SON DAKİKA
SON DEPREMLER

E.Yeni Malatya Sergen Yalçın'la Anlaşıyor

0
Güncellendi - 2019-06-08 15:49:58
E.Yeni Malatya Sergen Yalçın'la Anlaşıyor
A- A+ PAYLAŞ

Spor Toto Süper Lig ekibi Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktör Sergen Yalçın ile anlaştığı öğrenildi. Sarı kırmızılı kulübün Yalçın ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Süper Ligi geride kalan sezonu beşinci sırada tamamlayarak, UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele etme hakkını kazanan Evkur Yeni Malatyaspor, takımın başına geçirmeyi planladığı Sergen Yalçın ile uzun bir görüşmenin ardından anlaşma sağladı.

Süper Lig'de geride kalan sezonda teknik direktör Erol Bulut'un takımdan ayrılmasının ardından son 5 maçta takımın başında sportif direktör Ali Ravcı çıkmıştı. Yeni sezonda UEFA Avrupa Ligi'nde mücadele edecek olan sarı kırmızılılar, takımın başına getirmeyi planladığı teknik direktörler üzerinde yoğun bir çalışma yürüttü.

Teknik direktörlük konusunda listenin zirvesinde yer alan Sergen Yalçın ile masaya oturan yönetim, ilk olarak 46 yaşındaki genç teknik adamın yüksek transfer bütçesi istemesi nedeniyle anlaşma sağlayamadı. Yönetim, Sergen Yalçın ile bir kez daha masaya oturdu ve taraflar anlaşma sağladı. Sarı kırmızılı kulübün Yalçın ile iki yıllık sözleşme imzalaması bekleniyor.

Ferdi DURDU, Yeni Malatya Gazetesi

UYARI: Sitemizde çoğunlukla muhabir arkadaşlarımızın imzalarıyla ya da mensubu oldukları basın kuruluşları kaynak belirtilerek yayınlanan üstteki haber benzeri araştırmalar, haberler, röportajlar, maalesef “emek hırsızı” –özellikle de biri sürekli olmak üzere- sözde bazı internet yayıncıları tarafından, ya aynen ya da küçük bazı değişiklikler yapılarak, kendi özel araştırmaları ya da haberleriymiş gibi kendi yayın organlarında yayınlanabilmektedir. Haber kaynağıyla ya da araştırmasıyla, istihbaratıyla uzaktan yakından ilgisi olmayan, sadece gerçek gazetecilerin ‘kamuoyunun bilgisine sunulmuş’ emeğinin üzerine ‘çöküp’, gazetecilik- habercilik yaptıklarını zanneden ve böylece kamuoyunu da aldatanların bulunduğuna bir kez daha dikkat çekerken, söz konusu unsurları da ‘gerçek gazetecilerin emeğini çalmamaları’ konusunda uyarıyoruz.
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

