SON DAKİKA
SON DEPREMLER

EYMS 10 Kişilik Osmanlı'yı Yenemedi, Elendi:1-1

0
Güncellendi - 2017-12-14 03:57:57
EYMS 10 Kişilik Osmanlı'yı Yenemedi, Elendi:1-1
A- A+ PAYLAŞ

Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında, rakip takım 30'uncu saniyede Tugay Kaçar'ın kırmızı kart görmesiyle 10 kişi kalmasına rağmen, bu avantajı değerlendiremeyen ve özellikle ikinci yarıda sayısız fırsat kaçıran Evkur Yeni Malatyaspor rakibiyle 1-1 berabere kaldı. Ankara'daki ilk maçı 3-1 kaybeden EYMS, bu beraberlikle kupadan elendi. EYMS Teknik Direktörü Erol Bulut, geçtiğimiz Göztepe maçında hakem tarafından tribüne gönderildiği ve tedbirli olarak PFDK'ya sevkedildiği için karşılaşmayı tribünden izlerken, takımın başında Antrenör Turgay Karslı sahaya çıktı.

STAT: Yeni Malatya Stadyumu

HAKEMLER: Serkan Çınar (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Hakemi), Ali Saygın Ögel (Bursa Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), Süleyman Özay (İstanbul Bölgesi-Süper Lig Yardımcı Hakemi), 4.hakem Erkan Engin (Sakarya Bölgesi A Klasman Hakemi)

EVKUR YENİ MALATYASPOR: 30.Fabien Ceddy Farnolle, 8.Murat Yıldırım, 10.Nacer Barazite (Dk.61 9.Khalid Boutaib), 11.Eren Tozlu (Dk.76 88.Fernando Emanuel Dening), 18.Muenfuh Seth Sincere, 20.Ferhat Canlı (Dk.46 7.Michael Pereira), 28.Murat Akça, 35.Aytaç Kara, 37.Arturo Rafeal Mina Meza, 77.Rahman Buğra Çağıran, 90.Abdoulaye Sadio Diallo

YEDEKLER: 25.Ertaç Özbir, 7.Michael Pereira, 9.Khalid Boutaib, 16.Sadık Çiftpınar, 17.Turgut Doğan Şahin, 22.Aly Cissokho, 27.İssam Chebake, 29.Burak Kavlak, 88.Fernando Emanuel Dening, 96.Furkan Pekşen

TEKNİK SORUMLU: Turgay Karslı

OSMANLISPOR FUTBOL KULÜBÜ: 1.Zydrunas Karcemarskas, 4.Koray Altınay, 17.Adrien Daniel Karoly Regattin, 50.Aminu Umar (Dk.54 10.Özer Hurmacı), 22.Luiz Carlos Martins Moreira, 79.Anıl Karaer, 5.Branislav Ninaj, 66.Payam Sadeghian Sharafabad (Dk.62 61.Numan Çürüksu), 21. Vaclav Prochazka, 11.Souleymane Doukara (Dk.78 19.Sokol Cikalleshi), 40.Tugay Kaçar

YEDEKLER: 13.Ahmet Eyüp Türkaslan, 18.Burak Ağaoğlu, 98.Ahmet Sun, 26.Ali Eren İyican, 14.Andreas Beyer Maxso, 19.Sokol Cikalleshi, 61.Numan Çürüksu, 10.Özer Hurmacı

TEKNİK SORUMLU: İrfan Buz

GOLLER: Dk.27 Eren Tozlu (EYMS), Dk. 19 Aminu Umar (Osmanlıspor)

KIRMIZI KART: Dk.1 Tugay Kaçar (Osmanlıspor)

SARI KARTLAR: Koray Altınay, Zydrunas Karcemarskas (Osmanlıspor)

Karşılaşmanın 30'uncu saniyesinde Eren Tozlu'ya sert giren Osmanlıspor'lu Tugay Kaçar, direkt kırmızı kart görerek oyun dışı kaldı ve takımını 10 kişi bıraktı.

Dakika 8: Ferhat Canlı soldan ortaladı, ancak EYMS'den kimse olmayınca defans topa hakim oldu.

Dakika 11: Diallo, Osmancı cezaalanının hemen dışında kaleye şutunu attı, top auta çıktı.

