı karşıya kaldı. Vuruşunda kaleci gole izin vermedi.

90.dakikada Giresunspor, Jones ceza sahası içerisinde vurdu defansın müdahalesi sonrası kaleci Farnolle tehlikeyi uzaklaştırdı.

Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

4 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (6 yıl önce)
    hazırlık maçında yeni alınan 3 genç arkadaşada yer verilseydi özgüvenlerinin artması ve süper lige alışmaları açısından daha iyi olurdu.Hazırlık maçında da bunları yedekde oturtursak hiçbir verim alamayız.onları heba ederiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (6 yıl önce)
    Emektar.eren.tozlu.yoktur.nedeni.nedir.bilelim
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZOĞLU 44 (6 yıl önce)
    KALECİ AHMET ŞAHİNİ KEŞKE BİZ ALSAYDIK ERTAÇIN YANINDA İKİNCİ BİR İYİ VE TECRÜBELİ KALECİYE İHTİYACIMIZ VARDI! AMA KARABÜKTEN GİRESUNA GİTTİ BİZ İSE ERTAÇIN SAKATLANMAMASI İÇİN ALLAH'A DUA ETMEKTEN BAŞKA ÇAREMİZ YOK MAALESEF! ÇÜNKÜ YEDEK KALECİMİZ HAKİKATEN YOK GİBİ BİR ŞEY...
    0
    0
    Yanıtla
  • BEKİR SITKI (6 yıl önce)
    BRAVO TÜM TEKNİK EKİP VE FUTBOLCU KARDEŞLERİMİ KUTLARIM.....
    0
    0
    Yanıtla