SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Haftalar Sonra Nihayet Galip:2-1

0
Güncellendi - 2019-05-01 03:31:16
E.Yeni Malatya Haftalar Sonra Nihayet Galip:2-1
A- A+ PAYLAŞ

Evkur Yeni Malatyaspor, kendi sahasında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi ve maçı 2-1 kazandı. 4 hafta sonra maç kazanan Yeni Malatyaspor, Erol Bulut'un istifasından sonra Sportif Direktör Ali Ravcı'nın yönetiminde çıktığı maçta, daha önce oynadığı 3 maçta yenemediği Kasımpaşa karşısında ilk galibiyetini de almış oldu. Ev sahibi ekibin gollerini 42. dakikada Adem Büyük, 69. dakikada Robin Yalçın kaydederken, rakip takımın golü 84. dakikada Koita'dan geldi. Kasımpaşa'nın 2 topu da direkten döndü.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Serkan Tokat (Ankara Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Serkan Olguncan (Ankara Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Asım Yusuf Öz (Ankara Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.Hakem Mustafa Aydın (Konya Bölgesi-A Klasman Hakemi), VAR Hakemi Hüseyin Göçek (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), AVAR Hakemi Bahattin Şimşek (Aydın Bölgesi-Süper Lig Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 25.Ertaç Özbir, 8.Murat Yıldırım, 10.Adem Büyük (Dk.86 11.Eren Tozlu), 15.Mustafa Akbaş (Dk.43 66.Robin Yalçın), 20.Mitchell Donald, 22.Danijel Aleksic, 29.İssam Chebake, 44.Arturo Rafeal Mina Meza, 47.Aboubakar Kamara, 92.Bülent Cevahir, 99.Thievy Guivane Bifouma Koulossa (Dk.6.Guilherme Costa Margues),

YEDEKLER: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 6.Guilherme Costa Margues, 11.Eren Tozlu, 17.Michael Pereira, 19.Ahmed Ildız, 24.Barış Alıcı, 53.Yiğithan Güveli, 66.Robin Yalçın, 77.Rahman Buğra Çağıran, 87.İssiar Dia

TEKNİK SORUMLU: Hakan Çalışkan

KASIMPAŞA: 96.Simone Scuffet, 3.Josue Humberto Gonçalves Leal De Sa, 5.Syam Habib Ben Youssef, 7.Mahmoud Ahmed İbrahim Hassan-Trézéguet, 6.Loret Sadiku (Dk.46 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin), 15.Tarkan Serbest, 21.Abdul Rahman Khalili (Dk.77 26.İlhan Depe), 30.Haris Hajradinovic, 31.Oliver Veigneau (Dk.58 18.Stipe Perica), 9.Bangaly Fode Koita, 90.Strahil Venkov Popov

YEDEKLER: 34.Eray Birniçan, 18.Stipe Perica, 17.Hasan Bilal, 37.Çağtay Kurukalıp, 26.İlhan Depe, 60.Özgür Çek, 77.Azad Toptik, 35.Uğurcan Yazgılı, 88.Veysel Sarı, 45.Karim Hafes Ramadan Seifeldin

TEKNİK SORUMLU: Mustafa Denizli

GOLLER: Dk.42 Adem Büyük, Dk.69 Robin Yalçın (E.Yeni Malatya), Dk.84 Koita (Kasımpaşa)

SARI KARTLAR: Adem Büyük, Robin Yalçın, Aleksic, (E.Yeni Malatya), Siam Ben Youssef, Olivier Veigneau, Karim Hafez, Ben Youssef, Trezeguet (Kasımpaşa),

Dakika 3: Kasımpaşa atağında Trezeguet, orta sahada sahip olduğu topla cezasahasına kadar girdi, ancak vuruşunda top kaleyi bulmadı.

Dakika 4: Yeni Malatyaspor sağdan atak geliştirmek istedi. Ancak, Chebake topu ayağında tutamayınca sonuç alınamadı.

Dakika 8: Yeni Malatya atağında, topla cezasahasında buluşan Murat Yıldırım'ın şutu auta gitti.

Dakika 10: Ev sahibi ekip Chebake'yi savunma arkasına kaçırmak istediği pozisyonda, bu futbolcu rakibin müdahalesiyle kısa bir sakatlık geçirdi.