Dakika 18: EYMS atağında Sincere Seth cezaalanı sağ çaprazından topa vurdu, aut.

Dakika 19: Osmanlıspor bu dakikada öne geçti. Kontraatakta Payam Sadeghian'ın pasına Aminu Umar yetişti, cezaalanına girdi ve topu ağlara gönderdi:0-1

Dakika 27: Sağdan gelişen EYMS atağında Seth Sincere'in ortasında 6 pasta topla buluşan Eren Tozlu'nun vuruşunda top direkten döndü, Eren Tozlu ikinci kez topa hamle yaptı ve golü kaydetti:1-1

Dakika 33: Sol kanatta korner bayrağına yakın bir noktadan Rahman Buğra Çağıran ceza sahasına ortasını yaptı, ancak savunma topu uzaklaştırdı.

Dakika 40: Aytaç Kara, rakip ceza sahasının hemen önündekaleyi kaleye şutunu çekti, kaleci Zydrunas Karcemarskas ilk hamlede topa hakim olamadı, ancak dönen topa hamle yapan EYMS'li oyuncu ofsaytta olunca pozisyon son buldu.

Dakika 41: Sağ taraftan Sincere Seth'in ortasından gelen topu Osmanlı savunması uzaklaştırdı.

Dakika 42: Ferhat Canlı'nın cezaalanı önünden kaleye attığı şutu kaleci Karcemarkskas rahatça aldı.

Dakika 44: Luiz Carlos Martins Moreira, kaleci Farnolle'nin önde olduğunu görünce uzak mesafeden kaleyi denedi. Top, üstten auta çıktı.

İlk yarının sonuna 2 dakika ilave edildi.

Dakika 45+2: Aminu'nun pasında Souleymane Doukara dokundu. EYMS kalecisi Farnolle'nin bacakları arasından geçen topa defans müdahale etti, hakem bu pozisyonun ardından ilk yarının 1-1 bittiğini ilan etti.

Dakika 48: EYMS atağında sağdan cezaalanına giren Sincere Seth pas çıkardı, Eren gelişine vurdu, direğe çarpan top auta çıktı.

Dakika 49: Sincere Seth'in soldan ortasında Eren dokunamadı. Arka direkte Pereira vurdu kaleci Karcemarskas direk dibinden kontrol etti.

Dakika 50: Rahman'ın soldan ortasında Barazite'den önce kaleci Karcemarskas topu kontrol ederek, gole izin vermedi.

Dakika 59: Soldan gelişen EYMS atağında Rahman cezaalanına girdi, pasını geriye çıkardı. Gelen topa Aytaç Kara vurdu, kalecinin son anda müdahale ettiği top, kale direğinin yanından auta çıktı.

Dakika 66: Diallo, Osmanlı cezasahasının hemen dışında kaleye şutunu çekti, defans araya girdi.

Dakika 63: Sincere Seth sağdan cezasahasına ortaladı, topu karşılaşacak arkadaşı olmayınca, defans uzaklaştırdı.

Dakika 70: Rahman Buğra'nın ortasına kimse dokunamadı.

Dakika 71: Eren Tozlu'nun vuruşunda topu defans kontrol ediyor.

Dakika 72: 6 pasta topa Mina vurdu, auta gönderdi.

Dakika 73: Diallo'nun cezaalanına ortaladığı topu defans karşıladı.

Dakika 75: Rahman Buğra sol köşeden cezaalanına ortaladı, ancak topa dokunacak arkadaşı yine yok.

Dakika 77: Rahman Buğra yine cezaalanına orta çıkarıyor, sonuç yok.

Dakika 83: EYMS Pereira'nın ayağından gol fırsatını değerlendiremiyor. Cezasahası sağ çaprazında bu oyuncunun şutu auta çıktı.

Dakika 86: EYMS bir kez daha gole yaklaştı. Emanuel Dening'in sol çaprazdan attığı şut direğin yanından auta gitti.

Hakem oynanmamış süre olarak 5 dakikayı işaret etti.