Yorum yazın

İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
Yorum yazmalısınız

26 yorum yapılmış

  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    Malatyamızın ve malatyasporun özevladı altyapı sorumlusu Murat uçkun olsaydı kötümü olurdu.Sergen ve erol gibileri yolcu bizlerde hancı değilmiyiz.
    0
    0
    Yanıtla
  • Rifat (4 yıl önce)
    Inșallah haber dogru degildir. Sergenin futbol geçmiși ve antronorlūk geçmiși hiç iyi degil. Malatya da çeyrek sezon bile kalması bir mucize olur. Yōnetim bile bile lades diyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Murat (4 yıl önce)
    Sergen hoca malatya icin cok uygun bir hoca hicbirseyi olmasada acik sözlü kimseye yalakalik yapmayan delikanlı bir insan bu yeterde artar bile adamın olmadığı antrenör dünyasında....
    0
    0
    Yanıtla
  • Huseyin (4 yıl önce)
    Hayirli olsun 3_4 iyi transfer yapilirsa tribunlere zevkli maclar izletecek bir hoca. Daha ne olsun
    0
    0
    Yanıtla
  • 44malatya (4 yıl önce)
    Uzaydan hoca.gelse.yine.begenmesiniz.bu. Yorumlari.yapanlar.futboldan.sporda.anamiyorlar
    0
    0
    Yanıtla
  • Bu konuşanlar Malatyalı değil hakılısın
    0
    0
    Yanıtla
  • KERNEKLİALİ (4 yıl önce)
    SERGEN SULTANSUYU HARASINDAN AT BEĞENMEYE GELİR.DAHA İLK YARI BİTMEDEN GİDER.BU TİP ADAMLAR BİZE GİTMEZ.BUNLARDAN HOCA OLMAZ.
    0
    0
    Yanıtla
  • KİM GELSİN KERNEKLİ ALİ EFENDİ !!!!!
    0
    0
    Yanıtla
  • Abuzer (4 yıl önce)
    Hasüd-ül şehri Malatya. Bulunmaz eşiniz. Sizi gidi tribün Tek.direktörleri. Hiç bir şeyi beğenmezsiniz. Diğer takımların sahifelerine girin taraftar görün siz ancak çekirdek çıtlleyen seyircisiniz.Klavye kahramanları.
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet (4 yıl önce)
    Yanlış seçim. Sergen malatyada yapamaz
    0
    0
    Yanıtla
  • Hasan (4 yıl önce)
    Piyasanın sistemi olan en iyi hocası, laga liga yapmayın, umarım gelir ve istediği futbolcular alınır, kesinlikle başarılı olur, yaptıkları, başarısı orada, eroldan 5 gomlek üstün bir hoca,
    0
    0
    Yanıtla
  • Caner (4 yıl önce)
    Erol bulut için de geldiğinde küme düşer demişti taraftar olmayan taraftarlar erol hoca gitti sergen hoca geldi glne başladılar maca biliet almayan kombine almayan bedavacılar bir susun bekleyen destekleyin
    0
    0
    Yanıtla
  • TuNcAy (4 yıl önce)
    UEFA dan elenirsek sergen kaçar
    0
    0
    Yanıtla
  • Mehmet can (4 yıl önce)
    Samet aybaba olmalıydı yanlış transfer Transferler Iyi olursa serhan yalçın başarılı olabilir ancak bunu yapacak yönetim göremiyorum
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruşen ucar (4 yıl önce)
    Futbolcuyken disiplinsiz olsada sahada döktürürdü.hocalıgında da bence sahada çok iyi ve disiplinli olduğu söyleniyor.merak etmeyelim malatyada sıkılmaz sultansuyumuz var?
    0
    0
    Yanıtla
  • Kamil (4 yıl önce)
    Eğer gerçekleşirse Sergen yalçın çok iyi bir seçim.Alanyanın guilherme ve aleksici takipe aldığı soyleniyor.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakkı (4 yıl önce)
    Hasut malatya boşa dememişler.kendileri bişeyi beğenmiyo şimdi de laf sölüyolar yazık
    0
    0
    Yanıtla
  • HASAN MOR (4 yıl önce)
    3-4 HAFTA SONRA BIRAKIP GİDER.
    0
    0
    Yanıtla
  • Ahmet (4 yıl önce)
    sergen,bir çok olumsuz yönlerine rağmen iyi hoca.Bunu kabul etmek lazım.Başarısız olduğu bir takım yok.Ayrıldığı takımlardan ayrılma nedeni de takımın başarısız olması değildi.Farklı nedenler olabilir.Hemen olumsuz düşünmeyelim.
    0
    0
    Yanıtla
  • Hakan (4 yıl önce)
    Boş konuşmayın
    0
    0
    Yanıtla
  • VAİZİN OĞLU (4 yıl önce)
    İNŞALLAH HABER GERÇEKTİR VE SERGEN İLE ANLAŞILIRSA ÇOK İYİ OLUR! SERGEN 10 TANE EROL EFENDİYE BEDEL BİR TEKNİK ADAMDIR! ALANYADA YAPTIKLARINA BAKIP O KADROYLA BİR TAKIM NASIL YIRTICI BİR FUTBOL OYNAR GÖRMEK LAZIM! EROL EFENDİNİN YAPTIĞI GİBİ 1-0'IN ÜSTÜNE YATIP İKİ İLERİ BİR GERİ YAN PASLA SIKIŞINCA ORTA SAHADAN KALECİYE GERİ PASLA BU İŞLER YÜRÜMEZ! ALLAH'DAN BU SENE FENERDE İŞ YOKTU DA UEFA KUPASINA BİZ GİDİYORUZ. 1-2 MAÇ DAHA OLSAYDI KESİN ONUDA KAYBEDERDİK. YOKSA BİZE NASIL SIRA GELECEKTİ EROL EFENDİNİN OLDUĞU YERDE?
    0
    0
    Yanıtla
  • Ruzgarin oglu (4 yıl önce)
    Olumsuz insallah son dk püruz cikar iptal olur. Malatya da durmaz bu adam yasam tarzi olarak olmaz
    0
    0
    Yanıtla
  • murat (4 yıl önce)
    sergen'den olmaz. o ancak haraspor'u çalıştırır. aha buraya yazıyorum.5 maçlık kredisi var. bence hikmet karaman, ali ravcı ve hakan çalışkan üçlüsü muhteşem olur. hikmet hoca kurt hoca. bizimkiler de onların yanında pişer. hikmet karaman olmazsa g. saray'ın antrenörü hemşehrimiz orhan atik de olabilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • 4412 (4 yıl önce)
    Erol bulut guilerme yi Alanyaspor a götürmeye çalışıyormuş. Aleksic içinde teklif olduğu söyleniyor. Yönetimin geç kalmadan iç transferi bitirmesi lazım ki gelecek teknik adamda dış transfer için fikir verebilir.
    0
    0
    Yanıtla
  • zafer yılmaz (4 yıl önce)4412 isimli kullanıcı yorumuna
    Sergen; Malatya kültürüne kişilik ve karakter olarak uygun olmayan biri...Göreceksiniz en kısa sürede takımı yüzüstü bırakıp gidecektir..Eskişehir'de bunu yaptı,demedi demeyin...
    0
    0
    Yanıtla
  • doğru sergen yaşam tarzı hovarda olabilir ama, teknik direktörlüğü kesinlikle tartışılmaz diğer adaylara kıyasla. bırakıp gitmeside verilen sözler yapılmadığı zaman bırakıp gidiyor, kafasına göre bırakıp gitmiyor. bence en doğrusu yapılmış, inşallah sergenin istediği oyuncuları transfer ederler.
    0
    0
    Yanıtla