Dakika 11: Trezeguet soldan ilerledi, Scuffet'e aktarmak istediği pas başarısız.

Dakika 16: Sağdan topla buluşan Chebake'nun ortasında top savunmadan döndü.

Dakika 18: Yeni Malatyaspor tehlikeli bir bölgede serbest atış kazandı. Adem Büyük'ün kullandığı atışta, baraja çarpan top kornere çıktı. Aleksic'in kullandığı atıştan gelen topu savunma uzaklaştırdı.

Dakika 20: Chebake topla buluştu, cezasahasına ortaladı. Ancak top dışarı çıktı.

Dakika 22: Trezeguet'in kaleye gönderdiği şutta topa müdahale eden Ertaç gole izin vermedi.

Dakika 24: Donald'ın soldan Adem'e çıkardığı pasta, çok hızlı giden topu bu oyuncu kontrol edemedi.

Dakika 25: Chebake sağdan rakiplerini çalımlayarak cezasahasına girdi, uygun pozisyondaki Aleksic'e pas çıkardı, ancak araya giren Josue tehlikeyi önledi.

Dakika 28: Trezeguet'in soldan cezasahasına gönderdiği topu Mustafa kafayla uzaklaştırdı.

Dakika 30: Kasımpaşa gole çok yaklaştı. Khalili'nin kaleye gönderdiği şutta top savunmadan döndü ve Koita'nın önünde kaldı. Bu futbolcunun şutunda top önce sağ sonra sol direğe çarpıp çıktı.

Dakika 31: Yeni Malatya'nın kaleye uzak mesafeden kazandığı serbest atışta top direkt auta gitti.

Dakika 35: EYMS atağı Bifouma ile gelişti. Bu futbolcu, cezasahasına hamle yapan Aleksic'e ortaladı, ancak bu oyuncu topa dokunamadı.

Dakika 39: Malatya atağında savunmanın arkasına sarkan Kamara, gelen ortada topu göğüsle kontrol etti ve sert bir şut çıkardı. Kaleci Scuffet müdahale ederek, gole izin vermedi.

Dakika 42: Yeni Malatyaspor öne geçti. Aleksic'in kullandığı korner atışından gelen ortaladığı topa yükselen Adem kafayla filelere gönderdi:1-0

Dakika 44: Kasımpaşa'dan Popov'un şutu tehlike yarattı, defans gole izin vermedi.

Dakika 45: Yeni Malatya atağında Adem gol şansını değerlendiremedi. Bu futbolcu, soldan cezasahasına girdi, şutunu attı. Ancak Scuffet topu çıkardı.

Hakem oynanmamış süre olarak 3 dakikayı işaret etti.

Dakika 45+1: EYMS'nin korner atışını Aleksic kullandı. Kısa düşen topu Koita uzaklaştırdı.

İlk yarı 1-0 Yeni Malatyaspor'un üstünlüğüyle son buldu.

Dakika 48: Kamara ile paslaşan Adem Büyük, cezasahasına girmeden şutunu çekti. Kaleci Scuffet üstüne gelen topu aldı.

Dakika 50: Cezasahası dışında topla buluşan Karim Hafez ortaladı, top kimseye çarpmadan auta gitti.

Dakika 54: EYMS'nin kazandığı korner atışını Aleksic kullandı. Gelen topu Koita uzaklaştırdı.

Dakika 56: EYMS önemli bir fırsattan yararlanamadı. Kamara sağdan rakibini çalımladı ve arka direğe ortaladı. Kaleciyi de geçen top Donald'ın önünde kaldı, ancak bu futbolcu boş kaleye topu yuvarlayamadı.

Dakika 59: Kasımpaşa atağında Koita'nın şutu defanstan kornere çıktı. Sonuç yok.

Dakika 61: Kasımpaşa'nın kullandığı serbest atışta Khalili'nin vuruşu defanstan döndü.

Dakika 62: Kasımpaşa bu dakikada gole yaklaştı. Koita'nın ortaladığı topa Perica kafayı vurdu, üst direğe çarpan top auta gitti.

Dakika 66: Kasımpaşa kalecisi bu dakikada yine golü engelledi. Cezasahasına giren Bifouma Kamara'ya pas çıkardı. Kamara gelişine vurdu, kaleci topu kornere çeldi. Aleksic'in kullandığı kornerden sonuç alınamadı.