Sonraki dakikalarda EYMS'nin son vuruş beceriksizliğini kıramadığı atakları vardı, sonuç alınamadı. Karşılaşma 1-1 sonuçlandı ve Evkur Yeni Malatyaspor kupadan elendi.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi- malatyahaber.com

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

39 yorum yapılmış

  • Kemal AKGÜL (6 yıl önce)
    Bukadar çok bilmiş taraftar başka bir memelekette yok Para saçarak Mafya babalarının başkanlık yapma devri çoktan bitti herkes hatırlasın 3 Büyükler bile uafa dan bütçelerini aşan para harcama yüzünden ceza almadımı Bırakın malatyasporun yakasını adamlar rahat top oynasın Maçtaki homurtularınız istanbuldan duyuluyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Başefendi (6 yıl önce)
    Bir sezon boyunca futbolcular ile yönetim arasında kriz çıkmadan sezonu tamamlayan bir Malatya Spor görmeden ruhumu teslim etmek istemiyorum. İnşallah demekten başka da çare yok zaten. Bu takım hangi ligde oynarsa oynasın futbolcular ile yönetim arasında kesin bir sorun çıkıyor. Hiç bir sorun olmasa bile tesislerde çıkan yemeklerin tuzunun noksanlığından yakınır topçu kardeşlerimiz. Yapacak bir şey yok tüm yaşananlar demekki bu şehrin kaderi.
    0
    0
    Yanıtla
  • ERDAL (6 yıl önce)
    YANLIŞ TRANSFERLER SANKİ FUTBOL FEDERASYONU DEMİŞ GİT BU FUTBOLCULARI AL BAŞKAN İLK ÖNCE BU YABANCI OYUNCULARI KİM ALDIRTI SANA İNANIN TOPU KALEYE ATMAMAK İÇİN OYUNCULAR ADETA DALGA GEÇER GİBİ HAREKETLERDE BULUNUYORLAR ATILAN GOLDE SEVİNMEYEN FUTBOLCULAR VAR .
    0
    0
    Yanıtla
  • Celal à (6 yıl önce)
    Irfan hoca yolun açık olsun seninde baş kan bugidisle gidecek yolda bulamayacan
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan dogan (6 yıl önce)
    Toplama takımdan bu kadar takke dustu gerçekler göründü ikinci devrede takımı borclandirirlar sonuç Antep Kocaeli Eskişehir Mersin ordu gibi olursun pardon efsane Malatya varken ben niye uzaklara gittim kardeşim bu kente Mecnun başkan gibi birisi lazım maalesef oda Sivas'ta Malatya'da Mecnun baskanlar cikarmi elbette cikar ama bu kentte çıkarmazlar cekerler ayağından indirirler bu malatyamizda her konuda hakim bu ilde teknik direktörlerin futbolcuların hakemlerin ayaklarından çekerek ne degerlerimizi kaybettik
    0
    0
    Yanıtla
  • Gazi (6 yıl önce)
    Maşallah malatyada bütün fotbol severler teknik drektör olmuş ne cok biliyorsunuz futbolu ya eleştirmek o kadar kolaymi ne katkiniz var takima
    0
    0
    Yanıtla
  • mehmet44 (6 yıl önce)
    Sayın sportif direktör eserinle ne kadar övünsen azdır. Transferi sen yaptın ertuğrul sağlamı yedin ve kendine kukla hoca buldun kadroyuda sen kuruyosun oyuncuyuda sen değiştiriyosun ama yeter bu şehir aptal değil düş yakamızdan artık. Ey yönetim bu yanlıştan dön çiftbaşlılığı kaldır yani sportif direktörlüğü bitir ve adam gibi bir hoca getir takımın başına ve devre arası hoca transfer yapsın..
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)mehmet44 isimli kullanıcı yorumuna
    Takım başarısız olunca mutlaka bir günah keçisi aranacak.Sizin yaptığınızda bu.Yorum yaparken kasıtlı bir suçlama olayı kişiselleştirmek ne kadar doğru.Bence takımın bir iki eksiği var.Genelde iyi oynuyorlar Bu maçtaki en az net 7-8 pozisyona girdiler.Tempolu oynadılar.Eksik gol atma becerisiydi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Kesinlikle kişiselleştirmiyorum yapılan yanlıştan bir an önce dönülmeli aynı hatayı birçok kulüp yaptı ve sonu hüsran oldu En bilindiğide beşiktaş ve sinan engindi. Bu çiftbaşlılıktır ve bir an önce umarım sonverilir bu yanlışa..
    0
    0
    Yanıtla
  • bozdemir (6 yıl önce)
    Taraftar olarak gs maçına gitmiyelim bırakalım stad boş kalsın yönetimi istifa ettirmek için biraz çaba gösterelim ligden düştükmü iş işten geçer
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (6 yıl önce)
    Adil Gevrek ve baba transferleri devre arasinda hepiniz gidin. Adam utanır ya biraz rakip 10 kişi kalmış yine birşey yok!!!!! Kimi yeneceğiz onu söyleyin. YUH!!!!!!!!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Alihan (6 yıl önce)
    Ben bu topçulara ruhsuzlar diyorum,başkada aşağılayıcı sözler söylmiyorum,yöneticilerde yazıklar olsun bunların aldığı paralar haram olsun...
    0
    0
    Yanıtla
  • kernekliali (6 yıl önce)
    Takımda kişilik yok,ruh yok,damar yok.Hoca diye getirilen yardımcı teknik direktör geldiğinden beri hiç yok.Yönetim derhal bu duruma el koymalı.Devrearasında oynamaya niyeti olmayanlarla yollar ayrılmalı.Resmen kepazelik oldu artık.
    0
    0
    Yanıtla
  • Dr cengiz (6 yıl önce)
    Polyannalar nerede..takim.iyi erol super hoca ..baskan gibisi yok...nerdesiniz polyannalar takimin hali bu iste gordunuzmu gercegi
    0
    0
    Yanıtla
  • HAS (6 yıl önce)
    Bir kaç yıl önce Beyaz şov da ilkokul çocuğu bir vali ye kalıbına tükürüm dedi bunların kalıbına tükürüm
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet yilmaz (6 yıl önce)
    Yazıklar olsun , malatyalı olarak üzülüyorum utanıyorum .Erol Bulut’u takımın başına nasıl getirirsiniz. Yunanistan top oynamışta yunan takımları gibi saçma sapan defans yaptırıyor, süper lige hiç yakışmıyoruz hiç mi farketmiyormusunuz .
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (6 yıl önce)
    Futbolcu ve teknik heyeti igitsin yeni trasfer yapılsın
    0
    0
    Yanıtla
  • ALİ KAYA (6 yıl önce)
    siyahi oyuncuları alırken cok aramışlarmı.hepsı numune,,, yazık verilen paralara,,,.bu sene küme düşer,, şakası yok bu işin takım ortada beyler
    0
    0
    Yanıtla
  • eray (6 yıl önce)
    futbolcular malatyaspor forması giymiş ve taraftarla dalga geçiyorlar 10 kişilik osmanlıya baskı kuramıyor sürekli geride top çevirip ceza sahası dışında şut çekmeye çalışıyorlar bu nasıl bir oyun anlayışı, top bizde görünüyordu ancak osmanlı hiç top oynamadı sürekli malatya yı bekledi çünkü irfan hoca biliyor malatyanın ne kadar oynasada bir sonuç alamayacağını, adil başkan ve baba transfer diye alıp getirdiği futbolcuları alıp takımdan gitmelidir, ayrıca takıma sezon boyunca verilecek olan 52 milyon tl para sorgulanmalıdır
    0
    0
    Yanıtla
  • azmi (6 yıl önce)
    bu iş bitti.bizim neyimize lazım süper lig.tekrar geliyoruz 1.lig
    0
    0
    Yanıtla
  • Arif Karaca (6 yıl önce)
    Ya Siz Futbolcular Allah korkusu yokmu .. Alninizın teri ile oynayın paranızı alın . Haram olsun o paralar kupada da yokuz ... Hafta sonu Galatasaraydan da yersiniz bir düzüne ondan sonra Erol Bulut gider ... Ayıp beyler ayıp Avrupada üzmeyin bizi ...
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Yaziklar olsun bunlara verilen paralara yazik baskan bu aytaci sana kim aldirdiysa senle simdi dalga geciyordur
    0
    0
    Yanıtla
  • Aydın (6 yıl önce)