Dakika 69: Yeni Malatyaspor, Robin Yalçın'ın golüyle farkı ikiye çıkardı. Yeni Malatyaspor'un soldan kazandığı korner atışı Aleksic kullandı, cezasahasında karambol yaratan topla buluşan Robin Yalçın, kaleye yuvarladı:2-0

Dakika 71: Perica hızla atağa çıktı, kaleciyi de çalımladı. Ancak son anda Chebake müdahale ederek gole izin vermedi.

Dakika 77: Tarkan'ın şutunu Ertaç parmaklarının ucuyla engelledi.

Dakika 80 Trezeget'un etkili vuruşunda topu Ertaç almayı başardı.

Dakika 84: Bu dakikada Kasımpaşa'nın golü geldi. Trezeguet'in ortaladığı topla sol çaprazda buluşan Koita sert bir vuruşla kaleye gönderdi:2-1

Hakem oynanmamış süre olarak 7 dakikayı işaret etti.

Dakika 90+1: Guilherme'nin şutunda rakip defansın müdahalesiyle top kornere çıktı. Kornerden sonuç yok.

Dakika 90+4: Yeni Malatya atağında Eren Tozlu'nun şutuna müdahale eden Josue'nun ters vuruşu kornerle sonuçlandı. Guilherme'nin kullandığı atıştan sonuç alınamadı.

Karşılaşmayı Evkur Yeni Malatyaspor 2-1 kazandı.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