    Takım yalçın için top oynamıyor yönetim bir an önce yalçın takıma alması lazım yoksa bu ruhunu kaybetmiş futbolcular takımı küme düşürür
    0
    0
    Yanıtla
  • M.Sinan Öztan (6 yıl önce)
    Maçın başında 10 kişi kalan rakibi yenemedik.Takımımız canl başla müadele etti,ne var ki Osmanlı savunmasını ve kaleciyi bir türlü geçemedik.Ele geçen bir kaç fırsatta kale direklerinde patladı.Bu takım gol atma becerisini bir türlü gösteremiyor.Bu gidişle maalesef ilk devre sonunda kendimizi düşme hattının içinde bulabiliriz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Emre (6 yıl önce)
    Baba transferlerini izliyoruz Adil Gevrek.İstifa et de becerebilecek adamlar gelsin
    0
    0
    Yanıtla
  • Deli (6 yıl önce)
    Bakalim Erol Hoca ne diyecek
    0
    0
    Yanıtla
  • H.basri elvermez (6 yıl önce)
    Karekterli ve istekli futbol oynayıp yenile bilirsiniz ve taraftar sizi bağrına basar ama takım da bir tane lider yok yazıklar olsun. .
    0
    0
    Yanıtla
  • Bülent (6 yıl önce)
    ŞİMDİ NEYE BAHANE BULACAKSINIZ ÇOK MERAK EDİYORUM.DAHA 30 NCU SANİYEDE RAKİP 10 KİŞİ.HADİ KONUŞUN BAKALIM.GERÇEKLERLE YÜZLEŞMEDİĞİNİZ SÜRECE SONUÇ HÜSRAN.GERÇEK NE?TAKIM ZAYIF.GOLCÜ YOK.KALECİ YOK.YÖNETİMDE VİZYON YOK.HOCA ÇARESİZ VE DE TECRÜBESİZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • Cengiz Karaca (6 yıl önce)Bülent isimli kullanıcı yorumuna
    Bende sizin yorumunuza katılmıyorum.Evet takımın bir iki eksiği var ama takım mücadele ediyor posizyonlara giriyor bu maçtaki en az 8 net gol kaçırdı.Sonuç iyi olmayınca herkes yükleniyor.Bakın Osmanlıspor’la ilk maçımıza oynamadan yendik bu maça bakıyorum tempo var posizyon var pas yüzdesi iyi tek iyi olmayan sonuç
    0
    0
    Yanıtla
  • ali (6 yıl önce)
    Adil Gevrek İSTİFA !!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    Yaziklar olsun hepinize ozellikle sana erol hoca diyemiyorum ligde 3_1 yendigimiz talimi 95 dk 10 kisi kalan takimi yenemedik ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Ramazan 44 (6 yıl önce)
    Yaziklar olsun hepinize ozellikle sana erol hoca diyemiyorum ligde 3_1 yendigimiz talimi 95 dk 10 kisi ile yenemedik ....
    0
    0
    Yanıtla
  • Emin (6 yıl önce)
    Hayatım da böyle beceriksiz ve ilginç bir takım görmedim Doksan dakika bir kişi eksik oynadı Osmanlı spor. Yazıklar olsun bu takıma
    0
    0
    Yanıtla
  • Göktürk (6 yıl önce)
    Türkiye kupasından geçtik bu ruhsuzlarla süper lig de sıkıntıya girecek gibi.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mustafa (6 yıl önce)
    Sire paxarindan alip gelseler bunlardan iyi oynar Yazik cok yazik
    0
    0
    Yanıtla
  • Serdar (6 yıl önce)
    Bu kadar beceriksiz oyuncuları bir araya getirebilmek büyük başarı,transfer ekibini tebrik etmek lazım
    0
    0
    Yanıtla
  • Kerim Dayı (6 yıl önce)
    Osmanlıspor bizi 10 kişi ile yener.Nerde bulmuşlar bunca kalitesiz ve beceriksiz futbolcuyu.
    0
    0
    Yanıtla
  • malatyalı (6 yıl önce)
    Takım kötü değil fakat inanılmaz beceriksizlik söz konusu tek kale top oynayıp topu kaleye gonderememek akıl alacak iş değil
    0
    0
    Yanıtla
  • Emrah (6 yıl önce)
    Bu kadar beceriksiz yabancı oyunculara futbolcu diye para veren yönetime yazıklar olsun. BAL ligi futbolcularımız bunlardan daha fedakar ve gayretli oynardı bu takimda
    0
    0
    Yanıtla