FOTOĞRAFLAR: Yeni Malatya Gazetesi- AA

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

27 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Takımın başında jose Morinho varken ilk sezonda kasımpaşaya 3-0 yenilmiştik.Dün skor dışında oyundada üstünlüğümüz vardı.Donald ve Aleksic de vasatın altındaydı.onlarda diğerleri gibi olsaydı kasımpaşaya tarihi fark atardık.inşallah bundan sonrada böyle devam eder.
    0
    0
    Yanıtla
  • Vasfi (4 yıl önce)
    Adem büyük maçtan sonra taraftarlar hakkında haddi olmayan sözler sarfediyor. Taraftarı gerçek taraftar falan filan diye sınıflandırıyor. Yönetimin bu futbolcu ile ilgili bir açıklama yapması gerekiyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyalı (4 yıl önce)
    umarım önümüzdeki sezon murat yıldırım, adem, eren, ömer şişmanoğlu gibi düz mantık, kasıntı adamlardan kurtuluruz!
    0
    0
    Yanıtla
  • PASA44 (4 yıl önce)
    Takımı haftalar sonra ilk kez böyle hücum futbolu oynarken gördüm işte bu ya beklediğimiz futbol bu baskı, baskı başka bir şey yapmayın ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Bizim her işimiz işte böyle,Şimdi soruyorum.Kendi sahanda Türkiyenin en kötü defansına sahip takımına sahip,altındaki takımı zorla yeniyorsun,ve zafer naraları atıyorsun.sonra biri kalkıp bak ben dememişmiydim diyor.Erken öten horozun ibiğini keserler.Burada Gidenleri övmek veya yermek için söylemiyorum.Bu takımda sorun hocaylı sınırlı değil.Başka sorunlarda var..Göreceksiniz.
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet (4 yıl önce)
    TAKIMIN YÜREĞİNE,AYAKLARINA SAĞLIK. Hocalarımıza teşekkür ederiz.Maça gelen ve maç boyunca destekleyen taraftarlarımıza sonsuz teşekkür ederiz.Güzel bir maç izledik.Çok farklı olabilirdi. Galatasaray maçında oyuncularımıza ve Erol Hoca ya yapılan olumsuz tavırları kabul etmek mümkün değil,Malatyamıza yakışmadı .Galatasarayın gücü kadrosu ortada.Biz bu bütçe ve oyuncularla çok iyi yerdeyiz. Fenerbahçenin bütçesi bizim bütçenin kat kat fazlası ama durumları ortada. TAKIMIMIZA HER ZAMAN SAHİP ÇIKACAĞIZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Furkan Arpacı (4 yıl önce)
    Futbolcular çok candan oynadı demek ki hoca ve takım arasında ciddi sorunlar vardı, Ali ravci hocamızı tebrik ediyor memleketimizin takımıyla gurur duyuyorum bu arada kamara, ertac, murat, chabek, adem göz doldurdu helal
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan Kara (4 yıl önce)
    Takımımızı kutluyorum.ilk defa bu kadar gol pozisyonuna girdiler. Gol bölgesinde çok beceriksizler.Özellikle o kadar yüksek para alan Abubakar oynadığı tüm maçlarda hiç bir varlık gösteremedi.Yinede takımı ve teknik ekibi kutluyorum.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cos han (4 yıl önce)
    Beyler Malatyamuz galipse gerisi teferruattur.fener bile küme düşmeme mücadelesi veriyor. Rahatız be..
    0
    0
    Yanıtla
  • Ms 44 (4 yıl önce)
    Gercekten bu galıbıyet cok rahatlattı bizi haftalardır olumsuz gecen havayı azda olsa atarız inşallah üstümüzden biz alanya maçınıda bu şekilde alcaktıkta kamara efendi atamayınca penaltı da kaçınca olmadı. Dün farkettinizmi bilmiyorum ama sahanın en iyisi murat yıldırımdı ilginç ama öyleydi bişey daha dikkat cekti oda aleksic bizim yedek kulubesiyle cok konusuyo
    0
    0
    Yanıtla
  • Erol (4 yıl önce)
    Erol BULUT da olsaydı ü maçı kazanırdık.Ama Malatyalı hocalarımız hiç bir zaman bizleri yanıltmadı.HAKAN ÇALIŞKAN ALI RAVCİ ELİNİZE SAĞLIK. İŞTE MALATYALILAR.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (4 yıl önce)
    5-0 lık Trabzon maçından sonra ilk defa seyir zevki veren bir maç izledik. Donald çok vasat Murat Yıldırım, chabek, Mina ve Ertaç ise harikaydı. Ali RAVCI hocayıda tebrik ederim
    0
    0
    Yanıtla
  • Adanada bir Malatyalı (4 yıl önce)
    Nihayet,rahat bir nefes aldık..tebrikler.
    0
    0
    Yanıtla
  • mustafa44 (4 yıl önce)
    Uzun zamandır izlemeye hasret kaldığımız iyi malatya spor maçlarından biriydi Ali Ravcı hocamızı tebrik ederim...
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    ŞİMDİ ANLADINIZMI EROL EFENDİNİN BU TAKIMA VERDİĞİ ZARARI? ADAM RESMEN TAKIMIN HIZINI KESİYORDU! EL FRENİ GİBİ KOŞMAK İSTEYEN BİR TAKIMI SÜREKLİ DURDURUYORDU!GÖZLERİMİZİN PASI SİLİNDİ RESMEN! BİR MAÇTA BU KADAR POZİSYON BU KADAR HEYECAN OLAMAZ! KEŞKE DAHA ERKEN GÖNDERSELERMİŞ EROL EFENDİYİ! BELKİ KUPADAN ELENMEZDİK? YAZIK ETTİ BİZE HEM BİZİ MAHVETTİ HEMDE KENDİ AYAĞINA SIKTI! KAÇ GÜNDÜR EZBERE KONUŞAN SÜREKLİ SOSYAL MEDYADAN EROL GÜZELLEMESİ YAPANLARIN FUTBOLDAN FALAN NE KADAR ANLADIKLARI ORTADA! UNUTMAYIN KİŞİLER GİDER MALATYASPOR KALIR! KİMSENİN ARKASINDAN AĞLAMAYIN ARTIK! BAKIN ALİ RAVCI'NIN EN KRAL TEKNİK DİREKTÖRLERDEN NE EKSİĞİ VAR? AZICIK KENDİ İNSANIMIZA KENDİ ÖZ MALIMIZA GÜVENİN VE FIRSAT VERİN ARTIK! YOKSA NE ZAMANA KADAR ELİN ADAMLARINA TRİLYONLARI VERMEYE DEVAM EDECEKSİNİZ? BİZİM SOKAĞA ATILACAK PARAMIZA YOK BİZ O KADAR ZENGİN DEĞİLİZ AKLINIZI BAŞINIZA TOPLAYIN VE KENDİ ŞEHRİMİZİN İNSANLARINA GEREKEN DEĞERİ VE ÖZ GÜVENİ VERİN O KADAR...
    0
    0
    Yanıtla
  • HAKLISIN DOSTUM BİZDE YÖNETİME DESTEK VERMEK HAZIR OLAN HOCATA DESTEK OLMAKTIR
    0
    0
    Yanıtla
  • Konu Erol hocayla alakalı degil konu yönetim 2 kasımpasa 3 haftadır yeniliyor Erol hocada olsaydı yenerdi adil baskan cıkıp bir acıklama yapmadı basımızdaki yonetimim Erol hocanın dediklerini yapmış olsaydı şu 1 sırada Malatya vardı çare ne biliyon mu Malatya sporu savunacak bir baskan ve Erol hoca olsun Malatya yı tutana askın olsun bundan sonra Malatya sporda düşmemeye oynar son sıralarda adil gevrek istifa
    0
    0
    Yanıtla
  • Malatyali (4 yıl önce)
    Bakin bu takim hucum yapamaz.erol hoca malzemeyi cok iyi biliyordu.hep defans yaptiriyordu.ama camia ve yonetim hucum konusunda o kadar baski yaptiki hocanin kimyasi bozuldu.hocada istemezmiki basarili olsun .namına nam katsin.ama malzeme yoktu.
    0
    0
    Yanıtla
  • Doğru, ama hoca da takım rahatladıkça taktik değişiklik denemeleri yaptı.Aklında hep 3-5-2 vardı. Bu takım defans yaparsa başarılı olur, başka türlü olmaz. Bu takım bu gün ki gibi defansı ileride kurarsa başarılı olur. İlk 20 dakika facia idi, Kasımpaşa iyi olsa daha o zaman bizi beşlerdi. Donald aylardır kötü. Bu galibiyet takımın üstündeki psikolojik travmayı atlatmasına yardımcı olur. Orta sahamız Murat dışında çok yumuşak, aylardır ve dünkü maçta da hemen geçiliyor. Ertaç, Kamara, Adem, Murat iyi oynadılar. Chabek , geçen maç Onyekuru'ya koridor olduydu , Bu maç iyi. Eren den faydalanmak lazım, çok formda.
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    İkinci yarının başından beri seyir zevki veren ilk defa güzel bir maç izledik.Erol bulut gidince futbolcularımız adeta motor takılmış gibiydi.keşke devrearası gitseymiş.şimdi liderlik hesapları yapıyorduk.
    0
    0
    Yanıtla
  • Sezon başında gitseydi açık ara liderdik bu sezon puanların hepsini siler süpürürdük.!!! Bu kadar mütevazi davranma.
    0
    0
    Yanıtla
  • uğur (4 yıl önce)
    Haftalar sonra kazanmak önemliydi ama takım ciddi anlamda demorlize olmuş anlaşılmayacak bir şekilde düşüş hakim takımda kamara tam bir bomba premier lig görmüş bir oyuncunun bu denli kötü olmaya hakkı yok.Mina,Cheabake ise yabancılar arasında en katkılı oyuncular şüphesiz ayrıca bugün murat yıldırımı da beğendim.Bu sonuçla malatyaspor için lig bitmiştir gelecek sezon ise nasıl bir yol çizilecek bilemeyiz ama yönetimin bazı şeyleri gözden geçirmesi gerekecek.!
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (4 yıl önce)
    Erol hoca gitti ,takım haftalar sonra top oynadı.Oyuncular hücumu düşündüler.Seyir zevki olan bir maçtı.Maçın yıldızı Murat Yıldırımdı.Ertaç çok başarılıydı.Rahat nefes aldık.Tebrikler Malatyaspor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ertan (4 yıl önce)
    Demekki neymis erol bulut bu takima o anlasilamayan oyun sitili ile fren yaptiriyormus su macta girdigimiz gol pozizyinlarina ligin toplaminda giremedik hep defans hep defans böyle oynayin yenilin farketmez ama oynayin böyle 90 dk defans yaparak maç kazanilmaz erol bulut
    0
    0
    Yanıtla
  • hasan (4 yıl önce)
    sonunda biraz hareketli bir takım izledik..hücum istiyoruz
    0
    0
    Yanıtla
  • KIL BAYRO (4 yıl önce)
    İstiklal Marşı okunurken elleri ile parti işareti yapanlar neyin kafasındalar Allah akıl fikir versin
    0
    0
    Yanıtla
  • Vatandaş (4 yıl önce)
    Aşırı ihtiyacımız olan 3 puan geldi sonunda..
    0
    0
    Yanıtla